3sene gecti evlenme teklifi bile edemedi

Dunyada kac tane recep var nasil tanidik geldi Allah bilir :) .bence kaoatalim bu konuyu iyi geceler

Eger desifre edecek olsaydim facebook profilime yazardim bu sorunu
Ama cocuga yazik anne baba tamam onlarin cocugu anne babasina destek cikmasi bnm icin cok hos askerligi de var bn kendimi yukhissederdim bu durumda cocuk askere gitcek aklinda borclari kapatmak mi olcak sen mi olcaksin gelcek borclari oduycek hadi bitti diyelim 25yasina kadar beklersen bravo diycem sana

Sen ( ben ) , 7 yıl boyunca sevgili kal , 3 yıl sonra evlenme teklifi alamıyorum diye kendi paralayan bir genç kızcagıza rastla .
Evlilik ; Adı üzerinde ev - li - lik ,evlenip eve baglanmak icin neden , ev sorumlulugu tasımak icin neden bu kadar meraklı bir milletiz .

edit :
evlenmedende hersey yaşanabilir , bunu kavramak lazım .

Paralamak degilde :) bizim oyle evlenmeden biseylerin yasanilabildigini kabul edecek ve musade edecek bi ailemiz yok...ve bazi seyler yasamak icin degilde benim canim ailemde lafini yapmaya baslamisken karsi tarafin duyarsiz kalmasi tek sorun... Bu arada siz de evlenin be :)

kendini zorlana istettiremezsin ya, ne zaman edicekse edicek evlenme teklifini ki 22 yas cok kucuk bir erkek icin.. evlilik kolay degil cok buyuk sorumluluk gerektiren bi olay yani 22 yasinda bir genc adamin bu sorumlulugu kavrayabilecegini sanmiyorum. ben esimle tanistigimda o 22 yasindaydi evlenmemiz etmemiz onun olgunlasmasi derken 27 yasinda oldu.. o ne zaman hazir hissederse soyler sana simdi yapicak bisey yok.. yarin oburgun bisey olur kiziniz zorladi derler sonra

Aslinda ben bastada soyledigim gibi sadece teklif den bahsediyodum :) ama haklisiniz. Yazdiklarinizda

Canım o kendini hazır hissedene kadar beklemelisin ve asla dünden evlenmeye hazır gözükmemelisin sen kendin söylüyorsun evlerinde sürekli sorun olduğunu etrafında o kadar olumsuz seyden sonra nasıl olumlu birsey düsünüp adım atabilir ki? Bende zamanında senin yasadığını yasadım ve inan lafımdan dısarı cıkarsan sonuc ayrılık olur.

Tesekkur ederim bebegim aynen dedigini yapiyorum ona yansitmiyorum

Tesekkur ederim bebegim aynen dedigini yapiyorum ona yansitmiyorum
Yansıtma konuyu acma bir süre böyle devam et daha sonrasında soğuk davran nedenini sorunca bu iliski nereye gidiyor yani hep böyle mi devam edicek bir sonuca varabilicekmiyiz güvenemiyorum falan dersin :) bu erkeklerin evlilik adına cok korkuları oluyor nedense (cok komik ama malesef) bende zorladım ama ayrılıkla sonuclandı gene barıstık bir daha yapmamaya kararlıyım

Daha yas 21 ne bu acele? O borclarin bitmesi daha uzun surer. allah sabir versin baska diyecek birsey bulamiyorum

Aslinda ben bastada soyledigim gibi sadece teklif den bahsediyodum :) ama haklisiniz. Yazdiklarinizda

Canim o teklif bile bir adim sonucunda. Evlenme teklifi bile biseylerin kararini vermis oldugunun hayatina o yonde yol verdiginin simgesi. Simdi sen istedin diye teklif etse formalite olarak hadi sozde kestiniz diyelim, ya yarin obur gun ya fikri degisse yine donup dolasip senin basina kakalancak. Birak o ne zaman isterse etsin sende hep bi beklenti icinde olma yoksa iliskiniz yipranir.

daha 21 yaşındasın?

3 kelimelik bir cümle yaziyorsun millet hemen beğeniyor. Onu geçtim gecen tamam yazmistin diye beğenilme rekoru kirmistin be. Sen millete beğenilme büyüsü mu yapıyorsun biz destan yaziyoruz tık yok pehhh

Ayrica konu sahibi arkadaşim senin yaşını gectim ama erkek arkadaşın çok küçük. Daha askere bile gitmemis. Sanirim bi 3 4 yil daha beklemek zorundasın. Ama sakin askerlik olmadan da evlenme...

Bence arkadaşca takılın 21 evlenmek ve teklif için çok erken
hergündeğide hafta 2 görüşün sende kızararkadaşınlada görüş yani hayatını tamamen erkek arkadaş kaplamasın bu çocuk zaten 29 önce evlenemez babanın borcunu o ödeyecek
çok çocuk doğurmanın cezasını yine çocuklar çekiyor hayat şartları zor , eşim bekarken sonra evlendikten sonra dahi ailesine maddi yardımda bulundu
bu işler çok can sıkıcı ama yapacak birşey yok birde evleri yoksa kayınvaden oğlum bana ev alsın diye tutturabilirde , içinde çok bencillerde var , bu çocuğun kendine ait hayatı olduğunu idrak etmek istemiyor bazı aileler

Bence arkadaşca takılın 21 evlenmek ve teklif için çok erken
hergündeğide hafta 2 görüşün sende kızararkadaşınlada görüş yani hayatını tamamen erkek arkadaş kaplamasın bu çocuk zaten 29 önce evlenemez babanın borcunu o ödeyecek
çok çocuk doğurmanın cezasını yine çocuklar çekiyor hayat şartları zor , eşim bekarken sonra evlendikten sonra dahi ailesine maddi yardımda bulundu
bu işler çok can sıkıcı ama yapacak birşey yok birde evleri yoksa kayınvaden oğlum bana ev alsın diye tutturabilirde , içinde çok bencillerde var , bu çocuğun kendine ait hayatı olduğunu idrak etmek istemiyor bazı aileler

o tamama ben de şaşırdımdı bak

bunu diyen üye de mesajlarımı beğendi

Böyle konular yarama tuz basıyor. 9 yıldan sonra evlendik ama evlilik teklifi almamıştım "Benimle evlenirmisin?" cümlesini duyunca ağlarım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…