Sonuç beta hızla artmaya devam etti 10binlerin üstüne çıktı ama bu sabah yatak döşek kan içinde kaldı. Doktor bulmaya çalıştım en yakın 100km ötede bir özel hastane buldum 3 gibi gelin dediler. Şuan çok fazla ağrım ve kanamam var. Dualarınızı bekliyorum.Sonuç ne oldu merak ettim bakamadm bayadır buraya
Rabbim yardimciniz olsun yaa.. Nasil oldunuz ne dedi doktorSonuç beta hızla artmaya devam etti 10binlerin üstüne çıktı ama bu sabah yatak döşek kan içinde kaldı. Doktor bulmaya çalıştım en yakın 100km ötede bir özel hastane buldum 3 gibi gelin dediler. Şuan çok fazla ağrım ve kanamam var. Dualarınızı bekliyorum.
Kese olması gerekenden küçük ve bozukmuş. 6 haftalık olmama rağmen 5 haftalık mış ve şekli düzgün değil size şöyle tasvir edebilirim biber şeklinde büzülmüş gibi. Düşük yapabilirsin dedi doktor bir hafta rapor verdi. Sonra haftaya da kürtaj olacakmış. Çok korkuyorum kürtajdan. Allah anne olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun. Artık genetik test yaptırmadan bebek denemeyi düşünmüyorum.Rabbim yardimciniz olsun yaa.. Nasil oldunuz ne dedi doktor
Canm bende 1 kere yaptırdım doktor değeri iyi bulunca bir daha istemediYaaa bana doktor kaç haftalik olduğumu söylemedi adetim 4 gün geçti gittim tahlil yaptim 724 cikti sadece gebelik var dedi yolladi bide folik asit yazdi 10 gün sonrada gel keseye bakariz dedi. E millet kac sefer tahlil yapip degerini kontrol ediyo düşmüş mu ne olmus diye bana niye bişey demedi acaba
Canm bende 1 kere yaptırdım doktor değeri iyi bulunca bir daha istemedi
Normal canm hepimiz merak ediyoruz randevü günlerimi zor bekliyorum hatta şimdiye kadar hep erken gittim evet gördüm canm önce keseyi sonra bebeği kalp atışı filan derken her seferinde farklı duygular umarım senn içinde herşey en güzeliyle olurPeki o 1 kereden sonra sende gidince keseyi gördün mü hersey yolunda gitti mi canim cok merak ediyorum işte napim ilk hamileligim
Normal canm hepimiz merak ediyoruz randevü günlerimi zor bekliyorum hatta şimdiye kadar hep erken gittim evet gördüm canm önce keseyi sonra bebeği kalp atışı filan derken her seferinde farklı duygular umarım senn içinde herşey en güzeliyle olur
bana da sadece folik asit verip on gun sonra tekrar gel dedi hatta anlamadim sormak zorunda kaldim yani hamile miyim degil miyim diyeYaaa bana doktor kaç haftalik olduğumu söylemedi adetim 4 gün geçti gittim tahlil yaptim 724 cikti sadece gebelik var dedi yolladi bide folik asit yazdi 10 gün sonrada gel keseye bakariz dedi. E millet kac sefer tahlil yapip degerini kontrol ediyo düşmüş mu ne olmus diye bana niye bişey demedi acaba
Selam, lekelenme kac gun surdu? Kac haftaliktin? Insallah simdi iyisindir. Ben 5 haftalik hamileyim kahfe rengi lekelenmem oldu az once cok korkuyorum.Ben kullanıyorum lekelenmem oldu diye vermiştiii. Ama kesinlikle kullan ihmal etme
bana da sadece folik asit verip on gun sonra tekrar gel dedi hatta anlamadim sormak zorunda kaldim yani hamile miyim degil miyim diye
Merhaba kaç haftalıkken sadece kese görünüp bebek görünmedi? Bende 4+6 da sadece kese göründü bebek yoktu 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı sizin son durumunuz nedir acaba çok tedirginimCanim sonradan öğrendim ki değerleri iyi olanlara tekrar tahlile gerek görmüyorlarmış.. Biz çok şükür keseyide gördük ama bu sefer bebegi göremedik yine 2 hafta sonra gel dedi kalp atislari icin bakalim yarin randevu günüm cok heycanliyim ve cok korkuyorum. .
Merhaba kaç haftalıkken sadece kese görünüp bebek görünmedi? Bende 4+6 da sadece kese göründü bebek yoktu 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı sizin son durumunuz nedir acaba çok tedirginim
En son deger 421 cikti ultrasonla hic bakilmadi degerler dusuk diye sanirim yine bos gebelik olabilirmis oyle soyledi dr yarin aksam son test yaptiricam ona gore operasyon yapilicakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?