Alt islatma evet uzun sure benim de sorunumdu ama simdi yine tuvalete gittik ne yapsam kaldiramiyorum. Kucagimda bayainya bir sekilde goturdum. Bu durum gercekten cok anormal geldi banaSiz küçüklüğünüzde bunları yaşadınız mı peki
2 yasindayken Turkiyede ustun zekalilar ile ilgili bir kurumla sadece yazisarak durumu gorustum onlar da buyuk ihtimalle olabilecegini soylediler ama herhangi bir test olmadik henuzMerhaba. Ben uyku ve çiş kaçırma konusunu bilmiyorum ama çocuğunuz üstün yetenekli gibi görünüyor anlattıklarınızdan. Herhangi bir uzmana veya kuruma danıştınız mı bu konuyu?
Derin uyku problemimiz olmadan once bu konuyu cok konustuk. Annecigim geceleri cok yorgun oluyorum, uyanmak istemiyorum onun icin bazen kaciriyorum demisti. Simdi bezi cikardik ama her gece ben nobetteyim. Hic bir sekilde uyanmiyor. Kafaya aldigi darbeler etkili mi bu durumda diye cok korkuyorum. Inanilmaz dikkatsiz hareket ediyor, surekli kafasini biryerlere carpiyor son donemde maalesefO yaslarda derin uyku normal bence. Benim kizim klozet yerine vildea kovasina oturmustu gece uykusundan tam uyanamadigi icin
Hala cok derin gece uykulari. Cok garip oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Neredeyse 5 yasina gelmis. Gece hala bez takmasi daha dusundurucu bence
Ya bi pedagogla gorusup dikkat eksikligi icin görüs alin isterseniz.Derin uyku problemimiz olmadan once bu konuyu cok konustuk. Annecigim geceleri cok yorgun oluyorum, uyanmak istemiyorum onun icin bazen kaciriyorum demisti. Simdi bezi cikardik ama her gece ben nobetteyim. Hic bir sekilde uyanmiyor. Kafaya aldigi darbeler etkili mi bu durumda diye cok korkuyorum. Inanilmaz dikkatsiz hareket ediyor, surekli kafasini biryerlere carpiyor son donemde maalesef
İnşallah konuşur, tatlı tatlı sohbet edersiniz.Keşke benim çocuğum da konuşabilseydi de bende şikayet etseydim
Çok konuşan çocuk gerçekten çok zor hiç özenmeKeşke benim çocuğum da konuşabilseydi de bende şikayet etseydim
Aynen milleti zina işliyor diye eleştireceğine, çocuğunu doktora götür falan?Keşke benim çocuğum da konuşabilseydi de bende şikayet etseydim
Çok katı bir yorum olmuş ama bu. Ben de kızıma 2,5 yaşında tuvalet eğitimini verdim hatta bezi çıkardık ve yaklaşık 1 saat içerisinde öğrendi ama gün içerisinde o kadar aktif ki geceleri uyanamıyor bu yüzden de gece çiş kaçırma 5,5 yaşında olmasına rağmen devam ediyor.Tek eleştirim çocuk madem bu kadar zeki gündüz bezi gece bezi diye bı kavram neden oluşturdunuz?? Bez çıktı mı çıkar gece de çıkar gündüzde hadi bir iki gün tamam 2 erkek yeğenimide ben baktığım için ben bezden çıkardım bir kere çıkardım ikiside 3 yaşındaydı ilk bir iki gün büyük tuvaletlerini yapmaya korktuklari için sadce kaka yaparken bez taktım bir hafta içinde ikiside bezi tamamen bırakmıştı. Çocuk 5 yaşına gelmiş 5 yasındaki bır çocuk psikolojik bir sorunu olmadığı sürece gece çiş tutabilir yatağı ıslatmaz iç güdüsel olarak. Bence siz tuvalet eğitimini yalnıs vermişsiniz çocuk gece bezin rahatlığına alıştığı için şuan gece tutması gerektiğinin halen farkında değil. Aksine bez çıkınca tamamen çıkmalı çocuk beze guvenmemeli tek seçenek tuvalet bilmeli bence. Tuvalet eğitimi için çok geç kalınmış bir yaş bence 5 yaş . Profesyonel bir destek almanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?