- Konu Sahibi bebeklerim
-
kızlar bu arada testın markası acon marka sanırım cok hassas deglmıs test ama sılık dedıgım cızgı bay bır belırdı zaten pozıtıf idar testı orneklerıne baktım aynı benımkı gıbı tam bırıncı cızgı gıbı koyu olmuyr zaten ben bılmedıgım ıcın sılık geldı bana sızce bu marka nsıl kullananlar varmı
ya valla esım bır test daha alamamıs oyuzden ıkıncı testı sabaha sakladım ama ıkısıde acon marka umarım yanıltmıyrdur cok hassas degılmıs yanı eger testte problem yoksa benım sonuc yuksek ıhtımalle pozıtıf sabah erken yapıcam sonra kan testıne gdıcem yanılma payı hıc olmadı bu zamana kadar hep negatıf gordum sımdı pozıtıf gorunce bılmıyrm ya umutlandım ama bakalım hayrlısı ınsallah
canım ikincci testi de yaptın anladıgım kadarıyla ve oda mı silik çıktı bence sen hamilesin ne kadar testtin hassasiyetine baglı olsada iki test aynı yanıtı veriyorsa bu gebelik bence hadi hayırlısı sabahta yap bakalım ne olacak :))) bu arada adetin kaç gün geçmişti
anladım canım hadi hayırlarla git gel inşallah şu mübarek cuma yüzüsuyu hürmetine bebişin gelmiş olsun sabırsızlıkla bekliyorummmm haberiniiiiiii :)))))
bu arada herkesein cuması mübarek olsun
aynı marka testi yapmıştım bende aynı senin gibi silik çıkınca endişe ettim ; aldım testi götürdüm eczaneyesilik yada koyu çıkması mühim değilmiş önemli olan çizginin oluşması denildi. ve şimdi 14+5 deyim. eminim olumlu haber alıcağına. inş güzel haberini paylaşırsın
gebelikte kan testi yanılabilir mi acaba kızlar ??:44::44::44:
kan tahlılı yaptrdım zaten bugun canım deger 78,27cıktı adetımden 5gun gectı 11subatta en son adett oldum ama doktorum kımyasalda olabılır dedı testı ıkı gun sonra tekrarlıycaz bakalım yanı hala sevınemedım tam olarak dusuk onleyıcı ıgne yaptı bıde sence bu deger nasıl yukselırmıkı
kan tahlılı yaptrdım zaten bugun canım deger 78,27cıktı adetımden 5gun gectı 11subatta en son adett oldum ama doktorum kı gayetmyasalda olabılır dedı testı ıkı gun sonra tekrarlıycaz bakalım yanı hala sevınemedım tam olarak dusuk onleyıcı ıgne yaptı bıde sence bu deger nasıl yukselırmıkı
ilnu 34 sibelyüce sinemis84 canım ya hepınıze ayrı ayrı cok tesekur ederım ozellıkle sinemis sana okadar ugrastıkkı bu zamana kadar 3asılama bır tup bebek denemem var benım olmamıstı sımdı kendılıgınden olması cok sasrttı ynede bu ılk testımız oldugu ıcın doktorum olumluda dusunun olumsuzda dedı umarım dualarımız kabul olur sonunda bızde nasıbımızı alırız bu guzellkten bugub kasıklarımda az agrı ve sıslık var sadece ıyı bır gelısmedır dye dusunuyrm olumlu dusunuyrmkı olumlu olsun umarım hayal kırıklıgı olmaz bızım ıcın ılk defa yaklastk bu kadar
canım sen kalbini ferah tut rabbim en hayırlısını versin inşallah burda kutlama yapıcaz senin hamişliğin için :)))))
tabiki olumsuzda olsa diyorum ya rabbim hayırlısını verir inşallah :)))) heyecanla bekliyoruzzzzzzz )))
aynen canım hep hayırlısını ve saglıklı evladım olsun ıstedım hıc evladım olsun dye ıstemedım rabbım hakkımızda herseyn hayrlısını versın ınsallah kutlamada yapıcaz ya ama olmazsada ben alısıgım ne zor tedavılerden gectımde olmadı yıkılmadım bu bıle gelısme benım ıcın der hayatımıza devam ederz olmazsa napalım rabbım saglık versın gerısı kolay hem 4tane dondurulmusum var benı bekleyen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?