4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

betty_berry

Before talk, listen...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
667
535
123
5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
sorgulamalar, araştırmalar, bir süredir devam eden şüphelerimin gerçek olduğunu görmek...Evden çıkar çıkmaz, ben evden çıktım mesajlarını görmek, bana işim var deyip telefonu kapatırken günde bazen 10 defa dakikalarca başka bir kadınla konuşmalarının ortaya çıkması.
BAşka bir şehrin otellerinde yaşananları zorla itiraf ettirmek....
Beni sevdiğini ve çocuklarımıza kıymayalım, evliliğimizi kurtaralım diyen artık bana yabancı bir adam karşımdaki . Pişman olduğunu söyleyen... sizce de komik değil mi,,,
ben yakalamasam devam edeceğini bildiğim bir namussuzluğun, şimdi evlilik kurtaralıma dönüşmesi
Sizce hangisi daha zor, iki küçük çocuğumu babasız büyütmek mi, yoksa onlar için onursuz gurursuz bir evliliği sürdürmek mi,
İçimdeki sevgiyi öldürüp robotlaşabilir miyim, daha fazla onurumu ayaklar altına alabilir miyim yoksa bir kere daha annemin babamın başını önlerine eğdiklerini görmeye dayanabilir miyim, çocuklarım geceleri haftasonları babalarını sorduklarında işi var kızım diyorken, bundan sonra babanız artık gelmeyecek diyebilir miyim...
Siz olsanız ne yapardınız....

boşanırdım. siz ortaya çıkarmasaydınız muhtemelen hala devam ediyodu ya da o sizden boşanmak için hazırlanıyordu.

aldatmayı geç öncesinde de size hayatı zehir etmiş zaten.

boşanıyorsunuz ayrıca, adam öldürmüyosunuz. anne babanızın başlarını önlerine eğdirecek bişey yok.

Annenizin babanızın niye başı öne eğilsin. Böyle bir adamla karşılaşmak sevmek yalnızca şanssızlık. Kabahat değil ki. Boşanın diyemem. Ama keşke boşanma kararlılığında değilseniz kocanızla konuşmasaydınız. Şimdi affederseniz nasıl olsa affediliyorum diye devam edebilir.

annen baban niye başını eğiyo aldatılan sensin

Boşanmak ayıp değil aldatmak ayıp! Başını önüne eğecek bir aile varsa bu seninkiler değil! Elalem 5 dakika konusacak diye bir ömür çekmeyin.. Zaten cocukların babası yok gibi.. Hiç olmayınca ne değişecek..Evde sevgiye muhtaç çocukları ve eşi dururken zaten bir başka alemde yaşayan baba mı hak ettikleri.. Kendinizede cocuklarınıza da bunu yapmayın.

Hayatta yaşanabilecek en kötü tecrübelerden birini yaşamışsınız.
Allah yardımcınız olsun.
Biraz düşünmeniz gereken bir durum çocuklarınız için ani karar vermeyin.
Tabikii ayrılmak en doğrusu ama biraz üstünde düşünmek gerek.

Siz olsanız ne yapardınız

ben affettim 8 sene oldu deki her şey yolundamı.her şey yolunda gibi gözüküyor ama maalesef ben yolumda değilim.hazımsızlık yaşıyorum hala.tek kelime etmedim kakınç yapmadım.gel görki içimde büyüyp gidiyor resmen bekliyorum tekrar aldatmasını sanki bi daha yapar ilk fırsatta geliyor.tek bildiğim böle yaşamaya yaşamak dememek.benim pisikom bozuk eşim çok ilgili bana karşı elimi tutmadan uyumaz bana sataşmadan duramaz sürekli evde büyük çocuğumuz olmasına rağmen kucak kucağa sarmaş dolaş yaşayan bir çiftiz aşk dolu ama gel görki benim ruh hasta sanki eninde sonunda beni tekrar aldatacak piskosu beni öldürüyor hergün.

Siz ne yapardiniz dediginiz icin söylüyorum:
Ben olsam bosanirdim. Ama benim sartlarim müsait ve karakter olarak bunu sindirebilen bi yapim yok.

Suc adamdayken sizin basinizin öne egilmesi bu toplumun bi ayibi iste. Ama basiniz dik olsun.

Sizin sartlariniz nasil? Calisiyor musunuz?

ilk eşimden çocuğum yok zaten 2-3 ay süren bir evlilikti,
benden boşanmaya hazırlandığını sanmıyorum çünkü biz onun aile vizyonuyduk elinin altındaki. Biz onunla birbirimizi gerçekten çok severek evlendik, benim 2. bebeğimle evdeki sorumluluklarım arttıkça ona da dışarı kaçma fırsatı doğdu.
Evet gerçekten ben mutlu değildim bir süredir bunu ona söylemiştim, ama gülüp geçmişti. Halen daha yaşadıklarıma inananmıyorum, 2 gece uyuyamadım, vurdum kırdım ellerim kollarım acıdı.ama yürek acımın yanıunda hiçbirşey değil,
En büyük dayanağım Allah şu an , zaten Rabbim istemese ben hala şu an ayakta uyuyordum ve bu haftasonu buluşma planları yapılıyor olacaktı şu an

Hiç bir gerekçe hayatınıza devam etmenize engel olmasın,kimse sizden daha kıymetli değil.Çocuklara ,mutsuz anne dünyanın en kötü şeyi biliyorum.Çocuklar alışacak emin ol.Aileniz de mutsuz olmanızı istemez bence.Başları öne eğilecek kadar başkasını düşünüyorlarsa uzakta bir yaşam kurabilirsiniz.
Biz küçücüktük annem boşandığında,ben babamı tanımıyorum bile.Eğitimsiz ama çok cesur ve hayatta kendinden başka güveneceği kimsesi olmayan bir kadındı annem,hepimizin olduğu gibi.
Robotlaşamazsın,insansın en nihayetinde,kadınsın.Sevmeyeni def etmek en mantıklısı gibi görünüyor,aldatan insanın da bir daha aldatması garanti.
Eğer korkun maddi imkanlar ise korkma,her zaman kapı açılacaktır.Manevi durumlar ise mutlaka yoluna girecektir.
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.

aynen bana şu an dediği şey aynı. Bunu belki yaşamamız gerekiyordu, bundan sonra evden çıkmam, çocuklarımla ilgilenirim, gör bak zaman ver neler yaşayacağız, mutlu olacağız......
Bu işin biri de bir bini de bir, önemli olan bunu yapacak arsızlığa sahip olup olmamak... Aynen sizin durumunuzda olmaktan korkuyorum ben de

Bosan diyemiyorum kimseye ama bosanmayacak gibisinjz madem öyle keşke kurcalamasaydinjz ona belli etmeseydinjz nasılsa gidemez affeder algısını yaratmasaydinjz onda Allah yardimcinjz olsun tek diyeceğim kimse 2.şansı HAKETMEZ O SANS DEGİL ONA VERİLMİS Bİ DAHA YAP FİRSATİDİR UZGUNUM

evet ben çalışıyorum, ikimiz de devlet memuruyuz
evet ne yazıkki bizim toplumumuz böyle, bir kere daha boşandı demekki bunda bir sorun var diyecekler

mantıklı olan boşanmak arkadaşım. hakkında hayırlısı...

aslında hiç bir kadın hazmedemez.biz hazmetme yolunu seçip hayatımızın kalanını mahvetmeyi tercih ediyoruz.şimdi boşanmak zor görünüyor ama evli kalmakta hepsinden zormuş.

Kalırsan hem kendinden vazgeçmiş olacaksın hem de çocuklarının geleceğinden .
Sen iyi olmassan nasıl sağlıklı çocuklar yetiştirebilirsin .
Anne babanın yüzünü eğdirecek bir durum yok ortada ..
Hazmedemeyeceksen boşanmalısın .

Bi arkadaşım şiddet kapıya gelen borçlar icralar vs herşeye sustu ama bigun aldatildiginj duyunca yaktı tüm gemileri eşini başkasıyla düşünmek en ağırı belli ki. Kizi var şimdi 9yasinda ayrıldığında 5yasindaydi çok zor bi dönemdi ağladı babasını istedi haykırdı doğal olarak ama bi zaman geldi ki çocukta anladı gerçekten annesinin ayriyken mutlu olduğunu bunun normal olduğunu simdi ufaklik bana bile akil verir halde teyze korkma çocuklar 6yasina kadar sende kalır calis paranj kazan diye :) Korkmayın biz çocukları küçük görüyoruz ama onlar herşeyi o kadar olgun karşılıyorlar ki biraz sabir ve güçlü kuvvetli bi anne profili lütfen Allah yardimcinjz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…