3gun suren leklenme sonucu ıdrar testı ıkıncı cızgı sılık cıktı

ohhhh missss işte bu moral ve sakinlik bence yolun % 90 tebrik ederim sogukkanlılığın için canım :)))))))

hadi bakalım dualarım seninle vede tüm bebek özlemi çeken insanlar için :))))

aynen canım ya sadce kendım ıcın dgl her namazda tum ısteyenler ıcın dua edyrm benım gıbı olmayan arkadaslarım var onlar ıcın edyrm ve ıkısı hamıle kaldı sımdı kaldı ıkı kısı ben harıc rabbım tum ısteyenlere ozellıkle uzun yıllar tup bebek ve bırcok tedavılerden gecmıs beklemıs kım varsa once onlara nasıp etsın sonra bıze dıyrm allahım kabul etsın inşşşaalllaah (inşalllahh deyınce inşa edermiş yaradan )

allahım kabul etsin dualarını canım .

bende 2 ci bebeği düşünüyorum geçen ay düşük yaptım 15 günlüktü yeni yeni tekrar istiyoruz bakalım hayırlısı artık

allahım kabul etsin dualarını canım .

bende 2 ci bebeği düşünüyorum geçen ay düşük yaptım 15 günlüktü yeni yeni tekrar istiyoruz bakalım hayırlısı artık

canım ya cok uzuldum cok gecmıs olsn ınsalllaahhh rabbım sanada hayırlı zamanda saglıklı hayrlı evlat versn ılk bebegının cınsıyetı ne:)merk ettmvalla

canım ya cok uzuldum cok gecmıs olsn ınsalllaahhh rabbım sanada hayırlı zamanda saglıklı hayrlı evlat versn ılk bebegının cınsıyetı ne:)merk ettmvalla

erkek canım 21 aylık poyraz adında bir oğlum var teyzesi seni arkadaş olarak ekledim benim profilime gir albümden bak istersen oğluma çok tatlı teyzesi kaç hamile arkadaş aldı resmine baktı oğlumun yanlış anlama böbürlenmek gibi bişey deil niyetim herkes behlül diyo oğluma kıvanc tatlıtuga çok benziyoooo :))) rabbim kaderinide bahtınıda güzel etsin yüzü gibi inşallah :)))

ayyy canım benım ya gercekten cok tatlı sarsın benzıyrda rabbım bahtını guzel etsın benımde yegenımın oglu var 8aylık bu gece onun yanından geldık nasıl bırsey anlatama sana doya doya sevdım okadr cok sevdırıyr ve guluyrkı benı benden alıyor valla kendı cocugum olsa ancak bu kadar severım ayyy teyzesının kuzusu o ya cannn gercekten hepsı cok tatlı oluyr ya

saolasın canım sevilmezmi teyzesi onlarrr melekkkkkkkkkkkkkkk :))))))

saolasın canım sevilmezmi teyzesi onlarrr melekkkkkkkkkkkkkkk :))))))

canım sımdı tamaladım fotolarına bakmayı ınanılmaz bırsey bu masllah barık allah dıyelım nazarlardan korusun cok sevıyrm erkek cocuklarını zaten ama senınkıne cıdden nazar deger ya valla koyma o fotoları hepsı bırbırınden guzel kartpostal gıbı valla:)

canım bende dort gözle beklıyorum sonucunu inşallah hayırlısıyla hamılesındır buyuk ıhtımal ole ve inşallah hayırlı sağlıklı eli ayagı duzgun olur arkadasım dualarım senınle ve senın gıbı ısteyenlerle

MERABA sınemıs84 bende burda yenıyım bısı ıcın yardımını ıstıyorum resımlerden soz ettıgın ıcın bu sayfadan yazıyorum konu sahıbı arkadasımdanda ozur dıleyerek onun sayfasında yazdıgım ıcın kusura bakma bende kızımın resımlerını yuklemek ıstıyorum ama nasıl oldugunu bıolmıyorum rıca etsem soyleyebılırmısın bana???

sagol canım ya son bır gunum kaldı yarın ogrenıcez ama ınsanın uzun zaman sonra bekleyıpte hevesının gursagında kalması ınşaaalllah rabbım yuzumuzu guldurur valla yemek yapıp hazırlama harıcı hep yatyrm nolur nolmaz dye

tesadüfen girdim konuya ve bastan beri okudum sizin için bir heyecan olustu içimde RABBIM KİMSEYI ZORDA DARDA ÇARESİZ DERMANSIZ bırakmasın İNSALLAH. ınsallah hamılesınızdır bende 2 kürtaj ve 1 kımyasal gecırdım sımdı saglıla ilerliyorum en basta cok cok cok siliki benımde sonra kan testımde 11.97 cıkmıstı bu ve zamanla keseyı gördüm kalp atısını duydum buyumesını beklıyorum sımdıde RABBIM SANA VE SEN GİBİ ÇARESİZCE BEKLEYENLEREDE NASİP ETSIN ınsallah.

amın canım ya cok tesekkur ederım yarın hersey bellı olacak kan degerım ıkı kat artmıssa kesınlesıcek hamılelıgım aslında bu degerde ıyı bence tam ortalardayım ama ynede emın olmak lazım dua edın bana nolur ya cok heyecanlanıyrm bazen

kızlar bugun yaptırdıgım test sonucuna gore degerım 235cıkmıs yanı hamıleyım bana destek olan dualarını esrgemeyen herkese coookkk tesekkur ederım rabbım tum ısteyenlere tez zamanda nasıp etsın resmen bu bır mucıze ınanamıyrm hala kımse umıtsızlıge kapılmasın sakın en olmadık beklemedık zamanda dusunmedıgınz bır zamanda oluyr cunku

rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım nasıl sevindim anlatamammmmmm yaaaaa maaaşşşallahhhhhhhhhhhh rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhhh :)))))

rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım nasıl sevindim anlatamammmmmm yaaaaa maaaşşşallahhhhhhhhhhhh rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhhh :)))))

rabbım tamamına erdırsın ınsallah sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın elı ayagı duzgun cok sevındım canım

amın canım benım hep dua edıyrm rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın inşallah bızede saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın dua edın haftaya kessesını gormeye gdıcez bakalım

şans eseri konunuza denk geldim ve son haberi duyunca da çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşalah...böyle zorluklardan sonra bebek sahibi olanların hikayelerini okumak beni çok mutlu ediyor. Darısı bizim başımıza olur inşallah...Tekrar tebrikler

sagol cnm cok tesekkurler rabbım ol deyınce olmuycak sey yokmus ben onu anladım herseyın vaktı zamanı varmıs rabbım tum ısteyenlerede tez zamanda nasıp etsın ben hala ınanamıyrum valla ruya gıbı gelıyr hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…