4 Ay Sonra Yeniden!

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
96
39
Çorum
Arkadaşlar 4-4.5 ay kadar önce ayrıldığım kişi bugün mesaj atmış saat 4 gibi, aynen şöyle:

Belki kızgınlığın geçti ama kırgınlığın geçmemiştir biliyorum fakat seni o zaman da çok seviyordum şimdi de.. Ne olur bir şans ver ikimize bir daha.Nereye baksam sen,geçtiğimiz gezdiğimiz yerler kahrediyor beni.

Elim ayağım buz kesti bir anda çok şaşırdım çünkü onca zamandır hiç sesi çıkmamıştı. Beni bir kızla aldattı cinsel anlamda hem de.. 2 ay boyunca.
O kızın sayesinde öğrendim. Kız hayatında ben olduğumu öğrenince O mu Ben mi demiş, o da beni seçince kız deliye dönmüş. Ben 'rohy' ile ciddi düşünüyorum,sana vaad vermedim, ama seninle eğlenme gezmeyi çılgınlar gibi içmeyi seviyorum. Rohy. de çok iyi bir kız,onunla evleneceğim ben. Onun zeki biri olması, iyibir mesleği olması, ruhumu dinlendirmesi beni mutlu ediyor. demiş!!! Şu ruh haline bakar mısınız!

Hatta bu durum ortaya çıkınca bana dediği şey şuydu '' O zamanlar nefsine yenik düştüm,onu sevmedim ki hiç,eğlenip bi kenara atacaktım,sevdiğim kişi sensin' demişti. Allahım bu nasıl birşeydir yaa. Ne yorum yapılır ki buna, zıvanadan çıkmış,çirkeflikten pişkinlikten çok öte bir şey.

Bunları hatırlayıp yeniden,sinirim tepeme çıktı. Önce cvp vermedi,m ama baktım 3.msg.ı da atmış cvp yazdım mecburen. Muhattap olmamak için kestirmeden yanıtladım: Sana karşı hiçbir hissiyatım yok emin olabilrsin. Bir daha rahatsız etme.

Sinirim yatışmıyor yaa ffffffff. Hayatımda biri var zaten,seviyorum onu. Evet sonu ne olur bilemeyiz,belki o da iyiye gitmeyecek ama tek bildiğim çok seviyor oluşum.

Eğer yeniden birşeyler söyleme kalkarsa başımdan def etmek için ne diyeyim. Hat değişin demeyin, değişemem.

Son düzenleme:
Bana kalsa hiç cevap vermemeliydin! Neyse olan olmuş madem sevmıyorsun açma telefonlarını msjlarına cevap verme ... Pişkinliğin böylesi ...

en iyi cvp sessizliktir... mıs gibi yap hic yok"mus" gibi olma"mıs" gibi ol"müs" gibi zamanında aldatırken düsünücekti bunları hayatında yeri olamaz ee ölüyle konusulmaz degil mi arkasından da konusulmaz Allah rahmet eylesin ..
i

Ooooh canım her bayan kendine yanlış yapan erkeğin sürürnerek gelmesini istemez mii
seninki olmuş böylece sefan olmuştur.
ben olsam cevap verirdim azarlardım anlamazsa sevdiğim ve bana değer veren biri var hayatımda der naşlardım yani iyice içini acıtırdım
kimbilir ne kadar üzmüştü seni az biraz da sen üz ne olacak :) başka bi durum olsa cevap verme derdim ama böyle hıncını almak da pek zevkli olsa gerek :)

Aldatmasından dolayı öyle soğmuştum ki, nefret dahi hissetmiyorum tamamen bomboş, yoldaki taş parçası bana ne ifade ediosa o da öyle. En güzeli de bu zaten.

Acı çekmiş çekmemiş o bile umrumda değil. İsterse çooooook mutlu olsun :))

O zamanlar hakkımı helal etmediğimi söylemiştim.Çünkü ona 'bana karşı sevgin azalırsa bana söylemekten -üzerim diye düşünmekten asla çekinme,tek isteğim dürüst olman. Bu benim hakkım, hakkıma girme sakın' derdim. O derece de değer verirdim,sevdiğimi belli eder ama hayatın olası durumlarına karşı da özgür bırakırdım yüreğini.Ona rağmen yaptı bunu. Ah etmiştim baya.
Ama şu an zerre umrumda değil, yeterki kessin sesini.

ona verebılecegın cevap hıc cevap vermemek olacaktır

aslında ilk 2 mesajı boyunca niyetim yanıt yazmamaktı ama bu sefer de düşünme aşamasındayım veya nazlanıyorum -daha çok ikna edilmeyi bekliyorum gibi algılar diye direk öyle yazdım

hmm madem öyle hiç cevap verme bence bundan sonra bi kere tavrını belli etmişsin bir daha çatlasa da bişey yazma anlayacaktır

Ararsa açma mesaj atarsa da kesinlikle cevap verme.Böyle karakterde biri bir müddet sonra zaten senin peşini bırakır.

Sen akıllı bır kızsın ,

ne yapman gerekıyorsa zaten yapmıs hayatından cıkarmıssın...

Sessizlik en iyi cevaptır ..inan bazılarına bir harf bıle israf...

O eglenilecek , sen evlenilecek!
Vayy vayy bu kadar rahat yanii pes diyorum..
Sinirlenmekte haklısın ben görsem o msj deliye dönerdim herkes sessiz kal demis ama ben herhalde agzıma geleni yazardım acıkcası söverdim yani..
Benim icim böyle rahatlardı cünkü..

bence hiç muhattap olma.çoğu zaman cewap werme.werdgn cewaplar net olsun.biraz sert msjlar yaz bence.seni istemıorum bu kadar yüzsüzleşerek kendini dahada çirkinleştrme.. vs vs..daha ileri giderse bence sewgiline açıklamalsn ..

kendileri gider namussuzluk ederler baska kizlari harcalar, ama kendilerine gelince hanim hanim kizlari secerler. Nasil adalet bu anlamadim.........

Eğlencelik kızlar kadar,eğlenecek erkek olun emi !

Sanırım bu erkekler eğlenılecek kızlarla eğlenirken,kızlar dişlerini sıkıyor

Sen o kızla bedenini paylaşıyorsun yani kendini,madem o kadar değersiz,basit o kız ya da o beden

sende kendini onla bir bütün olarak en az onun kadar değersiz ,basit ve en kötüsü ....

O kız seni sevdiği için seninle birlikte oluyorken,sen sevgin olmadan bunu yapıyorsun az düşünse

bundan daha aşşağılık bir şey olmayacağını anlarlar...

Kendi hayatına yeni bir yön çizmişken bir daha hayatına girmesine izin verme 2.ci defa da cevap yazma

cevap verme kürkçü dükkanına dönmeye çalışıyo ama yemezler , sakın inanıpda barışma bence daha şimdiden aldatıyosa ilerde neler neler yapar

Yok cvp yazmam 2.defa .
Bir daha mesaj atmış dün: 'istemezsen tamam bitiririz ama bırak kendimi sana ispatlayayım, seni asla bir daha üzmeyeceğimi göstereyim' diye..
Deli etti beni ya, vakt-i zamanında çooook kıymet verdim,o zamanlar ispatlayamadın şimdi neyi ispatlayacaksın. Seni deliler gibi düşündüğüm gecelerde,ufacık sorunlarımızda dahi nasıl düzeltebiliriz diye gözüme uykuma girmediği günlerde sen haltlar yiyormuşsun. Sürünürsün inş.

[ı][sıze="3"]onu istemediğinizi anlatmanızın tek ve kesin çözmü sessizliktir. Bende sevdiğime geçenlerde saf gibi mesaj attım ama suçlu ben değildim tabi. Cevap gelmedi. çok üzüldüm ama anlamış oldum tamamen bittiğini. Terkedip giden oydu. Keşke bana sürünerek gelse. çok dua ediyorum bana yalvara yalvara gelmesini. O zaman sessiz kalır mıyım bilmiyorum[/sıze][/ı]

erkeklerin şeytanlarla arası ii bir kere uyduysa her zaman uyabilir nasıl bir nefisleri varsa artık körelmek bilmiyo sessiz kalmak en büyük cevaptır tabi anlayana ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…