3sene gecti evlenme teklifi bile edemedi

sen gel

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
39
4
13
31
21yasindayim erkek arkadasimla 3.senemiz dolcak kasim da..offf daha evlenme teklifi bile etmedi istemeyee gelmedi cunku evlerinde surekli sorun oluyo babasinin borclari evin borclarina hep benim sevgilim yardim etmek zorunda sira bize gelemedi annesiyle kac kez konustu ... Ama annesi bi turlu anlamiyo benimde ailem var sonucta beni eve birakiyorsa ve mahalleli laf yapiyorsa rahatsiz olmalari normal... Ama sevgilimin ailesi bunu anlamiyolar gec olsun guc olmasin demisler ama.. daha cocuk yardim etmekten tecilini bozdurup askere gdemedi 1sene ordan gdicek bide ev bark isleri.... Lutfen bana bi akil verin siz benim yerimde olsaniz napardiniz

Unut bu isi cocuk mahkum tutulmus artik beklersen zor biter o borclar askere gidip gelcek yine borc cikcal yeni brtane o bu derken sizin is yas soyliyum borc okadar kolay btmiyor

Bir yuzuk takaydi bari 1yil bile fazla bu konu illaki ya sen ya onun tarafndan coktan acilmaliydi acildiysa halen bi yuzuk bile yoksa herkes kendi yoluna

Ciddi dusunuyorum ... Sadece bu olanlar .. cok baski baski var uzerimde

Bir yuzuk takaydi bari 1yil bile fazla bu konu illaki ya sen ya onun tarafndan coktan acilmaliydi acildiysa halen bi yuzuk bile yoksa herkes kendi yoluna
Evet yuzuk takti ama biz bi ara cok kavga ediyoduk ben ben yuzugumu attim ondan sonra daha almadi

senin yerinde olsam ailesine yardım eden evinde sorunları olan askerliğini yapmamış biriyle işi resmiyete dökmezdim.. hele ki 21 yaşındayken.. mahalleliye de laf ettirme canım eve bırakmasın sorun oluyorsa.. aileniz acele edecektir belki ama siz acele etmeyin..

22 yasinda ama bizi tanisaniz okadar uyumlu bi ciftiz ki.. saygili ve gercekten seviyoruz evlikik erken ama benim ailem surekli baski yapiyo ve ben de artik sebeple olmali diyorum...
Soyadi ne cocugun tanidik geldi kndisi

Gercekten yorumlar icin tesekkurler :) karardi icim be yazik bize ama evlendigimiz zaman burda umutlari oldurmeyin diye konu acicam
Soyadini soylemedin tanidigim cocuksa sana anlatrdim nasil bir insan kndisi niye soylemiyosun bas harfini soyle bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…