Arkadaşlar benim adet günü beta hcg 58 geldi. Çok mu düşük? Kimyasal gebelik olabilir mi?
Ama burada görüyorum herkesinki çok yüksek o yüzden korkuyorum.
- 3 hafta: 5 – 50
- 4 hafta: 3 – 426
- 5 hafta: 19 – 7,340
- 6 hafta: 1,080 – 56,500
- 7 – 12 haftalar: 7,650 – 288,000
- 13 – 16 haftalar: 13,300 – 254,000
- 17 – 24 haftalar: 4,060 – 165,000
- 25 – 40 haftalar: 3,640 – 117,000
- Bak böyle betalar haftasina göre
Kac haftaliksin canim sen ? Korkma insallah duzenlice artar betanAma burada görüyorum herkesinki çok yüksek o yüzden korkuyorum.
Bende geecn hafta doktora gittim 4+2 göründük 5 mm di kesem dun gittim 5+2 olmam gerekirken 4+4 çıktım ultrasyonda kese ölçümde 7 mm di kafam karıştı nasil boyle bise olabilir diye
Beklenen adet tarihim 12 aralıktı, 58 çıktı. Salı günü bir dahaki ölçüm Kaç haftalık bilmiyorum.Kac haftaliksin canim sen ? Korkma insallah duzenlice artar betan
Beta vermiyormusunuzBenimki galiba geriden geliyor yani son sat a göre 5+3 olmam lazım bugun ama dun doktara gittim 4+4 çıktı bende korkamaya basladim ama
Doktorum hic istemedi inaninBeta vermiyormusunuz
Dur bakalım inşallah iyi olur elde değil bilirim zaman hic geçmez Rabbim yüzünüzü güldürsünDoktorum hic istemedi inanin
Amiin insallah cok tesekkur ederimmDur bakalım inşallah iyi olur elde değil bilirim zaman hic geçmez Rabbim yüzünüzü güldürsün
hamileliğin basinda tam olarak belli olmaz diye biliyorumBenimki galiba geriden geliyor yani son sat a göre 5+3 olmam lazım bugun ama dun doktara gittim 4+4 çıktı bende korkamaya basladim ama
Merhaba adetiniz be kadar geçtide bu değer çıktı benimde son adet 16 kasım adetim 6gün geçmişti değerim 7508.23 çıktı bende öle durumdaym daha doktora gidemedmMerhaba benim değerim de 3480 küsür çıktı iki gün önce ama son adetim 14 kasımdı. Henuz doktora gidemedim ama bu değer neden bu kadar yuksek olabilir sizce?
4 gün gecmiştüMerhaba adetiniz be kadar geçtide bu değer çıktı benimde son adet 16 kasım adetim 6gün geçmişti değerim 7508.23 çıktı bende öle durumdaym daha doktora gidemedm
Merhaba canim.Deger normal bence.Benim adet gunu 2660cikmisdi.Merhaba adetiniz be kadar geçtide bu değer çıktı benimde son adet 16 kasım adetim 6gün geçmişti değerim 7508.23 çıktı bende öle durumdaym daha doktora gidemedm
Merhaba canim.Degerin normal ve cok guzel.O yuzden dert etme.)Merhaba benim değerim de 3480 küsür çıktı iki gün önce ama son adetim 14 kasımdı. Henuz doktora gidemedim ama bu değer neden bu kadar yuksek olabilir sizce?
Doktora gittinizmi kese gördülermi4 gün gecmiştü
Şimdi ne kadarlıksınız bi sorun yoktu dimiMerhaba canim.Deger normal bence.Benim adet gunu 2660cikmisdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?