4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

BN liUOTE="herseydahaiyiolacak, post: 39319007, member: 452324"]örgün öğretimi çok sevdim yorucuda olsa harika hissettiriyor:)[/QUOTE]
Bn liseyi okuyorum maalesef normale gidemedim

BN liUOTE="herseydahaiyiolacak, post: 39319007, member: 452324"]örgün öğretimi çok sevdim yorucuda olsa harika hissettiriyor:)
Ben liseyi okuyorum maalesef normale gidemedim[/QUOTE]
okuyorsun ya sen ona bak bende üniversiteyi açıktan okuyorum herkes imkanı dahilinde. ALLAH'm yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(Amin...) :KK68::21::21:
sen kaçıncı sınıftasın ve hangi bölümü okuyorsun? :KK5:

ne mutlu sana :) diyetin nasıl gidiyor bakalım :) ne zamandan ne zamana tartılıyorun?
tartı salonda yemek masasının yanında ara da çıkıp bakıyorum ama genelde bol su içtiğim için tam kilomu göremiyorum, sabahları aç karnına tartıya çıkıyorum en son fotoyuda yine aç karnına çekildim.
uyguladığım bir diyet yok eskisi kadar yemek yemiyorum, çikolatayı azaltım, akşamları ekmek yok bol sıvı beni uygulamam bu.
spora başlayacaktım ama nezle diş çekimi derken başlayamadım :((

tartı salonda yemek masasının yanında ara da çıkıp bakıyorum ama genelde bol su içtiğim için tam kilomu göremiyorum, sabahları aç karnına tartıya çıkıyorum en son fotoyuda yine aç karnına çekildim.
uyguladığım bir diyet yok eskisi kadar yemek yemiyorum, çikolatayı azaltım, akşamları ekmek yok bol sıvı beni uygulamam bu.
spora başlayacaktım ama nezle diş çekimi derken başlayamadım :KK43:(
çok geçmiş olsun ALLAH şifanı versin inşaALLAH...(Amin..):KK68::KK68::KK68:
en sağlıklısı sabah aç karnına tartılmakmış.

Evet kızlar ,
az önce sporumu yaptım.:KK49:
20 kalça hareketi ,
40 bacak hareketi (iki bacak ayrı ayrı 20),
20 mekik ,
50 sopa hareketi (basen için) ,
30 iç bacak hareketi ,
30 bisiklet hareketi yaptım. Su içmeye özen gösteriyorum.

Kendi günlüğümü de açtım ama sizi de takipteyim.

Evet kızlar ,
az önce sporumu yaptım.:KK49:
20 kalça hareketi ,
40 bacak hareketi (iki bacak ayrı ayrı 20),
20 mekik ,
50 sopa hareketi (basen için) ,
30 iç bacak hareketi ,
30 bisiklet hareketi yaptım. Su içmeye özen gösteriyorum.

Kendi günlüğümü de açtım ama sizi de takipteyim.
vuuu ben o kadar spor yapsam yerimden kalkamam bir gün :)

kahvaltımda yarım ekmekten biraz az ekmek yedim, tereyağ ve peynir yani bir karadenizli olarak vazgeçilmezim muhlama yaptım, su ve hazırladığım karbonatlı sudan içtim, akşam en küçük tabakla patates yemeği yedim 3 çatallıkta sipagetti ekmek yok.
uzun zamandır meyve yemiyordum yarım portakalıda mideye indirdim :))

bünyeye de bağlı o zaman demek ki sen daha hafif sporlar yapmalısın
aslında zor değil yaptıklarım ama dediğin gibi bünye meselesi et kesiği oluyorum yürümek bile zorlaşıyor.ısınma hareketlerini yaptığım halde zor oluyor ama yine başlıycam vucudumun direnç kazanması lazım, birde kilo veriyorum iyice pamuk şeker kıvamına gelmiyeyim :)

Back
X