3üncü kişiler yüzünden mutsuz olmak zorunda mıyım

aynen ya bnm kv de eşimin maasını sahıplenıodu kendınıde katıodu herseye bıgun ''sunu anla artık senin paran senin paran , bzim paramız bızım paramız''dedim cok hadsızleşiolar hadlerini bıldırmek farz oluo

Açık açık söyle bence size ne bizim paramızdan diye. Böyle kepazelik olmaz yaa...

ben konuşmuyorum zaten canım inan saygısızlıktan değil sinirlerim çok bozuk . O konulara girince gozomden yaş akıyo otomatikmen.:( adamalrın umrunda değilim zaten .Oğullarının araıyorlar da beni bir kere sormuyorlar. sormasınlar da zaten.
huzurumu bozmasınlar da yeter. eşime bir tek dediğim aradıklarında ya da sen ararsan fikrini belli et aptal yerine koymasınlar bizi yeter:8

aynen ya bnm kv de eşimin maasını sahıplenıodu kendınıde katıodu herseye bıgun ''sunu anla artık senin paran senin paran , bzim paramız bızım paramız''dedim cok hadsızleşiolar hadlerini bıldırmek farz oluo

ben anlamıyorum bu insanları . Çocukları mutsuz huzursuz olunca mutlu olabiliyortlar mı acaba .

zor biliyorum ama yinede kimseyi kafanıza takmayın eşin seni destekliyor anlıyorsa gerisi çok da önemli değil.hayatınıza kimseyi karıştırmayın huzurunuzu bozmamaya çalışın.her evliliği 3. kişiler etkiliyor aslında ama karı koca birlik olursa buna izin vermeyebilir

Simdiden bunlari tepakmayin kafaniza sinir hastasi ederler adami yoksa.
Borclarinizi odemeden zaten cocuk olayina girmeyin.
Onlarin bakariz biz demesine de kanmayin sakin,
Hem hayatiniza cikmamamak uzere dalacaklar,
Hemde ustune paranizi alacaklar.
Sakinnnn.
Iste o zaman bu evliligi yutrutemezsiniz.
Bide size buyuk fedakarlikta bulunurcasina kafaniza kakacaklar.
Olay esinizde bitiyor.
Oda neyin ne. Oldugunun farkindaysa ve huzur istiyorsa uzak durup gerekirse rest cekecek.
Insanin malesef bir noktada secim yapmasi gerekiyor.

Simdiden bunlari tepakmayin kafaniza sinir hastasi ederler adami yoksa.
Borclarinizi odemeden zaten cocuk olayina girmeyin.
Onlarin bakariz biz demesine de kanmayin sakin,
Hem hayatiniza cikmamamak uzere dalacaklar,
Hemde ustune paranizi alacaklar.
Sakinnnn.
Iste o zaman bu evliligi yutrutemezsiniz.
Bide size buyuk fedakarlikta bulunurcasina kafaniza kakacaklar.
Olay esinizde bitiyor.
Oda neyin ne. Oldugunun farkindaysa ve huzur istiyorsa uzak durup gerekirse rest cekecek.
Insanin malesef bir noktada secim yapmasi gerekiyor.

maalesef öyle canım kekşke uyumlu iyi insanlar olsalarda kendi çocuklarını da beni de üzmeseler ama keşke demelkle olmuyor işte.Şimdien hayır demesini öğğrenmezsek daha mutsuz olacağız en iyisi gerçektenn rest çekmmek

maalesef öyle canım kekşke uyumlu iyi insanlar olsalarda kendi çocuklarını da beni de üzmeseler ama keşke demelkle olmuyor işte.Şimdien hayır demesini öğğrenmezsek daha mutsuz olacağız en iyisi gerçektenn rest çekmmek

Kesinlikle baştan restini çekmeli, sınırlarını belirlemelisin. Yoksa tepene çıkılıyor.

Kesinlikle baştan restini çekmeli, sınırlarını belirlemelisin. Yoksa tepene çıkılıyor.

zaten her durumda biliyorum ben kötü olacağım .Madem öyle en azından evim huzurlu olsun yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama yoruldum aryık kendi hayatımı kendi tırnaklarımla kurdum başkalarının cıkarı yuuzunden mahvetmek istemiyorum

zaten her durumda biliyorum ben kötü olacağım .Madem öyle en azından evim huzurlu olsun yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama yoruldum aryık kendi hayatımı kendi tırnaklarımla kurdum başkalarının cıkarı yuuzunden mahvetmek istemiyorum

Kesinlikle doğru düşünüyorsun ve kesinlikle haklısın. Erkek ailesinin iktidar tutkusu yüzünden aslında farkında olmadan kendi hayatımızı erteliyoruz. Sırf onlar kırılmasın üzülmesin diye ne hayallerimiz heba oluyor ya da ne fırsatlar kaçıp gidiyor.

En basit örnek, beni öyle bir işlediler ki geçen sene çalıştığım elimde avucumda ne varsa kendilerine harcadım. Şimdi de pişmanım. Çünkü değmezlermiş.

allah yardımcın olsun gerçekten....
inşallah en kısa zamanda rahata erersiniz...
zor durum....

Orta da daha çocuk yok

Onlar doğmamış çocuğa don biçip üstüne para istiyorlar :30:

Töbe ya

Sorduklarında bir sürü borçlarımız var çocuk için uygun bir zaman değil , parasını verdikten sonra zaten bu işi meslek olarak yapan insan çok deyin gitsin.. Siz sessiz kaldıkça meydanı boş buluyorlar..

Orta da daha çocuk yok

Onlar doğmamış çocuğa don biçip üstüne para istiyorlar :30:

Töbe ya

Sorduklarında bir sürü borçlarımız var çocuk için uygun bir zaman değil , parasını verdikten sonra zaten bu işi meslek olarak yapan insan çok deyin gitsin.. Siz sessiz kaldıkça meydanı boş buluyorlar..
zaten böyle insanların cocuguma bakmasından evime gelen huzuru kaçırmasındansa otururrum evimde daha iyi . zaten daha çok yeni her şey bakalım daha neler goreceğim evliliğim iyice poturmadan cocuk düşünmem bile zaten

zor biliyorum ama yinede kimseyi kafanıza takmayın eşin seni destekliyor anlıyorsa gerisi çok da önemli değil.hayatınıza kimseyi karıştırmayın huzurunuzu bozmamaya çalışın.her evliliği 3. kişiler etkiliyor aslında ama karı koca birlik olursa buna izin vermeyebilir

şimdi biriz ama korkuyorum zamanla bunlar daha da artırırsa dozu diye . Bakacak yüz bırakmadılar ki unutamiyorum yaptıklarını keşke unutabilsem ama olmuyor:8

Evlilik , sevgililiğe benzemiyor malesef. Aileler herzamankinden daha ön plana geçiyor nedense. Para olmadan huzur malesef hiç olmuyor. Evlenince tanısıyor insan hayatın gerçekleri ile.
Benim tavsiyem sakin olun ve sessiz kalın. Ben bunu becerebilen biri degilim malesef. O yüzden de hep suçlu konumuna düşmüşümdür konustukça. Herkesin ailesi kendine kıymetli.Eşininiz, anasına babasına hiçbirşekilde kıyamaz. Onlar yine iyi olur, siz kotu olursunuz. O yüzden bırakın eşiniz gorsun herseyi. Zamanla o da tavrını koyacaktır. Boyle bir donemde de tabiki kesinlikle çocuk düşünmeyin.

şu an maddi durumunuz iyi değilmiş zaten çocuk yapamazsınız, eğer yapmayı düşünüyorsunuz yapmayın...
olmayan çocuğun derdi için kendinizi üzmeye değmez...
zamanı gelince düşünürsünüz...

şu an maddi durumunuz iyi değilmiş zaten çocuk yapamazsınız, eğer yapmayı düşünüyorsunuz yapmayın...
olmayan çocuğun derdi için kendinizi üzmeye değmez...
zamanı gelince düşünürsünüz...

ya canım inan zaten şu an çocuk istesem de yapapm temel ihityacları karşılayamazken cocuk neyime:(hem onu gectim maaşım direk borçlara gidiyo ücretsiz izine ayrılsam ne halt yiyeceğim . eşim de düşünmüyo zaten de maksat kendilerine yer yapmak . başka bahane bulmayınca onu buldular demek

Evlilik , sevgililiğe benzemiyor malesef. Aileler herzamankinden daha ön plana geçiyor nedense. Para olmadan huzur malesef hiç olmuyor. Evlenince tanısıyor insan hayatın gerçekleri ile.
Benim tavsiyem sakin olun ve sessiz kalın. Ben bunu becerebilen biri degilim malesef. O yüzden de hep suçlu konumuna düşmüşümdür konustukça. Herkesin ailesi kendine kıymetli.Eşininiz, anasına babasına hiçbirşekilde kıyamaz. Onlar yine iyi olur, siz kotu olursunuz. O yüzden bırakın eşiniz gorsun herseyi. Zamanla o da tavrını koyacaktır. Boyle bir donemde de tabiki kesinlikle çocuk düşünmeyin.

hiçbirşeyi düzgün yaşayamadım k i zaten bunlar yüzünden inan cok doluyum psikolojim bozuldu. nişanda gelip tebrik edip gittiler. nişanlılık doneminde gelip benimşle takıların pazarlığını yaptılar. Eşim nişanlandıktan sonra para gondermedi diye ne serefsizliği kaldı ne pisliği:( düğünde de bombyaı patlattılar takıları alıp gitmiş kb diğerleri de geldi misafir gibi giitiler .Takmayayom diyorum ama psikolojim bozuldu .Düşmanlar bile acıyarak baktı teselli edip gitti düğünde :8 :(arkamdan kendi değil kaderi güzel olsun işte dediklerini duydum :( kalktık geldik eşyasız eve düşün 3 gün hem çalışıp hem eşya alacagız diye ugraştık:( zoruma gitti onlar geldi eglenip gitti dalga gecer gibi ben zorlugunu cekiyorum hak mı bu:( psikolojim bozuldu inanın destege ihtiyacım var buraya da sırf bu yüzdeb üye oldum :(

hiçbirşeyi düzgün yaşayamadım k i zaten bunlar yüzünden inan cok doluyum psikolojim bozuldu. nişanda gelip tebrik edip gittiler. nişanlılık doneminde gelip benimşle takıların pazarlığını yaptılar. Eşim nişanlandıktan sonra para gondermedi diye ne serefsizliği kaldı ne pisliği:( düğünde de bombyaı patlattılar takıları alıp gitmiş kb diğerleri de geldi misafir gibi giitiler .Takmayayom diyorum ama psikolojim bozuldu .Düşmanlar bile acıyarak baktı teselli edip gitti düğünde :8 :(arkamdan kendi değil kaderi güzel olsun işte dediklerini duydum :( kalktık geldik eşyasız eve düşün 3 gün hem çalışıp hem eşya alacagız diye ugraştık:( zoruma gitti onlar geldi eglenip gitti dalga gecer gibi ben zorlugunu cekiyorum hak mı bu:( psikolojim bozuldu inanın destege ihtiyacım var buraya da sırf bu yüzdeb üye oldum :(
daha bir suru şey ama anlatırken bi daha yaşayıp üzülmek istemiyor insan:( hadi o süreçleri atlattık bari şimdi rahat bırakın demi ama . ne yüzle hem bir şeyler bekler insan:

bir de kızlar benim çok sinirlerim bozludu galiba sizce ne yapmmalıyım .. Tüm bu olanlardan sonra eşim aramasımn onlara o da tepki koysun istiyorum ya ne bileyim aptla değiliz demek için en azında. yani ne bileyim diyorum ki tel de konuşurken en azından soyle mesafeli konuş hemen gülüp her şey süper sorun yojk gibi davranma :) ama o yapamıyo tamam diyo sonra tel de konuşunca güle eglene hiç sorun yokmuş gibi hiç zorluk yokmuş igibi konuşuo sinir oluyorum . ben de haksız olabilirim ama ne yapayım sinirlerim çok yıprandı her şey üst üste :(
bir de şöyle bi durum var sizce bunda ne yapmalıyım. eşimin iki tane abisi var bunlar 5 on yıllık evli uzakta yaşıolar falan. eşimle ben sevgşliyken eşim ailesine para gonderiodu bunlar da sen gonder cenesini kapa biz sana destek oluruz dediler . Ben boyle bir şeyi hiç istemedim hatta eşime dedim elden bankadan borç alalım daha iyi dinlemedi hatta benimle tartıştı.Kredi faizi odemnyelim die giitti abisindne borç istedi abisi tamam sen al eşyaları ben gondereceğim dedi . Borç tabi bu solediğim yanlış anlaşılmasın . neyse biz gittik o zorlukla eşya fakan aldık peşin verecez die indirim falan yaptık neyse . Sonra adam aradı para yok die . ben tabi delirdim para vermemesi için değil küçük düştüğümüz için. Eltilerim de kınaya geldiler gelip neyse beni opmediler hayırlı olsun bile demediler . eşime soledim seni kıskanıolarmış bosver dedi . ya yuh dedim kıskanılacak neyim var :(
neyse gelelim şimdiye bu adamlar beni aramaz hiç hep eşimi ararlar . beni de sormazlar . Ben de eşime gıvcık oluyorum niye beni koorumuyorsun değer verdiğini goster ki onlar da uyerini bilsin diye . onlar büyük diye ben onları aramak zorunda mıyım . Y keşke yapabilsem ama içim almıo ne yapayım:(

Back
X