3üzlerim :(:(

cansinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
45
43
3
Herkese günaydın. inanın iki gündür kendimde değilim.

Kızlar ben 3üzlerime hamileyim bi kaç konu daha açmıştım. perşembe günü hiç birşeyim yoktu hergün sabah kalkar düzenli tansiyonumu ölçerim suyumu içerim üçüz diyede çok özen gösteriyorum herşeyime. Sabah kalktım giyindim kahvaltıya inicem. Benim annem ve eşimin annesi bizde kalıyorlar bana yardımcı olabilmek için çünkü çok ağırlaşıyorum artık. Eşimdi hazırlanmış kahvaltısını yapıyor herkes sofrada. evimiz üç katlı eşimle yatak odamız çatıkatında. giyindim sabah aşağıya inicem birden gözüm karardı ve merdivenlerden düştm bilincim yerindeydi tamda karnımın üstüne düştüm tv sesi açık olduğu için duymadılar nasıl ağlayıp bağırıyorum anlatamam. sonunda sesimi duyurabildim. hemen hastaneye gittik çok şükür birşeyim yok ama inanın çok korktum ilerde bebeklerimde sorun olmaz dimi kızlar içimi rahatlatın lütfen

Geçmiş olsun. Dr birşey yok demiş. İnşallah bir daha olmaz. Doğuma kadar orta katta ya da aşağıda kalsanız olmaz mı? Annemin evi de üç katlı merdivenden bende korkuyorum.Birde milyonculardan iki üç tane bisiklet kornası alirsaniz, banyoya, yatak odasına koyarsınız. Acil bir durum olduğunda en azından sesinizi duyurursunuz. Babam kalp ameliyatı olunca kullanmıştık. Çok işimize yaramıştı.

Olmaz inşallah, doktor iyi demiş zaten. Benim bir arkadaşım da 9 aylık hamileyken karnı üstüne düştü, oğlu ilkokula gidiyor şimdi, anne karnındaki sıvı onları korumuştur inşallah

Cok gecmis olsun dikkat et kendine. Ama de gitmissin birseyin yok dediyse yoktur insallah uzulme... benim tanidigim da hamileliginde tam 3 defa yere dustu hic birsey olmadi bebege Allaha şükür

Benim arkadaşım da düşmüştü karnının üzerine 7 aylık hamileyken.Hiçbir şey olmadı.Turp gibi doğdu.

Koca delikanlı oldu.

Siz kendinize alt katta bir yer yapın artık o merdivenleri inip çıkmayın.Yanınızda nasıl olsa anneler var.

Birşey gerketiğinde üst kattan onlar halleder.Kendinizi riske atmayın.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Muhtemelen bir şey yoktur, doktora gitmişsiniz bir şey olsa ya da doktor bir şeyden şüphelense gerekli uygulamaları yapardı zaten. İçim rahat etsin derseniz başka bir doktora daha görünebilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun,umarım üçünü de sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

Yaaa canlarım benim içini ferah tut onlar birbirine sarılmışlardır ve birbirlerini koruyorlar hiç korkma sen düştüğünde bile eminim ki hissetmemişlerdir doktorda birşey yok demiş uzat ayaklarını yat film izle kimse olmadan inip çıkma yardım etsinler canım

Ay ne güldüm..ya

Dr gitmissiniz kötü bir şey olsaydı zaten Size soylenirdi merak etmeyin.doktorlar kötü şeyleri saklamazlar emin olun..Allah sizi ve o minik afacanlari korur merak etmeyin..bu arada maşallah 3 uz..doğal yollami tedavi ile mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…