4-5 kilo vermek isteyenler

Hoşgeldin :KK54: yürüyüş ve diyetle 4 kilocuk uçup gidecek :KK66: hep destek tam destek :)

hoşbulduk :) bugün sabah başladım bile :) kahvaltımda 4 zeytn biraz peynir domates salatalık ve 1 dilim ekmek vardı. inanılmaz tok hissediyorum :) umarım kısa sürede uçar gider o elbiseleri bir an önce giymek istiyorum :)
Hoygeldin canım:) hayırlı olsun bende bu sabah tartıldım 61 olmuşum 2 haftada anca 1 kilo verdim ama ben spor yapamıyorum. düzenli bir beslenmem yok ama inşallah vercez bu kiloları.

4 kilo ddeiğin nedir. :KK76:

hoşbulduk canım :) bu sabah aç karnına tartıldım 54.5 çıktım :D güne süper başladım diyebilirim . bu tartılma işini her gün mü yapıyorsunuz yoksa her hafta mı? karar veremedim hangisi daha uygun olur sizce ne yapmalıyım

Merhaba kızlar. Ben de 70.5 kg civarındayım.65 olsam yeter.yalnız çok desteğe ihtiyacım var.kendimde diyet yapacak güç bulamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.:oops::KK51:

hoşbulduk :) bugün sabah başladım bile :) kahvaltımda 4 zeytn biraz peynir domates salatalık ve 1 dilim ekmek vardı. inanılmaz tok hissediyorum :) umarım kısa sürede uçar gider o elbiseleri bir an önce giymek istiyorum :)

hoşbulduk canım :) bu sabah aç karnına tartıldım 54.5 çıktım :D güne süper başladım diyebilirim . bu tartılma işini her gün mü yapıyorsunuz yoksa her hafta mı? karar veremedim hangisi daha uygun olur sizce ne yapmalıyım

C.tesiden c.tesiye yapıyoruz canım..

Merhaba kızlar. Ben de 70.5 kg civarındayım.65 olsam yeter.yalnız çok desteğe ihtiyacım var.kendimde diyet yapacak güç bulamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.:oops::KK51:

Bizimki aslında diyet değil :) motive olup az yiyip sağlıklı yaşamak azcık sporla :)

zeyzey3428 .!.:
Bizimki aslında diyet değil :) mive olup az yiyip sağlıklı yaşamak azcık sporla :)
Tam da istediğim bu canım.sürrkli kilo alıp vermekten bıktım.saģlıklı yeme alışkanlığı kazanamadım bir türlü.bunun için uğraşıyorum.en önemli sıkıntım, eksiğim bana destek olacak birinin olmayışı :KK61:O yüzden bir türlü başlayamıyorum.kendimi de motive edemiyorum bu zorlu ve yalnız gidilecek yolda.:KK42:

merhaba arkadaşlar,bugün tartıldım amavermek bi yana 400 gr almışım.biliyordum zaten bu hafta veremediğimi çünkü her gün bi toplantı bi buluşma bi etkinlik bi etkinlik.offfffff çok kızgınım kendime.gerçi iki gün sonraki regl şişliği de var ama olsun.çok mutsuz ve çok hırslıyım.bi de ben arzum dijital tartı kullanıyorum hep farklı çıkarıyor.yeni bi tartı alacağım var mı önerisi olan?bi de dijital mi iyi,yoksa klasikler mi?

merhaba arkadaşlar,bugün tartıldım amavermek bi yana 400 gr almışım.biliyordum zaten bu hafta veremediğimi çünkü her gün bi toplantı bi buluşma bi etkinlik bi etkinlik.offfffff çok kızgınım kendime.gerçi iki gün sonraki regl şişliği de var ama olsun.çok mutsuz ve çok hırslıyım.bi de ben arzum dijital tartı kullanıyorum hep farklı çıkarıyor.yeni bi tartı alacağım var mı önerisi olan?bi de dijital mi iyi,yoksa klasikler mi?
Bende de sinbo nun dijital tartı kullanıyorum benim de sürekli farklı tartıyor ben de yeni tartı alacağım 400 gr da ben almisim bu arada bir de depresyonda gibiyim canım sıkkın iyice alırım herhalde bu hafta :63:

Bende de sinbo nun dijital tartı kullanıyorum benim de sürekli farklı tartıyor ben de yeni tartı alacağım 400 gr da ben almisim bu arada bir de depresyonda gibiyim canım sıkkın iyice alırım herhalde bu hafta :63:

Moral bozmak yok canlar :) Bu hafta çok güzel olacak. Motivasyon her şeyden üstün kilo verirken.

kızlar moralinizi bozmayın her hafta kilo vericez diye bişey yok. bu arada regli zamanı en az 1 kilo fazla çıkıyor . ben de tartıldım, 1 kilo daha vermişim toplamda 1600 gram vermiş oldum, çok şükür. ama benim bir kaç haftadır zaten iştahım yok, iştahım açılınca nasıl dayanıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. şu zamanda kilo alınca cinayet işlemişsin gibi tepki görüyorsun, sürekli dikkat etmek gerekiyor, üniversiteden beri sürekli alıp veriyorum bıktım vallaha rejim yapmaktan. Rabbim yiyipte fit kalan kullarından eyle bizi :)

Merhaba arkadaşlar, ben 19 yasindyim boyum 1,66 kilom 66 , suan regl donemindeyim ve o alti kiloyu hayatimdan 4 yıldır atamadim. Yaz basinda cok yaklastim, 62 oldum ama anneannemlere gidince o dört kiloyu hoop aliverdim. Suan aşırı tatlı yiyorum, hic de spor yapamiyorum ama yine de beni araniza alirsaniz sevinirim. En azindan su reglin ağrılı kısmını aatlatana kadar motive olup ancak öyle baslayabilirim

Sayfayi artik çok sık ziyaret etmiyoruz sohbet durmuş gibi ortamı Şenlendirmek lazım :KK52:

Evet herkes gelmiyo sohbete
günaydın bayanlar.
Nasılız bugun :KK16:

Ben bomba gibiyim
Bu hafta kilo vericem inşallah.
Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.
Bu arada. Bacak inceltmek istiyorum yardımmm.:KK15:

Evet herkes gelmiyo sohbete
günaydın bayanlar.
Nasılız bugun :KK16:

Ben bomba gibiyim
Bu hafta kilo vericem inşallah.
Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.
Bu arada. Bacak inceltmek istiyorum yardımmm.:KK15:
Ben de bugun senin kadar kararliyim güzel güzel başladım sularımı içeceğim hareket edesim yok bi yirmi dakika falan müzikle tepinecegim benim yaptığıma dans demek dansa haksızlık olur o_O
Zeyzey bir kaç tane bitkisel yağ var onları karıştırıp bacaklarına Streç Film ile sar ve hareket et akşam yapıp sabah kalkarsan daha çok etki ediyor zamanında yapmıştım ama devam etmedim hem selülite de iyi geliyor :KK50:
Yağlar ;
Portakal yağı
Kekik yağı
Biberiye yağı
Susam yagi

kaç gündür nete giremiyordum.ben yediklerime dikkat etmekle yetiniyorum bu ara,çok sıkı diyet yapmıyorum.her gün 3 lt suyumu içiyorum.akşam 6san sonra yemek yok.bakalım bir de böyle deneyeyim

Selam kızlar bugün yeni bir başlangıç yapayım dedim ve radikal bir karar vererek belime kadar olan saçlarımı kısacık kestirdim güzel oldu beğendim ve Zayıflamak istiyorum gerçekten buraya her gün girip yazacağım ne yiyorum ne yapıyorum bu sefer kararliyim :KK66:
Bugün yediklerim;
Sabah kalkınca 2 bardak su
Haşlanmış yumurta
Domates , Peynir , zeytin , 2 fincan çay, 2 dilim kepek ekmeği
Öğle yemeğinde mercimek çorbası ve yoğurt
Aksam sebze yemeği ve salata
2 litre de su içtim
Bugün bir saat dans spor karışık bir şeyler yapacağım bakalım :cool:

Back
X