- Konu Sahibi bebeklerim
-
rabbım tamamına erdırsın ınsallah sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın elı ayagı duzgun cok sevındım canım[/QUOT Amın canım benım cok tesekkur ederım hepınıze rabbım bundan sonrasını hayırlı etsın ınşaaalllahh
slm canim senin kacinci gununde beli oldu hamile oldugun ve test yaptiginda 2.nci cizgi silik mi cikti benim bugun 12 gunum tup bebek yaptirdim bu sabah teste silik cikti ama ikinci cizgiyi gordum ve dun hafif kanamam oldu yerlesme kanamasi dediler ikinci kez tup bebek yaptiriyorum cok korkuyorum acaba varmi diye kan testi kancinci gunde yaptirmam gerek senin icin cok sevindim insallah allah kucagina vermeyi nasip etsin ammin...
slm canim senin kacinci gununde beli oldu hamile oldugun ve test yaptiginda 2.nci cizgi silik mi cikti benim bugun 12 gunum tup bebek yaptirdim bu sabah teste silik cikti ama ikinci cizgiyi gordum ve dun hafif kanamam oldu yerlesme kanamasi dediler ikinci kez tup bebek yaptiriyorum cok korkuyorum acaba varmi diye kan testi kancinci gunde yaptirmam gerek senin icin cok sevindim insallah allah kucagina vermeyi nasip etsin ammin...
benimde ilk gebelikğimde silik cıkmıştı. yani olmadımı bence hiç cizgi cıkmaz ben bunu 2. cocukta denedim. beklediğim zamanlarda cıkmadı cocuk olmadı da. cıkıncada zATEN kalmıştım
benimde ilk gebelikğimde silik cıkmıştı. yani olmadımı bence hiç cizgi cıkmaz ben bunu 2. cocukta denedim. beklediğim zamanlarda cıkmadı cocuk olmadı da. cıkıncada zATEN kalmıştım
hamıleyım cnm dger sayfaları okumadıgın ıcın gormemıssındır rabım tum ısteyenlere tezz zamanda nasıp etsın inşalllahhh her zaman dua edyrm olmayanlar ıcın kendımde yasadıgım ıcın bılıyrm zorlugunu pazartesı allah nasıp ederse kesesını gormeye gıdıcezcnm
cnm ben normal yolla hamıle kaldım tup bebek tutmamıstı ama ben tup bebek yaptrdıgımızda 12.gun mutlaka kan testı ıstyr doktorlar hatta adet bıle olsan sanırım ıstyrlarmıs senın bellı olabılır ve ayrıca yerlesme kanamsıda olabılır benım adet gununde basladı yerlesme kanaması 3gun lekelenme surdu sonra gecti adetım 4gun gecmıstı ıdrarda sılık cıktı sonra 5gunude kan testı yaptrdık cnm umarım bebısın senınledr rabbım sana ve tum ısteyenlere nasıp etsın olmazsada kendını uzup yıpratma sakın bak ben dınlenıcem artık snra dndurulmusları sonra denerz dyrdumkı ken dılıgınden hamıle kaldım olmuycak sey yok rabbıne sıgın ve cok dua et cnm benıde bılgılendr mutlka durumundn cnm
evet cnm yerlesme kanamasıymış ama ben anlamıstım ya cunku ben sakır sakır adet olurum hepD
ayy negusel ya cok sevındımm
bende her gelen adetımde acaba dıyorum hamılemıyım dıye
Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin seni çok iyi anlıyorum bende 7 senedir bekliyorum meleğimi bu yaz sonuda tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Allah'ım yardımcımız olsun inşallah..tekrar tebrikler
inşallah allah kalbındekını wersın arkadasım ben ıkı cocugumdada ustune gordum ıkıncısınde 1 ay oldum ıkıncı ay az az lekelenmeyle 2 gun surdu kesıldım hamıleymısım meger tam emın olmak ıstersen kan testı yaptır onda yuzde yuz cıkıyor tatlım
cnm mrb bende şuan aynıyım yani adetim kesildi 3 gün sürdü kan testi yaptım dün negatif çıktı olsaydı eğer belli olurmuydu sence görünce yazını meraklandım canım sorim dedim
lekelenme sonrası gebe olduğumu öğrenmiştim.bence hamilesin:)
cnm kan testı kesın sonuc verır yenı bır gebelık baslangıcı bıle olsa mutlaka dogru sonucu verır malesef yanılma payı yok cnm
hmmm anladım canım ya yeni tutunmuş bile olsa 1 günlük bile olsa belli olur diolar zaten progestan kullanıyorum adet düzensizliğimde yoğunluğuda aslında nomal sayılır ama her ay bi 3-4 gün atıyodu bu ilacı verdi etkiledi herhalde ilacı bilomusun kullanmışlığın varmı
cnm valla ben progestronu tup bebkte bıde asılamalar sonrasında kullandım bebk olursa tutusun dye verıyrlar yada dusuk rıskı varsa verıyorlar destek ıcın ama normalde tadavıler dısında hıc vermemıstı doktor bana
hormonlarm etkilenmiş olsa gerek diorum artık adet görcek gibiyim ama yok 3 gün leke geldi bitti sıkıntı yapıyor sökülse rahatlıcam randevu günümede var daha...Sen hamilesin dimiiii ne güsell benimde olursa ikinci olucak inşallaaaahhh
cnm bazen olabılır boyle benım kıst oldugunda duzensızlesyrdu braz sabret ultrason muaynesnde bellı olur zatn sebebı raabbım sana ıkıncıyıde nasıp etsn ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?