- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
Yaa garipsemiyo musun ? Bende bi ara katiplige ugrassam mi demistim :)İns valla bn adaletciyim artk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa garipsemiyo musun ? Bende bi ara katiplige ugrassam mi demistim :)İns valla bn adaletciyim artk![]()
Bizde 1 yil ucretsiz izin. Bu hakkimi kullanicam gorustum kurumumla. Baslayis verip ayrilicam. Bende siz gibi dusunuyorum bunu bu sekilde surduremezler herkes magdur. Tesekkur ederim ilginize :)Öncelikle hayırlı olsun işiniz.
Sadece bir fikir olarak sunuyorum, bebeğiniz çok küçükmüş zaten. Bilmediğiniz bir yerde hem bebek hem iş hem bir çocuk daha , çok yıpratıcı değil mi?
Yerinizde olsam -eğer böyle bir hak varsa - işe başlar ve hemen ardIndan iki yıl ücretsiz iZne ayrılırdım.
Türkiye de hiçbir sistem 6 yıl devam etmez, mutlaka bir şeyler değişecektir.
Bu süreçte en azından bebeğinizi büyütmüş olursunuz.sonra belki eskisi gibi bir yıl çalışıp eş özrü falan getirilir
İyida bursa yı siz seçtiniz . Uzaklık vs. Hesaba katmadınız mı?Iyi aksamlar hanimlar.
Yillarca emek verdim zorluklarla okudum. Okulum bitince esnaf olan esimle tanistim evlendim guzel gidende bir evliligimiz var cok sukur.
Ev hanimi olarak hayatima devam etmek istemedim ve kpssye girerek atandim. Zor bi surecti oğlum kücüktu falan ama nasip oldu ve atandim. Antalyada ikamet ediyodum ve ben Bursaya atandim. Eş durumu yok esim esnaf oldugu icin 6 yil. Tahmin edersiniz ki cok uzun bi sure.
Hersey zor.
Belki diyorum secim onu yonetmelik falan degisir gidip sabredeyim biraz.
Kendi kendime vazgec begonfil 2 cocukla kalkip gidiceksin kocan burda kalicak nasil olucak diyorum. Esim pek olumlu bakmiyo ama cok emek verdigim icin pek ses de cikarmiyo. Oglum anaokulunda kizim 5 aylik.
×× kuruma yerlestiniz yazisini gorunce ne sevinmistim aglamaktan icim dısima cikmisti. Simdi hayat ne getirir bilemiyorum. Bu cakıli memur sistemi bizi mahfetti.
Yahu hepi topu 7 yer kadro acıldi. Mecbur kaldim. Gittigi yere kadar goturebilmeyi umuyorum.İyida bursa yı siz seçtiniz . Uzaklık vs. Hesaba katmadınız mı?
Çok şükür şartlarım iyi gibi . Maaşım güzel sayılır 3 civarı cumartesi-pazar tatil. Arabayla 10 dk da okula gidiyorum. İyi bir üniversiteden?ortalama bir dereceyle mezun oldum. Sınıf arkadaşım geçtiğimiz senelerde alanda birinci oldu. Aynı dersleri gördük aynı sınıflarda :)) biraz içimde kaldı benimde atama muhabbeti. Mezun olur olmaz kolejde başladım 22 yaşımda 1.yılım doldu evlendim 23 yaşında :) şimdi oldu yaş 28. Evlilik işine balıklama atladığım için bebek planı, bebek fikri 28 yaşa kaldı. Atama vs içinde hiç uğraşmadımSimdilik duzenini bozma canim bence ortalik karisik sartlarin iyiyse devam et. Belki su durumu duzeltirler o zaman dene.
Brans neydi sizin ? Bencede bekle biraz durulsun ortalik suan cok sıkınti hatta belki kurumlar arasi gecis bile yapabilirsin. Suan bu gecis hakki yok ama muhakkak belli donemlerde oluyo.Çok şükür şartlarım iyi gibi . Maaşım güzel sayılır 3 civarı cumartesi-pazar tatil. Arabayla 10 dk da okula gidiyorum. İyi bir üniversiteden?ortalama bir dereceyle mezun oldum. Sınıf arkadaşım geçtiğimiz senelerde alanda birinci oldu. Aynı dersleri gördük aynı sınıflarda :)) biraz içimde kaldı benimde atama muhabbeti. Mezun olur olmaz kolejde başladım 22 yaşımda 1.yılım doldu evlendim 23 yaşında :) şimdi oldu yaş 28. Evlilik işine balıklama atladığım için bebek planı, bebek fikri 28 yaşa kaldı. Atama vs içinde hiç uğraşmadım
Çıkaracağım sonuç, ortalık sakinleşene kadar bir bekleyim bakalım :))
Katiplik neyse sn ikm olduğunu düşünsene.Dd .Yaa garipsemiyo musun ? Bende bi ara katiplige ugrassam mi demistim :)
Eşinin üzerine taşınmaz mal varsa(dükkan onunsa) tayin oluyor.bunu araştırın derimIyi aksamlar hanimlar.
Yillarca emek verdim zorluklarla okudum. Okulum bitince esnaf olan esimle tanistim evlendim guzel gidende bir evliligimiz var cok sukur.
Ev hanimi olarak hayatima devam etmek istemedim ve kpssye girerek atandim. Zor bi surecti oğlum kücüktu falan ama nasip oldu ve atandim. Antalyada ikamet ediyodum ve ben Bursaya atandim. Eş durumu yok esim esnaf oldugu icin 6 yil. Tahmin edersiniz ki cok uzun bi sure.
Hersey zor.
Belki diyorum secim onu yonetmelik falan degisir gidip sabredeyim biraz.
Kendi kendime vazgec begonfil 2 cocukla kalkip gidiceksin kocan burda kalicak nasil olucak diyorum. Esim pek olumlu bakmiyo ama cok emek verdigim icin pek ses de cikarmiyo. Oglum anaokulunda kizim 5 aylik.
×× kuruma yerlestiniz yazisini gorunce ne sevinmistim aglamaktan icim dısima cikmisti. Simdi hayat ne getirir bilemiyorum. Bu cakıli memur sistemi bizi mahfetti.
Var var. Sigorta primimizde fazlasyla var ama olmuyo ne yazikki.Eşinin üzerine taşınmaz mal varsa(dükkan onunsa) tayin oluyor.bunu araştırın derim
Gardiyan cnm.))Ikm ne![]()
Ya evet o da korkutuyo beni. Tamam iyiyzde ya sonrasi. Batar falan esnaf sonucta.Ama hiç gocunma kesinlikle git cnm .bna doğu geliodu snnki Bursa hrld çok güzel yer bn olsam giderdim.gelecegin bu senn eşlere güven olmaz yarının ne getireceği belli değil.
Yaa var oyle bi arkadsim tibbi sekreterdi gardiyan oldu :) icinde kaldi ama onunda.Gardiyan cnm.))
Emin misiniz olmadığına bizim bir arkadaşımız yaptı da.ama öğretmen kendisiVar var. Sigorta primimizde fazlasyla var ama olmuyo ne yazikki.
Şey ben öğretmen olan arkadaşa sormak için öğretmenim siz yeni sözleşmeli atamayla gittiniz ve görev süreniz 4 yıl olarak mı çakılı demek istedim :))
Ben sözleşmeli öğretmenleride 6 yıl oynayamıyorlar diye biliyorum da o yüzden sormak istemiştim.. düşük yazdım sanırım cümlemi anlaşılmadı:))
S susuleta size sormak istedim. 6 yıl şartı değişti mi öğretmenler için 4 yıl mu oldu.