- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
- Konu Sahibi ummandakises
eveeettt tartı günümüz geldi sonunda.kahvaltıdan önce tartıldım.60.6 çıktı. 1 kilo 400gram gitmiş:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hasar raporu veriyorum 600 gr almışım Ee tabi bırakırsan sporu içmezsen suyu yersen gece gece kurabiyeyi poğaçayi olacağı budurBu hafta bol destek ve dayak bekliyorum gruptan arada biri çıkıp sisko derse belki kafama dank eder
![]()
Evet hasar raporu veriyorum 600 gr almışım Ee tabi bırakırsan sporu içmezsen suyu yersen gece gece kurabiyeyi poğaçayi olacağı budurBu hafta bol destek ve dayak bekliyorum gruptan arada biri çıkıp sisko derse belki kafama dank eder
![]()
teşekkür ederim zeyzey darısı başına diycem ama zaten vermişsin :)umarım bu hafta da verebilirim bu şekilde.bugün çok dikkat etmeyi düşünmüyorum tabi çok da abartmadan.Bizim işimiz zor
ummandakises
tebrik ediyorum seni :) darısı başımıza
bu hafta daha destekli bi uygulama yapıcam.
sBizim işimiz zor
ummandakises
tebrik ediyorum seni :) darısı başımıza
bu hafta daha destekli bi uygulama yapıcam.
Yok çalışmıyorum okuyorum zaten en büyük problemim bu yaz tatilinde 7 kilo aldım bu haziran başında 49 kiloydum ama araya tatil girdi ve uzun süredir dinlenmek için beklediğim bi tatildi bu yüzden ne istersem yaptım ne istersem yedim sürekli de yatınca bu kadar kiloyu aldım işte şimdi de vermek zor geliyor ilk kez kısıtlıyorum böyle kendimi artık sizin de desteğiniz ile vereceğim bir şekildehyunbuket yılmak yooookk.bu hafta geride kaldı,yaptığımız yanlışları gördük.yeni hafta yeni başlangıç:))ben 1,4 kilo verdim ki bence bunun sırrı akşam altıdan sonra yememek ve bol su tüketmemdi.yoksa ben de yaptım kaçamaklar.arada dondurma,nutella götürdüm.ne yapalım olacak onlar da arada,hayat boyu kesemeyiz ya,nefis bu.hiç üzülme bu hafta yukarda dediklerimi göz önünde bulundur bak nasıl gidiyor o 600gramlar:))bu arada gözümden kaçtıysa kusura bakma çalışıyor musun?
Zeyzey sen gram gram veriyorsun hiç değilse ben gram gram alıyorum Şaka bir yana TebriklerBen gram gram düşüyorum. Ya bnm kilo verme isteğimin sebebi yarın öbürgün hamile kalırsam 57 58 den kalıyım :) sonra vermesi kolay olsun
vercem ben bu kiloları azimliyim
Zeyzey sen gram gram veriyorsun hiç değilse ben gram gram alıyorum Şaka bir yana Tebrikler![]()
hem siyah zeytini hiç sevmiyorum hem de yeşil zeytinin kalorisi daha az.leblebi diyetini hiç duymadım.ben öyle patates,yumurta,karpuz gibi tek tip beslenilen diyetlere karşıyım.insan verdiğini hooop diye geri alırbende sabah ki iki poğça yüzünden bu öğlen sadece acılı ezme, azcık yoğrtlu kızarma ve 1 kepçe çorba içtim. su içiyrm :) şimdide. Akşamda bir şeftali bi kase çorba, yatmadanda 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum. inşallah.
Yarın sabahtan sonrada kahvaltı düzenimi değşitircem.
ummandakises?
Neden yeşil zeytin tercih ediyorsun bi sebebi var mı