4-5 kilo vermek isteyenler

hoşgeldiz terken ve zeyzey, kalabalıklaşıyoruz güzel güzeeel:))sizinle boy ve kilolarımız çok yakın.umarım4hafta sonra istediğimiz kilolara ulaşmış olacağız

evet kayısı çayı süper geçen senelerde içmiştim.
Aslında ekmeği bırakmak isterim ama evde kahvaltı yapamadğım için iş yerimede o kadar yoldan bişeyler getiremiyrm

ekmeği bırakmak olmaz Zaten.ben günde 4dilim mutlaka yerim.b12 kaybı olur aksi taktirde.ben sadece bugünlük yemiyorum sarma yediğim için.yuvarlak kahvaltı kapları var her yerde satılan onlara 4-5çeşit kahvaltılık koyup götüremez misin?benim okulum açılacak ve sabahçı olacağım.kahvaltı sorununu öyle çözmeyi planlıyorum

off inanmıyorum akşam doğum gününe davet edildik allah bilir neler var inanmıyorum ben nabcam:(

ekmeği bırakmak olmaz Zaten.ben günde 4dilim mutlaka yerim.b12 kaybı olur aksi taktirde.ben sadece bugünlük yemiyorum sarma yediğim için.yuvarlak kahvaltı kapları var her yerde satılan onlara 4-5çeşit kahvaltılık koyup götüremez misin?benim okulum açılacak ve sabahçı olacağım.kahvaltı sorununu öyle çözmeyi planlıyorum
kaplara konuyor ama hiç sevmiyrm plastik kaplar bana kokuyor
cama koysam ağır :) o yüzden en güzeli ekmek arası:)
artık fırılar sağolsun sandwvviç ekmeklerini tahıllı vs yapıyr

Hoşgeldiniz arkadaşlar hepimiz amacımıza ulaşıriz inşallah :) zeyzey3428 ekmek yemek ya da doğumgünü gibi şeyleri kafana takma bence hayatımız boyunca hiç hamur işi ya da pasta yemeyecek değiliz akşam biraz daha hareketli olursan leslie ile yarım saat falan hareket etsen yeter başlangıçta alısinca daha artırırsin :) Benim de su içme problemim var ama moral bozmak yok :)

leslie yi çok duyuyorum ama nasıl birşey bilmiyrm iş yerinde youtube vs açılmıyor.
evdede net yok. telefonum akıllı değil :) nasıl yapılıyor bu leslie

Kendin de yapabilirsin canım illa karşında birinin şunu yap bunu yap demesine gerek yok ben ilk önce izleyerek yapıyordum Şimdi estikce yapıyorum :) Bir müzik kanalı aç canım olduğun yerde yürümeye başla yaklaşık bir buçuk dakika falan her hareketten sonra olduğun yerde yürüyorsun sonra yanlara doğru bir adım sağa sonra bir adım sola şeklinde hareket ediyorsun hareketler bir iki dakika yapılıyor ama hareket değiştirirken durma ve karın içine cekErek yapmaya çalış sonra yürü yine iki adım öne iki adım geriye git gel sonra karnin içinde ve dik şekilde bir dakika kadar one doğru tekme at sonra dizlerini karnına doğru çekerek adımlar at ve sürekli yürü bu hareketleri 15 dk da bir tekrarla ;) bu şekilde yürüyüş yaptırıyor leslie işte canım kolay gelsin sana :)

Evet basitmiş :) yatmadan önce bile yapılır :) tak kulaklığı yürü

Evet çok basit ben de biraz önce yürüdüm müzikle olduğum yerde 40 dk. falan :) Şimdi sabahtan itibaren rapor veriyorum
Kahvaltıda bir yumurta , biraz peynir , domates , yoğurt ve 2 kupa cay

Öğlen çok aç hissetmedim bir avuç fındık ve biraz yoğurt yedim

Aksam da bir biber ve iki küçük domatesle Menemen yapıp yanında yoğurt ile onu yedim

Simdilik sadece 1 ,5 litre su içtim ama yatana kadar onu 2 , 5 litre yaparım inşallah şu su işi biraz zor geliyor evde olduğum için galiba çok canım istemiyor ama calismaya başlayınca düzelir inşallah

Benden bu kadar bugünü böyle kapatmayı dusunuyorum bakalım içime şeytan girip aklımı çelmezse ;)

merhaba kızlar...
ben de varım!
boy 1.68 kilo 59 (ben de okul olmayınca kendime zaman ayırabildim 63'ten düştüm 2 ayda)

tüyolara gelelim.. her gün leslie sansone ile 4 mil
günde 2 fincan yeşil çay, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, semiz otu .....olmazsa olmazlarım
ve en önemlisi şeker kesinlikle yok artık hayatımda

hedef 58 diyordum ancak spordan da beslenme tercihlerimden de memnunum
devam etmeyi düşünüyorum

hepinize başarılar, sağlıklı günler dilerim...

herkese merhaba...
kahvaltım: peynir,zeytin yumurta, domates salatalık, 1 dilim kepek ekmeği
arada çay ve kahve içtim
öğlen: bir kase çorba, domates
arada çok az üzüm yedim
akşam: bir kase çorba, yeşil fasülye, 2 dilim kepek ekmeği
yatmadan yoğurt yemeyi düşünüyorum.
bugün spor yarmadım sadece 10 dk müzik eşliğinde biraz oynadım, bide ev işi yaptım

herkese kolay gelsin... bu arada ben yıllardır hiç abur cubur yemiyorum tatlıyı çikolatayı ayda yılda bir yiyiyorum ama yinede biraz boşlasam hemen kilo alıyorum, bu 4 kiloyuda hareketsizlikten aldım ama bu gün iş başladı inşallah kilolarda gidecek

ho
herkese merhaba...
kahvaltım: peynir,zeytin yumurta, domates salatalık, 1 dilim kepek ekmeği
arada çay ve kahve içtim
öğlen: bir kase çorba, domates
arada çok az üzüm yedim
akşam: bir kase çorba, yeşil fasülye, 2 dilim kepek ekmeği
yatmadan yoğurt yemeyi düşünüyorum.
bugün spor yarmadım sadece 10 dk müzik eşliğinde biraz oynadım, bide ev işi yaptım

herkese kolay gelsin... bu arada ben yıllardır hiç abur cubur yemiyorum tatlıyı çikolatayı ayda yılda bir yiyiyorum ama yinede biraz boşlasam hemen kilo alıyorum, bu 4 kiloyuda hareketsizlikten aldım ama bu gün iş başladı inşallah kilolarda gidecek
bravo valla.bu kadar az nasıl yiyebiliyorsun?hiç acıkmıyor musun?ben zafiyet geçirirdim herhalde bu yemeklerle:)

kizlar hizli kilo vermek istiyorsaniz dukan diyetini tavsiye ederim cevremde bu sekilde kilo veren cok

ben dün akşam malesef dayanamayıp koca bir dilim pasta yedim yanında 1 bardak içecekle eve geldim bir bardak süt içtim yattım. şimdi iş yerine geldim. sandviç ekmek arasında 1 domates bir salatalık iki dilim beyaz peynir var.
akşam eve giderken marketten biber maydonoz alıcam yarın sabahta unlardan kahvaltı hazırlıcam kendime yeşil biber bildiğim kadarıyla iyi gelir sistemlere :)
öğlen artık ne yemek varsa onu yicem.
Abartmadan:) yazarım ztn

akşamda doğum günüm eşim ne hazırlarsa onu yicem:)

kizlar hizli kilo vermek istiyorsaniz dukan diyetini tavsiye ederim cevremde bu sekilde kilo veren cok
bildiğim kadarıyla dukan yapanlar daha yüksek oranda kilo vermek isteyenler.biz şöyle çok fazla kasmadan, arada kaçamaklarla birlaç hafta içinde vermek istiyoruz kilomuzu.bu arada mutlu yıllar zeyzey

Happy birthday zeyzey happy birthday zeyzey happy birthday happy birthday sana :) Doğum günün kutlu olsun nice senelere :)

teşekkür ederim canım saol :)
Tatlı ihtiyacınızı nasıl gideriyorsunuz şuan oluyorummm ben şerbetli tatlı için:KK58:

Back
X