3gun suren leklenme sonucu ıdrar testı ıkıncı cızgı sılık cıktı

merak ettim seni ,bir gelişme oldumu ?

ya valla esım bır test daha alamamıs oyuzden ıkıncı testı sabaha sakladım ama ıkısıde acon marka umarım yanıltmıyrdur cok hassas degılmıs yanı eger testte problem yoksa benım sonuc yuksek ıhtımalle pozıtıf sabah erken yapıcam sonra kan testıne gdıcem yanılma payı hıc olmadı bu zamana kadar hep negatıf gordum sımdı pozıtıf gorunce bılmıyrm ya umutlandım ama bakalım hayrlısı ınsallah

canım ikincci testi de yaptın anladıgım kadarıyla ve oda mı silik çıktı bence sen hamilesin ne kadar testtin hassasiyetine baglı olsada iki test aynı yanıtı veriyorsa bu gebelik bence hadi hayırlısı sabahta yap bakalım ne olacak :))) bu arada adetin kaç gün geçmişti

epey geç saatte dahil oldum yazışmanıza. hevesle baktım tarihe acaba ne zaman yazdılar belli olmuş mudur diye :) inş en güzel haberi alırsın yarın :) ben de merak ettim :)

gunaydın kızlar canım dun bı tane yaptım ıkıncıyıde bu sabah yanı sımdı yaptım bu sabahkıde sılık cıktı ama sankı dunku testte daha belırgın gıbı geldı ya durdugu ıcın oyle oldu anlamadım benım adetım gecelı 5gun oldu canım ben lekelenmeden suphelendımde yaptım zaten braz erken ya allahım umarım kımyasal degldır dua edın nolur kan testıne gdıcem hbr verırım sonucu mutlaka

anladım canım hadi hayırlarla git gel inşallah şu mübarek cuma yüzüsuyu hürmetine bebişin gelmiş olsun sabırsızlıkla bekliyorummmm haberiniiiiiii :)))))

bu arada herkesein cuması mübarek olsun

anladım canım hadi hayırlarla git gel inşallah şu mübarek cuma yüzüsuyu hürmetine bebişin gelmiş olsun sabırsızlıkla bekliyorummmm haberiniiiiiii :)))))

bu arada herkesein cuması mübarek olsun

canım sıımdı geldım ve hemen bıldırıyrm kan testı sonucm 78 yanı suan ıcın hamıleyım fakat doktorum 2gun sonra tekrarlycaz testı kımyaslda olabılır dedı degerlerım 2kat yukselırse kesınlesıcek ya ua edın bana nolur allahım ılk defa bu kadar yaklastık bız umarm kımyasal degldır ayrıca dusuk ıcınde ıgne yaptı bugun her ıhtımale karsı rabbım neylerse guzel eyler bundan sonrası hayrlısı ınsallah

hayırlısı olsun inşallah hamilesindir inşallah kimyasal değildir rabbim yüzünü güldürsün inşallah

idrar testine erken bakıldığında 2. çizgi silik çıkıyor benim 2 gebeliğimdede aynı şey olmuştu ama kanda kesin sonuç veriyor herşey gnlünce olsun:)

aynı marka testi yapmıştım bende aynı senin gibi silik çıkınca endişe ettim ; aldım testi götürdüm eczaneye silik yada koyu çıkması mühim değilmiş önemli olan çizginin oluşması denildi. ve şimdi 14+5 deyim. eminim olumlu haber alıcağına. inş güzel haberini paylaşırsın

kan tahlılı yaptrdım zaten bugun canım deger 78,27cıktı adetımden 5gun gectı 11subatta en son adett oldum ama doktorum kımyasalda olabılır dedı testı ıkı gun sonra tekrarlıycaz bakalım yanı hala sevınemedım tam olarak dusuk onleyıcı ıgne yaptı bıde sence bu deger nasıl yukselırmıkı

benim gibi hamile kalmışın bende üstüne oldum şu an 20+3 günlük kızım olcak :)

arkdşmada tüp bebek tutmadı kendiliğinden oldu sonrasında ve şu an 2 3 aylık felan :)

ben kan testi yaptırmamıştım ; ertesi hafta doktora gittiğimizde keseyi gördük; biraz sabretmelisin yani bir hafta içinde netleşir.inşallah olumlu haberler alırsın

nasıl yani ya bu degere doktorun kimyasal gebelikte olabilir demesi beni şaşırttı açıkçası bence sen bariz hamilesin ya geç döllenme söz konusu çünkü degerin son derece normal geldi nacizane bilgimle söylüyorum tabiki doktorlar daha iiii bilir ama ne biliyimmmm neyse hayırlısı olsun canımmmmmm benim rabbim hayırlısı ne ise onu versin ama gönlümden sonuna kadar geçen senin hamileeee olmannnnnnnnn

ilnu 34 sibelyüce sinemis84 canım ya hepınıze ayrı ayrı cok tesekur ederım ozellıkle sinemis sana okadar ugrastıkkı bu zamana kadar 3asılama bır tup bebek denemem var benım olmamıstı sımdı kendılıgınden olması cok sasrttı ynede bu ılk testımız oldugu ıcın doktorum olumluda dusunun olumsuzda dedı umarım dualarımız kabul olur sonunda bızde nasıbımızı alırız bu guzellkten bugub kasıklarımda az agrı ve sıslık var sadece ıyı bır gelısmedır dye dusunuyrm olumlu dusunuyrmkı olumlu olsun umarım hayal kırıklıgı olmaz bızım ıcın ılk defa yaklastk bu kadar

canım sen kalbini ferah tut rabbim en hayırlısını versin inşallah burda kutlama yapıcaz senin hamişliğin için :)))))

tabiki olumsuzda olsa diyorum ya rabbim hayırlısını verir inşallah :)))) heyecanla bekliyoruzzzzzzz )))

aynen canım hep hayırlısını ve saglıklı evladım olsun ıstedım hıc evladım olsun dye ıstemedım rabbım hakkımızda herseyn hayrlısını versın ınsallah kutlamada yapıcaz ya ama olmazsada ben alısıgım ne zor tedavılerden gectımde olmadı yıkılmadım bu bıle gelısme benım ıcın der hayatımıza devam ederz olmazsa napalım rabbım saglık versın gerısı kolay hem 4tane dondurulmusum var benı bekleyen :))

ohhhh missss işte bu moral ve sakinlik bence yolun % 90 tebrik ederim sogukkanlılığın için canım :)))))))

hadi bakalım dualarım seninle vede tüm bebek özlemi çeken insanlar için :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…