21yasindayim erkek arkadasimla 3.senemiz dolcak kasim da..offf daha evlenme teklifi bile etmedi istemeyee gelmedicunku evlerinde surekli sorun oluyo babasinin borclari evin borclarina hep benim sevgilim yardim etmek zorunda sira bize gelemedi annesiyle kac kez konustu ... Ama annesi bi turlu anlamiyo benimde ailem var sonucta beni eve birakiyorsa ve mahalleli laf yapiyorsa rahatsiz olmalari normal... Ama sevgilimin ailesi bunu anlamiyolar gec olsun guc olmasin demisler ama.. daha cocuk yardim etmekten tecilini bozdurup askere gdemedi 1sene ordan gdicek bide ev bark isleri.... Lutfen bana bi akil verin siz benim yerimde olsaniz napardiniz
Ya bu yaşı evliliğe karıştıranları anlamıyorum...
Hele ki kendi hayatlarında o olgunluğu gösterememişler ama geliyorlar burda yaşın şukadar yaşın bukadar diyorlar...
Gerçekten anlamıyorum bu işler yaşa bakıyor sanki.
Çocuğunuz olurda 21 yasinda anne ben evlenmeye karar verdim derse yaşını bu ise karistirmayacak misiniz?
Bu işler yasa bakmaz evladim hemen evlendirelim sizi diyebilecek misiniz?
Sizin yaşınızı bilmiyorum ama bu verdiğiniz örnek burda yaşı sorun yapanlarla hiç tutmuyor çünkü yorum yapıp sorun edenler 20-25-30 yaş arası.. Yani hiç öyle 20-21 yaşlarında kızı olan insanlar değil..
Sırf laf olsun diye söyleniyor... Bazısıda kendi evlenmiş hatta 21-22 yaşında ama yorum yapmaya gelince 21 çok küçük bir yaşş..
Hee ufalsında cebimize girsin konu sahibi.. Yaşı küçük bulanlar yorumlarının altına onlar kaç yaşında evlenmiş onuda bir yazsalarda görsek
20-25-30 yas araliginda olmak 21 yasinda evlenme heveslisi olmak doğru değil demeye engel mi?
21-22 yasinda evlenip bunun yanlis olduğunu anladigi için yapma.demeye de engel mi?
21 yas Uni uçuncu sinfta olunacak bir yas, askerlik.yok, okul bitmemiş, para yok,is yok ama cebe girmeyecek kadar büyük olduklari için evlenmeye güçleri var demek ise mantiksizlik sadece..
Galiba konu sahibiyle derdiniz ortak,bayagi tepkilisiniz cunku..
Biz aciktan okuyoruz ama msjlarin hepsini okudum benim amacim yarin hemen evlenmek degil sadece yuzuk yani adi konsun cunku baslardada belirttigim gibi ailem baski yapiyo artik bu konuda ama evlilik teklifi falan tabikide sonra olcak ve gder arkadaslarin dedigi gibi bu borclar bitmicek kesinlikle. Ve erkek arkadasim marangozda calisiyo hepinize yardimci oldugunuz icin tesekkur ederimmmm :)sizin okulunuz falan yok mu, mesleğinizi elinize alsanız ?
Sevdigim kisi is guc sahibi ve duzgun biri sadece ailesinin borclarini oduyo tek sorun buuuİş güç sahibi olan, düzgün birini bulsana madem. Aşk karın doyurmaz. Ben sana söyliyim. Çok değişik nedenleri olabilir ama ailenin de niyeti yok bence.
Evlenme meraklisi ?20-25-30 yas araliginda olmak 21 yasinda evlenme heveslisi olmak doğru değil demeye engel mi?
21-22 yasinda evlenip bunun yanlis olduğunu anladigi için yapma.demeye de engel mi?
21 yas Uni uçuncu sinfta olunacak bir yas, askerlik.yok, okul bitmemiş, para yok,is yok ama cebe girmeyecek kadar büyük olduklari için evlenmeye güçleri var demek ise mantiksizlik sadece..
Galiba konu sahibiyle derdiniz ortak,bayagi tepkilisiniz cunku..
Evlenme meraklisi ?bu kacinci yazisim bilmiyorum ama ben yuzuk istiyorrruuuummmmm sadece zaten dger asamalari da askerden geldikten sonra halledicezzz
:) ailemin huzursuzlugundan bahsettim oyle citlatmis oldum ve dediklerindede haklisinMeslek denen şey sadece üniversitesen kazanılmıyor arkadaşlar. Yıl 2014 hala daha üni oku, üni oku yoksa mesleğin olmaz falan çok komik. Sonra neden adım başı üniversite açıldı diye hayıflanıyoruz. Utanmasa baraj puanıyla özelde istediği bölümleri okuyanlar gırla. Başarı seviyesi yerlerde. Yurtdışında tanınan tek diploma bildiğim kadarıyla tek bir devlet üniversitesinin. Neyse 21 yaş bence erken değil konu sahibesi. Ama para konusunda söyleyin gerekirse ailesinden saklasın her ay bir 200 lirasını gerekirse, biriktirsin yoksa ne borç biter ne elde para kalır. Yüzük ben de istiyorum valla ama nasıl çıtlatılır hiç bilmiyorum bulursan bana da haber ver :)
Keşke her istediğimiz, istediğimiz zamanda olsa.. Ben yüzük istiyorrrruuuuummmmmm diyin o zaman sevgilinize , başka çözümü yok çünkü[/QUO
Sevgiliye denmez oyle ayiptesekkurler ilgilendiginiz icin saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?