4 ayda 40 yıl yaşlandim

Aslinda cicim aylari kolay ve güzel olur. Bu adamda hic utanma yok. Beddualar havada uçuşmuş.
Evi terketmeler vs.
Hic normal değil
Cicim aylari cok zor da olabiliyor. Evlilik icindeki kisilere beklentilere hayat kalitesine maddiyata psikolojiye vs vs bircok seye bagli olarak degisebiliyor

4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
Ee siz niye evlendiniz gerçekten 40 yıllık olmus gibi o nasil bir yeni evli çift yasami

Bir de borcunu ödüyorsunuz. Çok yanlış birine denk gelmişsiniz. Daha şimdiden böyle. Daha dün bir bugün iki başlamış.
gençliğiniz aslında elinizdeki çok büyük bir avantaj. Daha sizin önünüzde uzun yıllar var. Bir ömür var. Yedirmeyin gençliğinizi. Mücadele vermek istiyorsanız verin çift terapistine gidin. Konuşmaya çalışın. Ama baktınız olmuyor bitirin o zaman bu evliliği.

Dul damgası mı, bende bosandım ve nufus cuzdanımda bekar yazıyor. Damga cok cırkın kelime...
Gencecıksın bu dusunceden Vazgec, 85 yaşındaki Neriman teyze böyle dusunsun ama sen gencecık kadınım hayatımı bu kımıl zararlısına hibe edemem de.
Kurtulmaya bak.
Cinsel hayat yok, beddua var, kadının yüzüne bakmamak var, kumar borcunu kadının üstlenmesi var, telefonu olmadan bir kadını haber alamayacağı şekilde umursamamak var, yaptığı kabalıklara ama babasız büyümüş demek var, aile baskısından kurtulmak için evlenme var...
Ve 23 yaşında dul kalmamak için bla bla...
Hiç mi mantıklı düşünmüyorsunuz, nasıl bı yetişme hayata bakış açınız var...
İlk evliligimde balayından döndüğüm an boşanmak istedim ki 15 günlük evliydim.
2 ay olunca da topladım eşyalarımı döndüm ailemin yanına.
Asla yukarıdaki düşünce gibi dul, borcunu ödeme, aile baskısı, kendimi alçaltma gibi bı düşünceye asla girmedim.
Kumar borcunu bir kadına ödeten erkeğin namus kavrami yoktur. Kumar borcu namus borcudur diye boşuna dememişler. Daha da açık yazıp bam yememek için susuyorum.

Yavrum genceciksin ziyan etme kendini. Boşan bu adamdan

4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
Size bir kere bile sevdiğini söylemediyse niye evlendiniz, madem evlendiniz bunu neden problem yapıyorsunuz ki? Kusura bakmayın ama tuhaf geldi (ki yanlış olduğunuz tek nokta bu). Sevildiğinizi hissetmiyorsanız, evin sorumluluklarını tek başınıza üstlenmek istemiyorsanız, adam akıllı oturun konuşun. Ses kaydı da alın (hakaret ya da şiddet ihtimali varsa). Ya değişsin (ki bu durumda ben hiç sanmıyorum) ya da yolunuza bakın. Henüz gençsiniz ayrıca artık kimse evlenip boşanmış olmayı da takmıyor.

Size bir kere bile seni seviyorum dememiş adamla, bir de 6 ay içinde neden evlendiniz? Belli ki molozun tekiyle evlenmişsiniz, biz buna yanlış evlilik diyoruz. Başka sebep aramayın. Kimse kusursuz değildir, her evlilikte inişler çıkışlar olabilir de, bu moloz evlendiğinin, bir ilişkinin iletişim kurarak sürdürüleceğinin farkında bile değil. Boşanırsam 23 yaşında dul damgası yeyip, pişman olurum diye sonuna kadar sabredeceğim demişsiniz. Şu düşünce bile evlenmek için yeterince olgun olmadığınızın göstergesi. Evlilik sabredilmesi gereken bir işkence olmamalı, sizinki öyle. Şuan neye sahipsiniz ki, boşanınca kaybetmiş olasınız? 2 gün eve gelmeyecek kadar saygısız, sizi takmayan bir adamla evlisiniz. Dul damgası yemek nedir ayrıca? Elalem için yaşanmayacağını yaşayıp pişerek, zor yoldan öğreneceksiniz sanırım. Umarım az zararla kurtulursunuz.

nasıl erkekler var anlamıyorum. Gencecik eşleri var işi gücü de var o kadına daha çok sarılacağına evlendikten sonra daha çok sahip çıkacağına yaptığına bak. 4 ayda neyin ilgisizliği bu daha çok yeni sizi başının üstünde tutması gerekirken adam yerden yere vuruyor. Güzelim bundan bir adam olmaz canım. Düzeleceğini hiç bekleme. Allah yardımcın olsun

beddua nedır ya 4 aylık karısına sankı sen bılerek yaptın bu erkeklerın kendılerını bısey sanmaları sıktı artıkk odun dıyecem kusura bakma. Konusma bosver hatasını anlasın ınsaan dusmanına demez o lafıı

beddua nedır ya 4 aylık karısına sankı sen bılerek yaptın bu erkeklerın kendılerını bısey sanmaları sıktı artıkk odun dıyecem kusura bakma. Konusma bosver hatasını anlasın ınsaan dusmanına demez o lafıı

Çok acele evlilik kararı vermişsiniz... Üzüldüm sizin için. Daha ki 23 yaşındasınız. Neyse, baktınız bu adamla olmayacak çok fazla uzatmayın bence. Size hiç sevdiğini söylememiş birisi ile nasıl evlendiniz orasını da anlamıyorum açıkçası da....
Aman diyeyim çocuk vb. yapmayın yine bir gaza gelip. Gidin ne varsa korunmak için hepsini uygulayın.. Ah barıştık, çocuk olursa daha iyi olur her şey vb. düşüncelere düşmeyin.... SAKINNN...

Belli ki evlenmiş olmak için evlenmişsiniz. Şimdi de boşanmış olmamak adına ayrılamıyorsunuz. Gerçekten elalem neden sizin hayatınızı yönetiyor? Dul damgası nedir ayrıca bir kadın olarak bu çirkin kafa yapısını değiştirmediğiniz sürece daha çok sıkıntı yaşarsınız. Boşanan insan bekar olur dul değil. Varsın dul olsun diyelim nesi var bu dul olmanın? Sizi sevdiğini bir kere söylemememiş, sizi hizmetçisi gören, resmen ölmeniz için beddua eden bir adamın sırf evli kalmak uğruna kumar borcunu ödüyorsunuz. Siz aklınızı kullanıp kendi hayatınızla ilgili kararları kendiniz vermeye başlamadığınız sürece bi 40 yıl daha yaşlanacaksınız orası belli

Şöyle bir adamla evlenmenin sebebini aşıktım, gözüm kör olmuştu olarak açıklasan bile tamamım ama bu nedir yani? 6 aydır tanıdığın adamın kumar borcunu neden ödüyorsun? İşi gücü olan kızsın harcama kendini.

Şimdiki görücü usülü bu değil ayrıca ya. Birisi sizi tanıştırır seversen evlenirsin sevmezsen evlenmezsin. Adam seni sevmemiş belli ki evlenmek için evlenmiş. İlla seni seviyorum demesine gerek yok. Bu zamana kadar anlamalıydın seni sevmediğini. Bu karakterde bir adam seni seviyorum dese nolur. Hiç mi anlamadın 6 ayda, o kadar mı sakladı kendini? Bazı insanları ehlileştirmek için fazla zorlamamak lazım bence. Ondan o kadar olabilmiş yani yapacak bir şey yok kendini düşün.

Allah aşkına ölçmeden tartmadan, iyice tanımadan evlenmeyin şu insanlarla. Doğal seçilimle yok olsun gitsinler insanca yaşamaya adapte olamıyorlarsa.

Belki kızacaksın bana ama ben senin gibi istese kendi ayaklarının üzerinde durabilecek kızların böyle parazitlerle hayatlarını mahvetmesine çok üzülüyorum.

Back
X