Aslında hikayeye nerden baslayacagimi biliyorum. 3 senelik bir iliskim vardi ve biteli yaklasik 3 4 ay oluyor. Sebebi ise gurururumu onurumu ayaklarinin altina alan sevgili eski sevgilinin beni 3 seneden beri aldatmasi ve uzak oldugumuz icin benim bunu hic anlamam. Sonunda benim onu birakmamla biten bir olay. Evet okurken hic mi anlamadin cok safmissin diyeceğinizi biliyorum. Boyle bir adami sevdigim icin bende utanıyorum. Olayi ilk ogrendigim zaman cok agladim kendimden nefret ettim ondan daha cok. Sonra hissizlestim. En son bakiyim instagramda ne yapiyor ediyor diye yeni sevgilisiyle fotograflarini gordum.1 1.5 ay oncesine kadar beni farkli telefon numaralariyla arayan birileri vardi açıp konusmadim. Telefon dolandırıcısı falandır diye ben engelledigim farkli numaralardan tekrar arandim. Bugün en sonunda numarayi mesgule attim tekrar donus yaptim. Iste karsimdaki baskasiydi ozur dileyip kapatti. Sonra ayni numara tekrar donus yapti. Actigimda karsimdaki ses bu yuzsuzun beni ruyasinda gormus (klasik yalan !) cok kotuymusum kan ter icinde uyanmis bir sıkıntım varmiymis diye aramis. Sevgiliyken cok umrundaydi ya ! Bu dengesiz ne yapmaya calisiyor Allah askina beni ne zaman rahat birakacak?