4 ayda 40 yıl yaşlandim

Ykn ymz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
18
2
1
29
4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi

Ya ne denir bilemiyorum, tam olarak tanıyamadan evlendiğiniz için çoğu şey, 6 ay çok kısa bir süre birinin tam anlamıyla huylarını görebilmek için..
Karşılıklı konuşup anlattınız mı ondan beklediklerinizi? Yani böyle bir adam dinlemezde büyük ihtimalle ama..

Ya ne denir bilemiyorum, tam olarak tanıyamadan evlendiğiniz için çoğu şey, 6 ay çok kısa bir süre birinin tam anlamıyla huylarını görebilmek için..
Karşılıklı konuşup anlattınız mı ondan beklediklerinizi? Yani böyle bir adam dinlemezde büyük ihtimalle ama..
Valla en son konuşmaya calistigimda defol git bana bulaşma demişti

Bir evlilik terapistine gidin bence. Yogunlugu degisir ama evliliklerin ilk zamanlari genelde zordur. Birbirini tanima, adapte olma, gelgitler, pismanliklar, hayal kirikliklari hepsi ust uste gelir baslarda. O nedenle bir terapiste gitmek size iyi gelebilir

Eşinin öfke kontrol problemi var canım daha önce farkedemedin galiba eften püften şeyler için seni uzuyor hemde cicim aylarında sakın alttan alma konuşmuyorsa konuşmasın baştan ipleri eline verirsen hep öyle gider

Neden evlendin demek sorunu çözmez olmuş artık, cinsellik yoksa evlilik de yoktur bence. Hiç uğrasma planlarını yap, kendini ayarla gücünü topla boşan. Böyle olup düzeleni hiç görmedim cünkü

Back
X