4 5 haftalık gebe olanlar ?

A Artemissha cnm sevindim benle aynı gün birini buldugumabenim aşılama ve 17 ekimde oldu.senden daha küçüktür benimki adetin 2.günü 301 4.günü 901 benim değer

Ben iki defa kan testi yaptırdım adetim 2 gün geciktiğinde onda 421 çıkmıştı bı kez daha yaptırdım değer artışına baktırmak için o da 825 çıkmıştı canım. Geçen perşembe 825 ti değerim sonra tekrar yaptırmadim. Doktorumla gorustum cuma günü için randevu verdi.insallah o gün görebiliriz keseyi.

Son düzenleme:
Doktor beni 4 gün sonra yine beta ölçmek için çağırdı ...Sağlıklı artıyor mu diye ama çarşamba kese zor görünür diye düşünüyorum. ..

Benim doktorum değerin 2000-3000 leri bulduğunda kese görebiliriz demişti ama büyük ihtimalle senin değerin Çarşamba günü 3000 leri bulur canım inşaallah keseyi görürsün burdan bizede haber ver mutlaka

Benim doktorum değerin 2000-3000 leri bulduğunda kese görebiliriz demişti ama büyük ihtimalle senin değerin Çarşamba günü 3000 leri bulur canım inşaallah keseyi görürsün burdan bizede haber ver mutlaka
5 . 6 haftalarında kese görünüyor. sonraki 15 gün sonra kalp atışları duyuluyor inşAllah

Gorursun bence canim 3umuzun de 3 ekim sat tarihi bugun 4+5 gunlukmus minnaklar 7 mm boyutunda bir kese gorduk cok sukur hemen igneye basladim bugub

Kizlar ben bugun gordum com şükür keseyi benimde sat 3 ekim

Gorursun bence canim 3umuzun de 3 ekim sat tarihi bugun 4+5 gunlukmus minnaklar 7 mm boyutunda bir kese gorduk cok sukur hemen igneye basladim bugub

Ayyy kızlar benim de sat 3 Ekim, geçen perşembe beta 400 çıktı cumartesi ise 1100 çıktı, perşembe henüz kese yoktu,, bu perşembe ultrason için çağırdı doktor inşallah biz de görürüz keseyi

H Hinctugba
A Artemissha kafkasyaninozkizi kızlar 3 muzunde sat 3 ekim ....benim yumrtlama günümde 17 ekimde ve aşılama tam o gün yapıldı .. H Hinctugba cnm hayırlı olsun kesin. Biz de görürüz. Benim bi daha ki kan verme çarşamba günü ...gelismelerden birbirimizi haberdar edelim...çok heyecanliyim. .ilk hamileliyim. Ne yapmam bilmiyorum. Senin iğne ne için. ? Ben progestan hamile kalmadan önceden beri kullaniyom çünkü tedaviyle olduğu icin

Merhaba son adetim 5 ekimdi dün adet tarihimdi test yaptm hcg 50 çıktı

Pihtilasma icin canim bnm kullandgim igne düşüklerin sebebi pihtilasma ciktigi icin bende progestan kullaniyorum vajinadan aliyorum

Biraz dusuk sanki beta degerin ama var gibi sanki bi doktora gt bence hatta 2 gunde bir betaya baktir duzenli artis varni die
Evet değerim düşük doktora gittim tabi çarşamba günü yine çağırdı iki günde bir kan vericem bakalım inşallah yarın artış olur Rabbim tüm evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Amin insallah canim y.anlama bnmde sat 3 ekim ve ben dun keseyi gordum aramzda 2 gun var ondan soyledim cnm rabbm herkesn hakkinda hyrlisi ne ise onu nasip etsin insallah hayirli hberlerini aliriz seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…