4 5 haftalık gebe olanlar ?

Sonuç ne oldu merak ettim bakamadm bayadır buraya
Sonuç beta hızla artmaya devam etti 10binlerin üstüne çıktı ama bu sabah yatak döşek kan içinde kaldı. Doktor bulmaya çalıştım en yakın 100km ötede bir özel hastane buldum 3 gibi gelin dediler. Şuan çok fazla ağrım ve kanamam var. Dualarınızı bekliyorum.

Rabbim yardimciniz olsun yaa.. Nasil oldunuz ne dedi doktor

Rabbim yardimciniz olsun yaa.. Nasil oldunuz ne dedi doktor
Kese olması gerekenden küçük ve bozukmuş. 6 haftalık olmama rağmen 5 haftalık mış ve şekli düzgün değil size şöyle tasvir edebilirim biber şeklinde büzülmüş gibi. Düşük yapabilirsin dedi doktor bir hafta rapor verdi. Sonra haftaya da kürtaj olacakmış. Çok korkuyorum kürtajdan. Allah anne olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun. Artık genetik test yaptırmadan bebek denemeyi düşünmüyorum.

Yaaa bana doktor kaç haftalik olduğumu söylemedi adetim 4 gün geçti gittim tahlil yaptim 724 cikti sadece gebelik var dedi yolladi bide folik asit yazdi 10 gün sonrada gel keseye bakariz dedi. E millet kac sefer tahlil yapip degerini kontrol ediyo düşmüş mu ne olmus diye bana niye bişey demedi acaba

Canm bende 1 kere yaptırdım doktor değeri iyi bulunca bir daha istemedi

Peki o 1 kereden sonra sende gidince keseyi gördün mü hersey yolunda gitti mi canim cok merak ediyorum işte napim ilk hamileligim
Normal canm hepimiz merak ediyoruz randevü günlerimi zor bekliyorum hatta şimdiye kadar hep erken gittim evet gördüm canm önce keseyi sonra bebeği kalp atışı filan derken her seferinde farklı duygular umarım senn içinde herşey en güzeliyle olur

Amin canım inşallah.. Dün gittim bu arada kontrol etti 4 bucuk haftalik dedi ultrasonla ama ne bebegi gördük ne keseyi bana iki hafta sonra gel kalp atislarina bakicaz dedi tuafima gitti bana bişey demedi ama acaba yinede orda gördü mü bişeyler anlamadim kafam karıştı yine...

Arkadaşlar geç dollenmede gebelik haftası nasıl hesaplaniyor. Ben 38 gunde bir adet oluyorum.Benim son adet tarihim 7 kasim ama 1 aralikta yumurtlama oldu ve yumurtalamadan 14 gün sonra hamile oldugumu öğrendim. Son adet tarihime göre 2aylik hamile oluyorum ama yumurtlamam geç oldu. Geçen hafta doktora gittim adet tarihine göre bakılırsa kalp atislarini duymamız lazim dedi.muayene etti ve kese görünüyor fakat dahaca kalp atislari yok dedi 15 gün sonra kalp atislari için çağırdı. Bu durumda ben kaç haftalık hamileyim .

bana da sadece folik asit verip on gun sonra tekrar gel dedi hatta anlamadim sormak zorunda kaldim yani hamile miyim degil miyim diye

Ben kullanıyorum lekelenmem oldu diye vermiştiii. Ama kesinlikle kullan ihmal etme
Selam, lekelenme kac gun surdu? Kac haftaliktin? Insallah simdi iyisindir. Ben 5 haftalik hamileyim kahfe rengi lekelenmem oldu az once cok korkuyorum.

bana da sadece folik asit verip on gun sonra tekrar gel dedi hatta anlamadim sormak zorunda kaldim yani hamile miyim degil miyim diye

Canim sonradan öğrendim ki değerleri iyi olanlara tekrar tahlile gerek görmüyorlarmış.. Biz çok şükür keseyide gördük ama bu sefer bebegi göremedik yine 2 hafta sonra gel dedi kalp atislari icin bakalim yarin randevu günüm cok heycanliyim ve cok korkuyorum. .

Hanimlar son adetimin ustunden 39 gun gecti son adet gunumden 5 gun once cokazkahverengi akinti geldi bir dahada adet olmadim 33.gunde kan testinde 228 cikti 2 gun sonra baska bir hastanede 133 cikti en son baska hastanede dun gece baktirdim 372 cikti dr gebesiniz dedi 2 gun sonra yine test yaptiricam ozmn belli olur dedi ama cok tedirginim 1.5 sene oncede kimyasal gebelik gecirdim sizce yine aynisimi boyle olan varmi hcg bir dusup bir yukselen oldumu simdiden tesekkurler

Merhaba kaç haftalıkken sadece kese görünüp bebek görünmedi? Bende 4+6 da sadece kese göründü bebek yoktu 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı sizin son durumunuz nedir acaba çok tedirginim

En son deger 421 cikti ultrasonla hic bakilmadi degerler dusuk diye sanirim yine bos gebelik olabilirmis oyle soyledi dr yarin aksam son test yaptiricam ona gore operasyon yapilicakmis

Merhaba kaç haftalıkken sadece kese görünüp bebek görünmedi? Bende 4+6 da sadece kese göründü bebek yoktu 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı sizin son durumunuz nedir acaba çok tedirginim

Merak etme canim bende boşuna kafama takmişim 4+5 di keseyi gördü bebegi gormedi doğru dün gittik herşeyi gördük Allaha cok şükür 7+5 olmuşum sende korkma :)

Normalde iyi ama ilk 228 sonra 133 sonra 372 en son 421 cikti ilk 3 test baska baska hastanelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…