3yılın sonunda ayrılık..

Canlı kanlı biri vardır çalıştığı yerde ona göz kesmiştir ,beğenmiştir ve ona mantıken daha mantıklı gelmiştir hesap kitap yapmıştır , sen daha henüz para kazanma aşamasına geçmemişsin bile

Sanalda olan sey sevgililik degildir. Nitekim de yuzyuze gelince devam etmemesi bunun bir kaniti. Bu arada boyunuzla falan alakasi yoktur kendisi de 170 zaten topuklu giyseniz 160 oluyorsunuz 190 falan olsa neyse...

Birlikte olmamışsınız ki ayrılasınız
Teli cami kapattın mı bitti ekrandan ibaret net
Özleyince pcye mi sarılıosun?
Vakit geçirmek için zamanını harcamış iyi ki gelmiş istanbula yoksa 3 değil 10 seneni yerdi senin
Üzülme sakın gerçek olmayan gerçekte bile sanal olan kendini adam sanAn adamcığa

Bu saatten sonra herhangi bir uğraş vermeniz gereksiz olur; senin için en hayırlı adım ayrılık olur zaten. Boş yere de yıpratma kendini, değmez.

Cnm calisma hayatina girince insanlar bir boyut atlior yeni arkadaslar yeni iliskiler 5 sene boyunca gorusmemeniz de ilginc ama ona cekici gelmemis olabilirsin yada kriterleri deismis olabilir

tövbeler olsun
seni her halinle (!) kabul eder miymiş?
kendi boyu da dalyan sanki mübarek!
5 sene sevgili olduğunuzu sandığın kişiyle ilk defa buluşunca işin büyüsü kaçmış işte.
5 sene ya bu 5 sene telefon arkadaşlığı olur daha fazlası olmaz.

3 yıl boyunca demek ki gerçekten sevmemiş bir anda olacak bir şey değil sonuçta sizi görmüş kameradan başka birini bulmuş olmalı

Ayni ülkede 5 yilik suren bir görüsme ve gorusmemissiniz..
Bence hic bir bahane gorusmenize engel degildi...
Sonucta gorusmeniz imkansizda degildi keske onceden goruseydiniz yuz yuze...

1 kerek gorusmusuunuz yuz yuze bu hic sayilmazki , madem o seni takmiyor bahaneler siraliyor sende arama sorma bosver gitsin..
Kendini uzmeye degmez.

ortada saglikli bir iliski yok
hatta iliski bile yok
ne uzuluyorsunuz anlamadim
saglikli iliskiler yasayin yani iliski yasayacaginiz kisi en azindan tanisma tanima asik olma
sevme alisma evresinde karsinizda olsun yaninizda olsun

3 yil hiç gormeden sevgili olmasaymissiniz keske ama gecmis gecmiste kalmistir.
Bende minyonum bununla alakasi yok kensini kötü hissetme ama biraz kilo alsan kendi sağlığın icin iyi olur canim.fazla değil ama söyle üç dort kilo alablirsin. Bende biriyle bu sekilde görüştüm. Internet degl ama arkadas tavsiyesi ile telefonda konsp gorusmustk bizde. O da elektirk alamadgni soyleyp gitmisti oysaki ayni.seninki gibi cok seviyorum filan diyodu:) sonra ben onu hic arramaynca yana yakila affetmemi istedi cok kostu peşimde ama ben istemedim cunku net adamlardan hoslanirim ne istediğini bilmeuenlerden değil. .bu arada o da 1.65filandi b oy u ama ayni sizinki gibi havaliydi. 1.70boya pek havali laflar etmis her halinle kabul ederim filan kendisi cok mu uzunmus sanki. Heer neyse demem o ki canm bu tarz iliskiler biraz hayalde kaliyor gercekle yuzlesince durum değişiyor. Sende yani basinda seni seven birini bulduğunda gülüp gecersin bu haline ben kendi adima oyle yapıyorum:)

Cevabınız için çook teşekkür ederim

Hic yuz yuze gorusulmemis bisey iliski degildir zaten.etrafina bak gercek iliskiyi yasa bundan sonra.dusunme bile.
haklısınız teşekkür ederim

Cevabınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…