3üzlerim :(:(

Maşallah 3ü bir arada ne güzel .
Doktor problem yok dediyse yoktur . Bunun üzerine düşünüp ,çocuklarını germe lütfen .sakin ol ,onlar çok iyi ...

Doktor o an sorun görmediyse bir şey olmaz. Bulundukları yer çok korunaklı merak etmeyin, belki düştüğünüzü hissetmediler bile. :) Geçmiş olsun.

Ayyyy ne güzel 3 uz nasıl bir duygu ya 3 tane bebeğinin olmasi.Baska çocuğun var mı.Hep ozenirim böyle insanlara çok güzel birşey ya bir kerede 3 tane doğuran aynı anda büyüyen bidaha doğum sıkıntısı hamilelik sıkıntısı yasamican Allah yardımcın olsun canım hayırlı kucağına almak nasip olur inşallah

Konuma geleyim hemenmerak etme Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz doktora da gitmişsin zaten korkma tatlım

sağol canım benim doğal yolla oldu tedavi değil

Bence bebekleriniz için şey olmuştur nasıl desem farklı bir eğlence:) lunaparkta kondola bindik gibi hissetmişlerdir:) bide uctaneya yanyana:)Rabbim onları öyle bir koruyorki.

artık aşagıda yatmak sana farz olmuş alt odayı kendinize göre ayarlayın.
buyuk ihtimalle bebekler dondu , donme sırasında baş donmesi ve tansiyon düşüyor cunku hemde ani. bu yuzden daha cok düşersiniz merdivenlerden
benim de 3 katlı evim. tüp bebek tedavisinde solanda yatmıştım. in çık cok yorucuydu.
gerci benim ki tutmadı ama olsun gebeymişim gibi yatmıştım hehjııheheeuhe

Bir sey olmamistir canim da bu haftalarda artik ust katlarla hasir nesir olmamalisin
Ben de ikizlere hamileyim evim iki katli ogrenince yatak odasini asagi kata tasidik üst katlar tehlikeli yine basin falan döner düsersin allah muhafaza. Dikkatli olmamiz lazim bebislerimiz için allah bağışlasın canım.

Allah korumuş, çok üzüldüm okuyunca.
Kendinize çok dikkat edin, Allah bağışlasın.
Sık sık doktor kontrolüne gidin, gelecekte birşey olacağını sanmam, siz kendi psikolojinizi ayakta tutun

Çok geçmiş olsun. Doktor birşeynyok dediyse kalbinizi ferah tutun artık.
Sağlıkla kavuşmanızı dilerim 3üne de

cansinn geçmiş olsun.
27 haftalıkken ben de çok feci düştüm. Ayağım taşa takıldı resmen uçtum ve göbeğimin üstüne poff diye düştüm. Tabi insan çok korkuyor. İdrar kan müşahede vs derken çok şükür sorun olmadı.

Bu sana ders olsun ve artık yatak odanı alt kata taşı. Allah korusun, bebekler harika bir koruma altında ama ya sana bişey olsaydı ???

1 değil 2 değil 3 tane can taşıyorsun.
3 düşünüp öyle adım at

Tekrar geçmiş olsun canım.

Ücüz mü ayyy cok tatli
Saglikla alin kucaginiza.dra gitmissiniz bir komplikasyon olsaydida zaten olurdu simdiye kadar.iciniz rahat olsun ki üçüzlerde rahat olsun

bu kadar stres üzüntü yaparsanız bir şey yoksa da bir şey yaratacaksınız

bir de onu düşünerek sakin kalmayı deneyin.

maşallah canım ya hayırlı olsun inşallah gebeliğin Alah biran önce kucağına almanı nasip etsin yavrularını a Allah yardımcın olsun çok dikkat et tek başına merdiven inip çıkma mümkünse bi daha nolur nolmaz

Canım ben de çok düştüm hamileyken ya. Popo üstü ve yan tarafa doğru neyse ki birşey olmadı da sen neden merdivenlerden aşağıya tek başına iniyorsun o kadar insan var evde. Ayrıca senin yatağını giriş katına falan taşıman lazım süreç ilerledikçe inip çıkamayacak duruma gelebilirsin

gecmıs olsun canım kıyamam ya sag salım kucagına alırsın ınsallah dgurana kadar mutfak banyonın oldugu katta yatsan merdıvenler tehlıkelı gruyorsun karnın buyudukce daha zorlasacak hersey ama cok sanslısın annende kv de de yanında

ayyy masallah korkma bisey olsaydı doktor soylerdi cinsiyetleri ne canım

Çocukları bebekleri Allah korur. Ben buna inanırım ki her biri için görevlendirilmiş koruyucu melekleri vardır. Korkuyu unutun. Bir daha yanlız kalmayın. Merdivenden inip çıkarken telefon edin en azından gelsinler yanınıza. Endişe yok daha doğup büyüyene kadar çok endişe edersiniz ve sizin Endişeyi çocuklar hisseder onlar da korkar

Yaa ben profil resminize bayıldım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Konuyu okumadan resme baktım doğmuş da büyümusler sandim :) sadece merak ettiğim icin soruyorum yanlış anlamayın cinsiyetçi değilim asla fotoğraftaki gibi üçü de kız mi çok şanslı olacaklar siz de onlar da :)

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Bişey olsaydı mutlaka doktor söylerdi ama için rahat etmiyorsa başka bir doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…