- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi ummandakises
Evet yediklerimze dikkat etmediğmiz için daha çko hasta oluruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gereğinden fazla su içmek yani günde 1.5-2 litreden fazlası böbreklere aşırı yük yükler, zarar verir. http://www.sabah.com.tr/Saglik/2013/05/08/fazla-su-icenler-dikkat Böyle bir ceza uygulamanızı tavsiye etmem.Bence kendimize bir saat belirleyelim hepimiz aynı saatte spor yapalım sonra da buraya yazıp birbirimizi kontrol edelim böylece kaçırma şansımız olmaz ya da günün belli bir saatine kadar yapıp yapmadığımızi yazalım o gün spor o saate kadar yapılmazsa onun yerine 1 litre fazladan su içme cezası alınsın![]()
Bizim grup zaten günde 2 litre suyu içemiyor ben de bunu yapmadığımiz için 2 litreye tamamlayalim diye dedim önceki yorumlara bakarsan hepimiz su içemiyoruz diye dert yanıyoruz bu sayede zorunlu olur belki içeriz diye dedimgereğinden fazla su içmek yani günde 1.5-2 litreden fazlası böbreklere aşırı yük yükler, zarar verir. http://www.sabah.com.tr/Saglik/2013/05/08/fazla-su-icenler-dikkat Böyle bir ceza uygulamanızı tavsiye etmem.
Bizim grup zaten günde 2 litre suyu içemiyor ben de bunu yapmadığımiz için 2 litreye tamamlayalim diye dedim önceki yorumlara bakarsan hepimiz su içemiyoruz diye dert yanıyoruz bu sayede zorunlu olur belki içeriz diye dedim![]()
Benim de durum senden farklı değil havalar da soğudu artık su icesim yok o zaman yarından itibaren başlayalım ve spor yapmayan 1 litre su içsinBen çalıştığmı için akşamalrıda nete giremediğim için sporunuza katılamayabilirm ama sonrasında yaptım yada yapmadım derim
bügun yarım litre beli içemedim suyu
Çok geçmiş olsun cnm. Salgın var herkes hasta. Ben de geçen hafta griptim. Kendini terletip sıcak duş alinca çok iyi geliyorben de çok hastayım.bütün gün yediklerim:çeyrek ekmek arası peynir,yarım muz,yarım şeftali,bir bardak ıhşamur
Çok geçmiş olsun cnm. Ben de diyetisyene başlarken şeker başlangıcı çıkmıştı. Tabi çok kötüydum elim ayağım titriyordu aç kalınca vs. Düzenli beslenme ve perhizle sağlığıma kavuştum çok şükür.çok sağolun kızlar.salgın varmış,önce oğlum sonra da ben hastalandık.serumları yiyince dirildik biraz:)yalnı ben salgın diye gittim gastrit başlangıcı çıktı, dünden beri üzülüyorum bu yaşta ne gastriti diye.artık daha bir dikkat etmem lazım yediğime içtiğime
Canım geçmiş olsun ben şuan 1 açma bi poça hüplettim. çünkü evde sandviç yapck hiç bişey yok ve dışardaki sandviclerdende bıktım,
Merhaba diyetdaslarim:)
Bu hafta çok yogundum. Buraya hiç ugrayamadim.
Kızlar son diyt randevuma gittim ve 800 gr vermiştim 300 gr i yağdan. Hastanede 59 kilo çıktım ama evdeki tarti 300-400 gr fazla gösteriyor. O yüzden evde tartilip durum güncellerim. Tabi kaç gündür korumaya geçtiğim için diyet yapmadım.
Ama 57 i görmek istiyorum. Hadi bakalım. Spor şart mutlaka.
Şifa olsun canim:)
Çok geçmiş olsun cnm. Ben de diyetisyene başlarken şeker başlangıcı çıkmıştı. Tabi çok kötüydum elim ayağım titriyordu aç kalınca vs. Düzenli beslenme ve perhizle sağlığıma kavuştum çok şükür.
İnşallah dikkat edince daha iyi olacak cnm üzülme hic
Tebrik ederim çok sevindim eğer mümkünse ben linki alabilirim işime yarar diye düşünüyorumdüğünler misafirler derken yazmak için anca fırsat bulabildim ama diyetimi elimden geldiğince devam ettirdm veee cumartesi günü 54.0 kg çıktım hem de adet döneminde olmama rağmen :) 1 haftada 500 gram vermek iyidir herhalde ama aynen devam edicem :)
bu arada sabah yürüyüşü için inanılmaz tembelim ama evde zumba yapıyorum ve çok daha eğlenceli oluyor :) isteyenler olursa link verebilirim :) umarım cumartesi daha iyi hissederim :)
Tebrik ederim çok sevindim eğer mümkünse ben linki alabilirim işime yarar diye düşünüyorum![]()