4,5 aylik oldu burnum artik 6ayina az kaldi

gizem_2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
161
0
96
45
Hollanda
opuyorumnanaktanresimlerimi gormek isteyen arkadaslar arkadaslik teklif edebilirler . yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar . ben memunum bir sikayetim yok iyi gidiyo su an gorunumunude sizden duyacagim yorumlarinizi merak ediyorum opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çoook güzel olmuş simdı albumdekı fotolarınıza baktım bende,doktorunuz kimdi acaba?bende doktor arastırması ıcındeyımde :)

"önden" görebileceğimiz en güzel burunlardan birtanesi sizinki..burun ucuna bayıldım..Doktorunuzun eline sağlık güle güle kullanın..Doktorunuz kim diye sormayacağım nasıl olsa yaptıramayacağım bir doktordu istanbul yada ankaradadır kesin..

tsk ederim arkadaslar ilginiz icin ben kayseride yaptirdim 2 ameliyat birden oldum gogus buyutme ve burun fotolara bakarsaniz gouslerimide gore bilirsiniz. doktorum saffet ors kayseri

aaa ben seni görmedim burda konu açtığını...ben de çok seviyorum senin burnunu bende saffet beye yaptırcam...............

opuyorumnanaktanevet hemen konu acdim resimleri ekleyince hadi bakalim haberim olsun karar verince canim bende sabirsizlikla senin burnunu bekliyorum iyisallah guzel bir burnun olur cok mutlu olursun sanada yakisir sekerim

alahım inşallah canım ya valla çok korkuyorum bi o kadar da heyecanlıyım..canım ya sana bişey sorcaktım saffet beyi sana kim önerdi birilerimi önerdi yoksa senmi tavsiye ettin

ben kendim arastirdim kayserideki estetik doktorlarina baktim en iyisi o oldugunu duydum zaten ameliyattan oncede hemsireler bana dediler cok iyi bir secim isinin uzmani dediler gunesle anlasmali birde acibadem hastanesi ile anlasmali ikisindede yapiyor .hayirlisi bakalim canim senin icin herseyin hayirlisi olsun canim

opuyorumnanaktanresimlerimi gormek isteyen arkadaslar arkadaslik teklif edebilirler . yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar . ben memunum bir sikayetim yok iyi gidiyo su an gorunumunude sizden duyacagim yorumlarinizi merak ediyorum opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba, kaçıncı aydan sonra şişlikleriniz azaldı, bilgi lütfen...

Back
X