4-5 kilo vermek isteyenler

Evet hasar raporu veriyorum 600 gr almışım Ee tabi bırakırsan sporu içmezsen suyu yersen gece gece kurabiyeyi poğaçayi olacağı budur o_O Bu hafta bol destek ve dayak bekliyorum gruptan arada biri çıkıp sisko derse belki kafama dank eder :KK11:

Evet hasar raporu veriyorum 600 gr almışım Ee tabi bırakırsan sporu içmezsen suyu yersen gece gece kurabiyeyi poğaçayi olacağı budur o_O Bu hafta bol destek ve dayak bekliyorum gruptan arada biri çıkıp sisko derse belki kafama dank eder :KK11:

Bizim işimiz zor

ummandakises :KK23:
tebrik ediyorum seni :) darısı başımıza
bu hafta daha destekli bi uygulama yapıcam.

:(hyunbuket yılmak yooookk.bu hafta geride kaldı,yaptığımız yanlışları gördük.yeni hafta yeni başlangıç:))ben 1,4 kilo verdim ki bence bunun sırrı akşam altıdan sonra yememek ve bol su tüketmemdi.yoksa ben de yaptım kaçamaklar.arada dondurma,nutella götürdüm.ne yapalım olacak onlar da arada,hayat boyu kesemeyiz ya,nefis bu.hiç üzülme bu hafta yukarda dediklerimi göz önünde bulundur bak nasıl gidiyor o 600gramlar:))bu arada gözümden kaçtıysa kusura bakma çalışıyor musun?

Bizim işimiz zor
teşekkür ederim zeyzey darısı başına diycem ama zaten vermişsin :)umarım bu hafta da verebilirim bu şekilde.bugün çok dikkat etmeyi düşünmüyorum tabi çok da abartmadan.
Bizim işimiz zor
s

Ben gram gram düşüyorum. Ya bnm kilo verme isteğimin sebebi yarın öbürgün hamile kalırsam 57 58 den kalıyım :) sonra vermesi kolay olsun:KK5:

vercem ben bu kiloları azimliyim

:KK43:hyunbuket yılmak yooookk.bu hafta geride kaldı,yaptığımız yanlışları gördük.yeni hafta yeni başlangıç:))ben 1,4 kilo verdim ki bence bunun sırrı akşam altıdan sonra yememek ve bol su tüketmemdi.yoksa ben de yaptım kaçamaklar.arada dondurma,nutella götürdüm.ne yapalım olacak onlar da arada,hayat boyu kesemeyiz ya,nefis bu.hiç üzülme bu hafta yukarda dediklerimi göz önünde bulundur bak nasıl gidiyor o 600gramlar:))bu arada gözümden kaçtıysa kusura bakma çalışıyor musun?
Yok çalışmıyorum okuyorum zaten en büyük problemim bu yaz tatilinde 7 kilo aldım bu haziran başında 49 kiloydum ama araya tatil girdi ve uzun süredir dinlenmek için beklediğim bi tatildi bu yüzden ne istersem yaptım ne istersem yedim sürekli de yatınca bu kadar kiloyu aldım işte şimdi de vermek zor geliyor ilk kez kısıtlıyorum böyle kendimi artık sizin de desteğiniz ile vereceğim bir şekilde :KK64:Bu arada tebrik ederim seni çok iyi kilo verdin inşallah gerisi de gelecek bundan şüphem yok :KK54: Diğer arkadaşları da tebrik ederim Süpersiniz eee her köyün bir delisi vardır burdaki de benim galiba ama gayretli bir deli başaracagim hırs yaptım :KK49:

arkadaşlar nerelerdesiniz, nasıl gidiyor?ben haftasonu diyet yapmadım, yarın tam gaz devam inşallah

ben de bu gün çok acıktım. tam buğday ekmeğim bitmişti normal ekmek yedim o yüzden olabilir. beyaz ekmek çabuk acıktırıyor diyorlardı doğruymuş sanırım.

Beni de alır mısınız aranıza 5 kg fazlam var 60 kiloyum 55 hedefim yarın baslıcam hayırlısıyla menülerimi paylaşırım burdan iyi gecelet

Günaydınlar. Benim evde net yok tel akıllı değil o sebeple anca iş yerinden yazabiliyorum. Bugun evde poğça yapmıştım 2 tane peynirli ondan yicem bide çay tabiki :)
bakalım bi hafta nolcak :)

merhaba montesori, tabi katılabilirsin hoşgeldin.ben bugün klasik kahvaltımı yaptım peynir yeşiillik,5 yeşil zeytin ve iki dilim çavdar ekmeği.ara öğün yapamadım, bu yüzden çok acıktım ve az önce ton balıklı salatamın yanında biraz makarna yedim,çok pişmanımm:((

bende sabah ki iki poğça yüzünden bu öğlen sadece acılı ezme, azcık yoğrtlu kızarma ve 1 kepçe çorba içtim. su içiyrm :) şimdide. Akşamda bir şeftali bi kase çorba, yatmadanda 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum. inşallah.
Yarın sabahtan sonrada kahvaltı düzenimi değşitircem.

ummandakises?
Neden yeşil zeytin tercih ediyorsun bi sebebi var mı

bende sabah ki iki poğça yüzünden bu öğlen sadece acılı ezme, azcık yoğrtlu kızarma ve 1 kepçe çorba içtim. su içiyrm :) şimdide. Akşamda bir şeftali bi kase çorba, yatmadanda 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum. inşallah.
Yarın sabahtan sonrada kahvaltı düzenimi değşitircem.

ummandakises?
Neden yeşil zeytin tercih ediyorsun bi sebebi var mı
hem siyah zeytini hiç sevmiyorum hem de yeşil zeytinin kalorisi daha az.leblebi diyetini hiç duymadım.ben öyle patates,yumurta,karpuz gibi tek tip beslenilen diyetlere karşıyım.insan verdiğini hooop diye geri alır

EVet :)
ben siyah zeytini severim de anca pazar günleri yerdim yrndan sonra hep yicem
yeşl zeytinan az kalorili oludğunu bilmiyrdm

selam kızlar akşamüstü 3 hurma,3kayısı,form krakerin yanına bir kupa kayısı çayı içtim.biraz da makarna tırtıkladım çocuklardan,, ya şu makarnaya dayanamıyorum:(( akşam altı gibi de üç kaşık yulafla yoğurt yedim ve günü kapattım.çok şişkin hissediyorum kendimi

bende sabah normal kahvaltı yaptım,2 dilim ekmekle. öğlen ve akşam da kısır yedim ama az az yedim. akşam ayrıca kavun yedim,arada da çay ve üçü bir arada içtim... bu arada bu gün yine tartıldım 1 kilo civarı vermişim toplamda bir hafta içinde, ama kendi tartım olsaydı daha net bilirdim kilomu hep farklı tartı olunca tam emin olamıyom. yaa inşallah bu hafta da aynı istikrarı gösteririz, herkese kolay gelsin

Back
X