4-5 kilo vermek isteyenler

Eşine de bize anlattığın gibi sakin sakin anlat böyle gitmek istemenin nedenlerini söyle biz tedbirlerimizi orda da alırız burda yaptigimiz gibi gerisi Allah'ın takdiri diye izah et canını sıkacak birsey yok sonuçta nerde oldugunuz değil nasıl oldugunuz mutlulugunuz önemli olan bir orta yol mutlaka vardır bunu da konuşarak mutlaka bulursunuz üzme kendini

Çok konuştuk canım ya, hatta dün geceki konumuz bile buydu. İkimizde bi yandan istiyoruz bi yandan istemiyoruz. Dediğin gibi önemli olan nasıl olduğun Allah herkesin ağzının tadını bozmasın.

Bu sabah yarım domates yarım salatalık, yarım yumurta 3 dilim çavdar ekmeği 4 dal maydonoz, peynirin çeşitlerini am aç aç yeşil ve siyah zeytin ve 1 tane biber yedim.
bi fincan çay içtim
şimdiden itibarenden 1 süre kahvaltıdan 1 2 saat sonra limonlu yeşil çay içine kabuk tarçın atıp içicem :)

ben de öğlene kadar teneffüs aralarında bir simit bir de çay içtim.öğlen çikolata yedim akşam çorba içtim.yarın tartı günü bakalım kaç kilo aldım:(ya ben bu aralar hiç toparlanamıyorum,misafirimiz var.bi düzenime dönebilsem...bu arada mate çayını bilen var mı?faydalı mıdır acaba kilo konusuna??

Ben de tartilmadim bugün ama dikkat ediyorum almadım gibi geliyor
Kahvaltıda domates , peynir , zeytin , 2 dilim cavdar ekmeği , çay
Öğle yemeği yemedim
Aksam da salata ve fırında balık yedim
Suyu yine az içtim spor yok :63:

Kizlar artık sık sık girmiyoruz galiba buraya ben yine de yazıyorum
Kahvaltıda klasik kahvaltı yaptım domates , peynir , zeytin, çay, cavdar ekmeği bir tane de muz yedim
Öğle vakti zaten iştahım olmuyor meyve falan yerim
Aksam da salata ve balık var
Su daha yarım litre içtim bakacağız artık :eek:

Planlarım bozuldu az önce bir paket fıstıklı çikolata yedim sonra üzerine yemeğimı yedim kısmet bakalım biraz abartık bugün :KK51:

arkadaşlar günaydın,hasta olduğum için yazamadım.iki gündür iştahım yok .ufak tefek şeyler yiyorum.kilo bildirimi yapan yyok mu?

ben de çok hastayım.bütün gün yediklerim:çeyrek ekmek arası peynir,yarım muz,yarım şeftali,bir bardak ıhşamur

Canım geçmiş olsun ben şuan 1 açma bi poça hüplettim. çünkü evde sandviç yapck hiç bişey yok ve dışardaki sandviclerdende bıktım,

çok sağolun kızlar.salgın varmış,önce oğlum sonra da ben hastalandık.serumları yiyince dirildik biraz:)yalnı ben salgın diye gittim gastrit başlangıcı çıktı, dünden beri üzülüyorum bu yaşta ne gastriti diye.artık daha bir dikkat etmem lazım yediğime içtiğime

Back
X