3yılın sonunda ayrılık..

Terbiyesizzzz.... Yillarca bosuna zamaninizi yemis. Belki o olmasaydi simdiye hayatinizin askini bulacaktiniz...Eru Gundes`ten ``sende benim hatalarimdan birisinn,sen en buyuk gunahlarin bedelisin. Senin icin harcanan zamana yazik,sen en guzel duygularin katilisin`` sozlerinin gectigi,duruma cuk diye oturan sarkiyi armagan ettim gitti

Canim birincisi internet asklarinin sonu ne yazikki husran.ikincisi senin iteklemenle bi iliski nereye kadar Allah askina. Erkek senin uzerine dusmeli bulusmayi o istemeli ya seni istemeyeni sen hic isteme ne o oyle bahaneler erkek olarak biraz dik dur kendinde kusur arama

iki yıl arkadaş olarak, üç yıl sevgili(!) olarak konuşmanızın hiç bir anlamı yok.çocuğun size karşı aşk adına bir şey hissetmemesi ve heyecan duymaması normal, asıl tuhaf olan sizin buna aşka dönüştü demeniz, hatta gülünç.adam belki de reelde kanlı canlı karşısında duran kişilerle görüşüyordu, görüşmediğinden nasıl emin olabilirsiniz?ya da sanal bir ilişkiye nasıl böyle gereğinden fazla anlam yükleyebilirsiniz?bir insanlar yüzyüze görüşmekle sanal alemde görüşmek çok farklı şeyler, bu kadar saf olmayın.

Cevabınız için teşekkür ederim

O bana benden daha çok sevdiğini söylediği için böyle şeyler hissettim sanırım hislerimde yanılmışım..

Yüz yüze görüşülmeyen biriyle nasıl sevgili olunuyor ? tamam netten tanışırsın ama bir süre sonra canlı kanlı görüşürsün ki sevgili olabilesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…