4 ayda 40 yıl yaşlandim

Bir evlilik terapistine gidin bence. Yogunlugu degisir ama evliliklerin ilk zamanlari genelde zordur. Birbirini tanima, adapte olma, gelgitler, pismanliklar, hayal kirikliklari hepsi ust uste gelir baslarda. O nedenle bir terapiste gitmek size iyi gelebilir
Gitmez ki önerdim

Gitmez ki önerdim
Gitmiyorsa ilk buyuk tartismada evi terkedip geri donme kosulu olarak3 bir terapiste gitmeyi sart kosacaksin. Kabul etmeden de donmeyeceksin. Kabul etmezse zaten bu evlilik icin ugrasmiyor demektir o zaman sen de yoluna bakacaksin cok gec olmadan🙄

Nasil yahu? Yeni evliler hep "yaramazlik" yapar. Bu sevgi filan degil. Evcilik oyununu biraz fazla ciddiye almis iki taraf da.

Kumar borcunu ödüyorum sabretmek zorundayım belki de bunu bilmesi değiştirdi herseyi
Bak daha cocum yokken kac kurtar kendini. Ne demek kumar borcunu oduyosun. Sen eger simdi gitmezsen. Eline de bi cocuk gecerse cok zorlanırsin. Elbet ayrilmak isticeksin bigun ama suan hersey daha kolay senin için. Bosan bundan

Bir evlilik terapistine gidin bence. Yogunlugu degisir ama evliliklerin ilk zamanlari genelde zordur. Birbirini tanima, adapte olma, gelgitler, pismanliklar, hayal kirikliklari hepsi ust uste gelir baslarda. O nedenle bir terapiste gitmek size iyi gelebilir

Aslinda cicim aylari kolay ve güzel olur. Bu adamda hic utanma yok. Beddualar havada uçuşmuş.
Evi terketmeler vs.
Hic normal değil

Her Allah'ın günü ama 23 yaşında dul damgası yemek ve ya duzelirse sırf emek vermediğim için kaybedersem ya pişman olursam diye sonuna kadar sabredecegim
Dul damgası mı, bende bosandım ve nufus cuzdanımda bekar yazıyor. Damga cok cırkın kelime...
Gencecıksın bu dusunceden Vazgec, 85 yaşındaki Neriman teyze böyle dusunsun ama sen gencecık kadınım hayatımı bu kımıl zararlısına hibe edemem de.
Kurtulmaya bak.

Kumar borcunu ödüyorum sabretmek zorundayım belki de bunu bilmesi değiştirdi herseyi
Kumar borcunu mu ödüyorsunuz? :KK57: kumar borcu olduğunu bilerek mi evlendiniz? Yakınlarımda böyle bir çift vardı, kız eşinin kumar bağımlısı olduğunu biliyordu, herkesten saklamıştı ailesi bile bilmiyordu, evlendiler ve tüm düğün paralarıyla borç ödediler buna rağmen adam kumar oynamaya devam etti, sonuç olarak boşandılar. Bence eşinizin sizin sizin sabretmek zorunda olduğunuzu düşündüğü için böyle davranması daha da çirkin. Allah sabır versin size.

Dul damgası mı, bende bosandım ve nufus cuzdanımda bekar yazıyor. Damga cok cırkın kelime...
Gencecıksın bu dusunceden Vazgec, 85 yaşındaki Neriman teyze böyle dusunsun ama sen gencecık kadınım hayatımı bu kımıl zararlısına hibe edemem de.
Kurtulmaya bak.
Bu konudaki bir yoruma gulumseyebilecegim aklıma gelmezdi ...teşekkür ederim

Kumar borcunu mu ödüyorsunuz? :KK57: kumar borcu olduğunu bilerek mi evlendiniz? Yakınlarımda böyle bir çift vardı, kız eşinin kumar bağımlısı olduğunu biliyordu, herkesten saklamıştı ailesi bile bilmiyordu, evlendiler ve tüm düğün paralarıyla borç ödediler buna rağmen adam kumar oynamaya devam etti, sonuç olarak boşandılar. Bence eşinizin sizin sizin sabretmek zorunda olduğunuzu düşündüğü için böyle davranması daha da çirkin. Allah sabır versin size.
Amin herkese insallah

Back
X