3yılın sonunda ayrılık..

nob0dys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
14
0
1
33
Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum yeni üye oldum ve derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum 5 yıl önce internet üzerinden birisiyle tanıştım ilk iki yıl arkadaş olarak öylesine konuşuyorduk sonra bu aşka dönüştü 3 yıldır telefon face skyp üzerinden görüntülü sesli konuştuk bu zamana kadar getirdik ben şuanda 22 yaşındayım istanbulda oturuyorum oda 22 yaşında şanlıurfada o okulu bitirip katip olarak memurluğa atandı ben açıköğretimde okuyorum zaten memurluğa atandıktan sonra hal ve hareketlerinde değişmeler oldu soğukluk.. Şimdiye gelicek olursak 25 ağustos 2014 günü buluşma kararı verdik bigün önce istanbula gelmişti ben anadolu yakasında oda avrupada dayısında kalıyordu söylene söylene yollar uzak diye diye geldi görüştük konuştuk sonra ben ona hakkımdaki düşüncelerini sorduğumda aşk adına birşey hissedemedim heyecanlanmadım dedi fiziksel uyum olmadığını söyledi oysa birbirimizi çok seviyorduk 2 gündür depresyondayım öyle çirkin bi kız değilim minyonum boyum 150 kilom 40 artık kilo ve boyumu takıntı hale getirdim fiziksel olarak bunuda biraz ileri sürdü sanırım.. kendisinin boyu 170 kilosu 70 cuma günü yani yarın gelicekmisin dediğimde yollar çok uzak bulamam dedi çarşamba günü içinde başım ağrıyo dedi biliyorum anlamak zor değil seven insan için bahaneler yoktur.. Anlamadığım 3 yıl boyunca seviyorum diyen boyum kilomu söylediğimde ben seni her halinle kabul ederim severim diyen bi insan nasıl bu kadar çabuk değişti anlam veremiyorum ablalarım arkadaşlarım sizden bi yorum bi yol göstermenizi istiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
  1. Yüz yüze gelmemissiniz bile sadece bir kere o sayılmaz . Üzüldüğüne değmez . Sanal ilişki ya . Yazma arama sorma birden kes mesajları belki o şekilde ilgi çekebilirsin onun dışında değmez

5 yıldır ilk kez mi yüz yüze görüşme oldu? Yani eğer öyleyse fiziki olarak algılama zaten kamerada görmüştür seni, elektirik alamamıştır heyecan duymamıştır vs. Ama bu kadar yıl görüşmemeniz bilemiyorum çok enteresan

2 yıl arkadaşlık 3 yıl sevgili olarak çok ısrar ettim gelmesi konusunda hep bahane şuandaki gibi..

Bu sure zarfind bos durmamis demek ki...

Hangi erkek bes yil boyunca gorusmeden sadakatle bekler ki bu devirde hem neden beklesin?

O kadar uzun sure bir araya gelemeyince dunya guzeli olsaniz kafalarinizda kurdugunuz hayalleri karsilayamazsiniz.

Kendinizin ve onun boyu posunu yazarak ondan daha iyilerine layik oldugunuzu duyup iyi hissedeceksiniz belki ama mevzu bu degil aranizdaki sey kafadan yanlismis zaten.

O da gorusmeden once sogudugunda bunu coktan fark etmis.

Siz de bunu kabul edecek iki yili arkadas uc yiki sevgili toplamda bes yil sizin icin kilini kipirdatmayan sanal adamlara prim vermeyeceksiniz bundan sonra.

birbirinizi bu kadar yıl görmemiş olmanız hata olmuş canm keşke sürdürmeseydin bukadar görüşmeden

Cevabınız için teşekkür ederim

boşuna üzme kendini. sadece görmediğin, sesini canlı canlı duymadığın birine yıllarca kendini bağladığın için geçmiş zamana üzülebilirsin. hayallerle yaşamışsın bu zamana kadar ama yaşın daha çok genç. söylediğine göre fizik de tip de yerinde. seven insan bu güne kadar da kalkar gelirdi. istanbul içindeyken gelemiyormuş bir de... değmeyecek şeyler için kendini üzme. önüne bak bundan sonra.

kız ne garip bu erkekler ya gecen de bi arkadas aynı durumda şişman olduğu için beğenilmemişti al kız kırk kilo yine sonuç aynı demekki mesele boyun kilon değil arkdasım dert etme ten tene değecek öyle 5 yl görmeden ilişki mi olurmuş ilerde ilişki bile saymıyacaksın onu

5 yıl boyunca sadece bi kere - o da 5 yılın sonunda - görüştüğünüz bi ilişkiye fazla anlam yüklemekle hata etmişsiniz zaten.

Cevabınız için çok teşekkür ederim

Cevabınız için çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…