3üzlerim :(:(

Geçmiş olsun.
Birsey olmaz inşallah gonlunuzu ferah tutun.
Onlar çok korumalı zaten.
Hayırlı doğumlar,sağlıkla alın kucağıniza inşallah.

Bence ne olur ne olmaz siz merdiven inmeyeceginiz bi yerde yatin doguma kadar.3.cuz zor olur.insanlar 1 yanesini zor tasiyo.ins doktor bisey yok dediyse olmaz dua et sende.rabbim korur.

Ilerde bisey olmas korkmayin bir posetin icinde balik oldugunu dusunun 10 kat merdivenlerden de yuvarlansa bise olmas oda oyle bisi Rabbim korur

Canim bende düştüm sırt üstü çok çok kötü dr ekg de kalp atışını duydu.beni rahatlattı şükür Su an 1 yaşında prensesim korkma rabbim korur melekleri

Nezaman oldu.bu olay canim.bir kere mi gittin bu olaydan sonra,
Bir kere daha giderdim ben dr a bikacgun sonra hareketlerine bakmak.icin.
Kanama ve simdiye kadar olmayan bir sikayetin yoksa sorun yok.
Dikkat et
Sdka verdnmi

Çok geçmiş olsun canım, doktor söylemiş ya bişey olmaz evelallah. Biraz daha sakin yavaş hareket et.
Tüp bebek mi merak ettim. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun inşaallah

Geçmiş olsun canım. Allah tekrar yaşatmasın. Ama bence artık odanı değiştir yavaş yavaş. Benim yatak odamda üst katta ve şimdiden zorlanmaya başladım. Bir de senin üçüz. Artık inip çıkmak bile zor olacak. Telefon zararlı aslında ama en azından inip çıkarken yakınında bulundur böyle sesini duyuramadığında kullanırsın. Çok şükür bak doktor hiç sıkıntı yok demiş. Emin olmadan eve göndermezlerdi böyle bir durumda merak etme daha fazla stres olmasınlar üzme kendini hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepsini

Çok geçmiş olsun, doktorun bir şey yok demiş içini rahat tut. Yalnız çatı katına 3 kat nasıl çıkıyorsun yatmaya zor oluyordur. Ben bazen oturma odasından yatak odasına geçmeye üşeniyorum olduğum yere kıvrılıyorum hamile filan da değilim. Demek ki ben tembelim

Masallah Allah sag salim dogurmayı nasip etsin. Bir sey yoktur umarım sen icini ferah tut.

Hiçbirşey olmaz.Kesenin içindeki su bebekleri koruyor.Zaten dr.da.gitmişsin.Hiç endişelenip de kendini strese sokma.Hayırlısıyla sağ salim doğurursun inşallah.

ALLAH bagislasin kuzumm 3uzlerini ya nekadar guzel bisi yerim ben onlari ALLAHIM korusun sizleri cok şükür bisi cikmamis ❤ dua edermisin banada canim benim hamislerin duasi kabul olur

Gecmis olsun.. Allah korur merak etme.. ayyyy ucuzzz cok tatli yaaa.. mutluluklar sizinle olsun Insallah..

Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin. :) ay bi de guc versin dogunca ugrasmasi yorucu olcaak :)
Ben de olsam odum patlardi dussem oyle ama doktora gitmissin neyse ki.. bak biseyiniz yokmus. Ben de bi gun arabayla son surat giderken esim bi rampaya dikkat etmemisti ve yerimden ziplayip kafami arabada tavana vurup gup.diye geri oturmustum. Onda bile cok korkup aglamistim.. yani seninki de telas yapilcak bir durummus ama atlatmissin neyse ki :)

ayyyyyyy 3 üz mu allahın mucizesi yaaa

milli piyango cıkmıs valla keske alah banada nasip etse 2 kiz zaten en cok istedigim di allahım 3 üz banada nasip etsin banada dua edin

Canim doktorun gayet iyi olduğunu söylediyse içini rahat tut canim. Bebeklerin allaha emanetbolsun

Ayy çok tatlı ya Allah bağışlasın.sorunsuz sıkıntısız doğur büyüt insallah

Maşallah diyeyim önce. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Doktora gitmişsiniz, bir şey yok demiş. Dert etmeyin artık. Allah korumuş bebeklerinizi. Yerinizde olsam bir süreliğine alt kata taşırdım yatak odamı. Merdivenler yine sorun çıkartabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…