- 14 Mayıs 2012
- 3.343
- 3.033
- 448
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
neden :)hiç sevemedi aöfü :)) a öf öfff durumundayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden :)hiç sevemedi aöfü :)) a öf öfff durumundayım
aynen zor ALLAH yardımcımız olsun inşaALLAH...(amin...)kitapdan ders çalışmak eziyet geliyor bana hemececik uykum geliyor.öff dedirtiyor bana nede olsa a öf :)
ben atmaca yapıyorum artık, ya tutarsa diye aklıma en yatanı işaretliyorumaynen zor ALLAH yardımcımız olsun inşaALLAH...(amin...)
işimiz zor :)
zamanın olmuyordur çalışmayada örgün eğitimde yoruyordur seniben atmaca yapıyorum artık, ya tutarsa diye aklıma en yatanı işaretliyorum
örgün öğretimi çok sevdim yorucuda olsa harika hissettiriyor:)zamanın olmuyordur çalışmayada örgün eğitimde yoruyordur seni
ne mutlu sana :) diyetin nasıl gidiyor bakalım :) ne zamandan ne zamana tartılıyorun?örgün öğretimi çok sevdim yorucuda olsa harika hissettiriyor:)
Ben liseyi okuyorum maalesef normale gidemedim[/QUOTE]BN liUOTE="herseydahaiyiolacak, post: 39319007, member: 452324"]örgün öğretimi çok sevdim yorucuda olsa harika hissettiriyor:)
okuyorsun ya sen ona bak bende üniversiteyi açıktan okuyorum herkes imkanı dahilinde. ALLAH'm yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(Amin...)Ben liseyi okuyorum maalesef normale gidemedim
tartı salonda yemek masasının yanında ara da çıkıp bakıyorum ama genelde bol su içtiğim için tam kilomu göremiyorum, sabahları aç karnına tartıya çıkıyorum en son fotoyuda yine aç karnına çekildim.ne mutlu sana :) diyetin nasıl gidiyor bakalım :) ne zamandan ne zamana tartılıyorun?
çok geçmiş olsun ALLAH şifanı versin inşaALLAH...(Amin..)tartı salonda yemek masasının yanında ara da çıkıp bakıyorum ama genelde bol su içtiğim için tam kilomu göremiyorum, sabahları aç karnına tartıya çıkıyorum en son fotoyuda yine aç karnına çekildim.
uyguladığım bir diyet yok eskisi kadar yemek yemiyorum, çikolatayı azaltım, akşamları ekmek yok bol sıvı beni uygulamam bu.
spora başlayacaktım ama nezle diş çekimi derken başlayamadım(
Düz lise 2 sınıftaym[/QUOTE]okuyorsun ya sen ona bak bende üniversiteyi açıktan okuyorum herkes imkanı dahilinde. ALLAH'm yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(Amin...)
sen kaçıncı sınıftasın ve hangi bölümü okuyorsun?![]()
vuuu ben o kadar spor yapsam yerimden kalkamam bir gün :)Evet kızlar ,
az önce sporumu yaptım.
20 kalça hareketi ,
40 bacak hareketi (iki bacak ayrı ayrı 20),
20 mekik ,
50 sopa hareketi (basen için) ,
30 iç bacak hareketi ,
30 bisiklet hareketi yaptım. Su içmeye özen gösteriyorum.
Kendi günlüğümü de açtım ama sizi de takipteyim.
alışıyor belli bir zamandan sonra vücut. Önceden bu kadar yapamazdım bende.vuuu ben o kadar spor yapsam yerimden kalkamam bir gün :)
daha önce spor salonuna gitmiştim inan her gün ağrılar içinde kalıyordum, hoca alışacaksın ağırmayacak dedi 1 ay gittim 1,5 ay ağrım oldu :))alışıyor belli bir zamandan sonra vücut. Önceden bu kadar yapamazdım bende.
bünyeye de bağlı o zaman demek ki sen daha hafif sporlar yapmalısındaha önce spor salonuna gitmiştim inan her gün ağrılar içinde kalıyordum, hoca alışacaksın ağırmayacak dedi 1 ay gittim 1,5 ay ağrım oldu :))
aslında zor değil yaptıklarım ama dediğin gibi bünye meselesi et kesiği oluyorum yürümek bile zorlaşıyor.ısınma hareketlerini yaptığım halde zor oluyor ama yine başlıycam vucudumun direnç kazanması lazım, birde kilo veriyorum iyice pamuk şeker kıvamına gelmiyeyim :)bünyeye de bağlı o zaman demek ki sen daha hafif sporlar yapmalısın