Anladm bende cuma gideceğim bakalmBen doktora persembe gunu gideceğim sanırım görünür kese o gune kadar
Acaba ikiz mi diye düşünüyorum değer bu kadar yuksek oluncaMerhaba canim.Degerin normal ve cok guzel.O yuzden dert etme.)
Bende tek ama.Sende inshallah hayirlisi.))Ne zaman gitcen kontrole?Acaba ikiz mi diye düşünüyorum değer bu kadar yuksek olunca
Cok sukur allahima yok.Simdi 8haftani tamamladik.9a gecdik rabbimin izniyle.Şimdi ne kadarlıksınız bi sorun yoktu dimi
Persembe gunu gitcem yarından sonra işteCok sukur allahima yok.Simdi 8haftani tamamladik.9a gecdik rabbimin izniyle.
Cinsiyeti paylaşın burdaCok sukur allahima yok.Simdi 8haftani tamamladik.9a gecdik rabbimin izniyle.
Ben hala kabullenebilmiş değilim beklediğim bi durum değildi kendimi tuhaf hissediyorum mutlu hissetmek için kendimi zorluyorum.. siz?Cinsiyeti paylaşın burdaNe hissediyosunz
neden kendinizi zorluyorsunuz istediğiniz bir gebelik degil miydiBen hala kabullenebilmiş değilim beklediğim bi durum değildi kendimi tuhaf hissediyorum mutlu hissetmek için kendimi zorluyorum.. siz?
Benim istediğim bir gebelikti ama batmalı falan geçtiği için tedirginim zorlanıyorumBen hala kabullenebilmiş değilim beklediğim bi durum değildi kendimi tuhaf hissediyorum mutlu hissetmek için kendimi zorluyorum.. siz?
Evet bu şekilde oluyor iki günde bir beta takibi yapın dış gebelik olmasın gerçi kimyasal bence sizinki benmde öyleydiArkadaşlar benim battan 3 gün önce beta 13.9 battan bir gün önce beta 20.1 çıktı kimyasal gebelik bu şekilde mi oluyor bilginiz varmı sabahtan akşama kadar okulda çalışıyorum bugün regl günümdü olmadım daha önce düşük yaptım okulda yine benzer birsey yaşayacağım korkusu da var bilgisi olan paylaşırsa minnettar olurum
Beta takibini nasıl yapıyosunuz iki gunde bir sağlık ocagından falan mı kan vererek oluyor?Evet bu şekilde oluyor iki günde bir beta takibi yapın dış gebelik olmasın gerçi kimyasal bence sizinki benmde öyleydi
hayırlısı olsun. ama gençken daha iyi bence yas ilerledikçe daha zor oluyor çocuk bakmakBelki daha ileriki yıllarda isteyebilirdim ama şuan istediğim ya da beklediğim bişey değildi
Hayır kadın doğum bulunan bir hastanenin acil bölümüne başvurarak ama değer sıfırlanana kadr aynı hastanede yaptırmanz şart çünkü her hastanenin laboratuvarı farklı işlediği için birbirine alakasız rakamlar çıkarBeta takibini nasıl yapıyosunuz iki gunde bir sağlık ocagından falan mı kan vererek oluyor?
Inşallah hayirlisi.)Persembe gunu gitcem yarından sonra işte
Inşallah paylasirim ogrendigimde.Ben aslinda 4senefir bekliyordum bu gebeligiCinsiyeti paylaşın burdaNe hissediyosunz
Bugün yine beta ölçtürdüm 62 olmus iki günde 3 kat artmış ne düşünmeliyimEvet bu şekilde oluyor iki günde bir beta takibi yapın dış gebelik olmasın gerçi kimyasal bence sizinki benmde öyleydi
Sonuç ne oldu merak ettim bakamadm bayadır burayaBugün yine beta ölçtürdüm 62 olmus iki günde 3 kat artmış ne düşünmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?