4-5 kilo vermek isteyenler

Gerçekten de öyle aslında yediğimiz şeylerin çoğunda zararlı şeyler var ama fark etmiyoruz şeker hastalığına yakalanma olasılığını bile artırıyor gerçekten sağlık için sebze meyve ve spor şart :KK56:

Ahh spor sabah düşünyorum ne kdr az yersen yee çikolotayı kes istersen yemek yeme bporsuz zayıflanılmıyo. hani biz burda 300 500 gr veriyoruz ya :) ertesi gün alyrz nolcak

Bence kendimize bir saat belirleyelim hepimiz aynı saatte spor yapalım sonra da buraya yazıp birbirimizi kontrol edelim böylece kaçırma şansımız olmaz ya da günün belli bir saatine kadar yapıp yapmadığımızi yazalım o gün spor o saate kadar yapılmazsa onun yerine 1 litre fazladan su içme cezası alınsın :KK23:

Bence kendimize bir saat belirleyelim hepimiz aynı saatte spor yapalım sonra da buraya yazıp birbirimizi kontrol edelim böylece kaçırma şansımız olmaz ya da günün belli bir saatine kadar yapıp yapmadığımızi yazalım o gün spor o saate kadar yapılmazsa onun yerine 1 litre fazladan su içme cezası alınsın :KK23:
gereğinden fazla su içmek yani günde 1.5-2 litreden fazlası böbreklere aşırı yük yükler, zarar verir. http://www.sabah.com.tr/Saglik/2013/05/08/fazla-su-icenler-dikkat Böyle bir ceza uygulamanızı tavsiye etmem.

gereğinden fazla su içmek yani günde 1.5-2 litreden fazlası böbreklere aşırı yük yükler, zarar verir. http://www.sabah.com.tr/Saglik/2013/05/08/fazla-su-icenler-dikkat Böyle bir ceza uygulamanızı tavsiye etmem.
Bizim grup zaten günde 2 litre suyu içemiyor ben de bunu yapmadığımiz için 2 litreye tamamlayalim diye dedim önceki yorumlara bakarsan hepimiz su içemiyoruz diye dert yanıyoruz bu sayede zorunlu olur belki içeriz diye dedim :KK16:

Bizim grup zaten günde 2 litre suyu içemiyor ben de bunu yapmadığımiz için 2 litreye tamamlayalim diye dedim önceki yorumlara bakarsan hepimiz su içemiyoruz diye dert yanıyoruz bu sayede zorunlu olur belki içeriz diye dedim :KK16:

Ben çalıştığmı için akşamalrıda nete giremediğim için sporunuza katılamayabilirm ama sonrasında yaptım yada yapmadım derim
bügun yarım litre beli içemedim suyu

Ben çalıştığmı için akşamalrıda nete giremediğim için sporunuza katılamayabilirm ama sonrasında yaptım yada yapmadım derim
bügun yarım litre beli içemedim suyu
Benim de durum senden farklı değil havalar da soğudu artık su icesim yok o zaman yarından itibaren başlayalım ve spor yapmayan 1 litre su içsin :KK45:

Merhaba diyetdaslarim:)
Bu hafta çok yogundum. Buraya hiç ugrayamadim. :(
Kızlar son diyt randevuma gittim ve 800 gr vermiştim 300 gr i yağdan. Hastanede 59 kilo çıktım ama evdeki tarti 300-400 gr fazla gösteriyor. O yüzden evde tartilip durum güncellerim. Tabi kaç gündür korumaya geçtiğim için diyet yapmadım.
Ama 57 i görmek istiyorum. Hadi bakalım. Spor şart mutlaka.

çok sağolun kızlar.salgın varmış,önce oğlum sonra da ben hastalandık.serumları yiyince dirildik biraz:)yalnı ben salgın diye gittim gastrit başlangıcı çıktı, dünden beri üzülüyorum bu yaşta ne gastriti diye.artık daha bir dikkat etmem lazım yediğime içtiğime
Çok geçmiş olsun cnm. Ben de diyetisyene başlarken şeker başlangıcı çıkmıştı. Tabi çok kötüydum elim ayağım titriyordu aç kalınca vs. Düzenli beslenme ve perhizle sağlığıma kavuştum çok şükür.
İnşallah dikkat edince daha iyi olacak cnm üzülme hic

Merhaba diyetdaslarim:)
Bu hafta çok yogundum. Buraya hiç ugrayamadim. :KK43:
Kızlar son diyt randevuma gittim ve 800 gr vermiştim 300 gr i yağdan. Hastanede 59 kilo çıktım ama evdeki tarti 300-400 gr fazla gösteriyor. O yüzden evde tartilip durum güncellerim. Tabi kaç gündür korumaya geçtiğim için diyet yapmadım.
Ama 57 i görmek istiyorum. Hadi bakalım. Spor şart mutlaka.

Yağdan erimek için napmak lazım.

teşekkür ederim canım,daha dikkatli olacağım.kendine baktıktan sonra bunlar geçici hastalıklar diye düşünüyorum.Allah dermansız dert vermesin kimseye
Çok geçmiş olsun cnm. Ben de diyetisyene başlarken şeker başlangıcı çıkmıştı. Tabi çok kötüydum elim ayağım titriyordu aç kalınca vs. Düzenli beslenme ve perhizle sağlığıma kavuştum çok şükür.
İnşallah dikkat edince daha iyi olacak cnm üzülme hic

düğünler misafirler derken yazmak için anca fırsat bulabildim ama diyetimi elimden geldiğince devam ettirdm veee cumartesi günü 54.0 kg çıktım hem de adet döneminde olmama rağmen :) 1 haftada 500 gram vermek iyidir herhalde ama aynen devam edicem :)

bu arada sabah yürüyüşü için inanılmaz tembelim ama evde zumba yapıyorum ve çok daha eğlenceli oluyor :) isteyenler olursa link verebilirim :) umarım cumartesi daha iyi hissederim :)

Arkadaşlar ben yarından sonra bi 15 gün yokum nette. Ama diyetimi uygulicam. Daha çok dikkat edicem ztn yorulıcam çünkü ev taşıcam. Hepinize şimdiden kolay gelsin.

Şirinezgicik senin adınada çok sevindim umarım başarılı olursun

düğünler misafirler derken yazmak için anca fırsat bulabildim ama diyetimi elimden geldiğince devam ettirdm veee cumartesi günü 54.0 kg çıktım hem de adet döneminde olmama rağmen :) 1 haftada 500 gram vermek iyidir herhalde ama aynen devam edicem :)

bu arada sabah yürüyüşü için inanılmaz tembelim ama evde zumba yapıyorum ve çok daha eğlenceli oluyor :) isteyenler olursa link verebilirim :) umarım cumartesi daha iyi hissederim :)
Tebrik ederim çok sevindim eğer mümkünse ben linki alabilirim işime yarar diye düşünüyorum :KK9::KK71:

Hergün spor yapıp yapmadığımizi yazalım demiştik bugün ancak yarım saat evde yürüyebildim başım ağrıdi yarım bırakmak zorunda kaldım şimdi de midem falan bulanıyor sanırım salgindan ben de etkilendim :KK43:

Tebrik ederim çok sevindim eğer mümkünse ben linki alabilirim işime yarar diye düşünüyorum :KK9::KK71:

teşekkür ederim. darısı herkesin başına :) tabiki veririm. eminim çok eğleneceksin :) forum kurallarını tam olarak bilmediğimden özelden atsam daha iyi olur sanırım. hemen gönderiyorum :)

Back
X