- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
annen baban niye başını eğiyo aldatılan sensin5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
sorgulamalar, araştırmalar, bir süredir devam eden şüphelerimin gerçek olduğunu görmek...Evden çıkar çıkmaz, ben evden çıktım mesajlarını görmek, bana işim var deyip telefonu kapatırken günde bazen 10 defa dakikalarca başka bir kadınla konuşmalarının ortaya çıkması.
BAşka bir şehrin otellerinde yaşananları zorla itiraf ettirmek....
Beni sevdiğini ve çocuklarımıza kıymayalım, evliliğimizi kurtaralım diyen artık bana yabancı bir adam karşımdaki . Pişman olduğunu söyleyen... sizce de komik değil mi,,,
ben yakalamasam devam edeceğini bildiğim bir namussuzluğun, şimdi evlilik kurtaralıma dönüşmesi
Sizce hangisi daha zor, iki küçük çocuğumu babasız büyütmek mi, yoksa onlar için onursuz gurursuz bir evliliği sürdürmek mi,
İçimdeki sevgiyi öldürüp robotlaşabilir miyim, daha fazla onurumu ayaklar altına alabilir miyim yoksa bir kere daha annemin babamın başını önlerine eğdiklerini görmeye dayanabilir miyim, çocuklarım geceleri haftasonları babalarını sorduklarında işi var kızım diyorken, bundan sonra babanız artık gelmeyecek diyebilir miyim...
Siz olsanız ne yapardınız....
Siz olsanız ne yapardınız
aynen bana şu an dediği şey aynı. Bunu belki yaşamamız gerekiyordu, bundan sonra evden çıkmam, çocuklarımla ilgilenirim, gör bak zaman ver neler yaşayacağız, mutlu olacağız......ben affettim 8 sene oldu deki her şey yolundamı.her şey yolunda gibi gözüküyor ama maalesef ben yolumda değilim.hazımsızlık yaşıyorum hala.tek kelime etmedim kakınç yapmadım.gel görki içimde büyüyp gidiyor resmen bekliyorum tekrar aldatmasını sanki bi daha yapar ilk fırsatta geliyor.tek bildiğim böle yaşamaya yaşamak dememek.benim pisikom bozuk eşim çok ilgili bana karşı elimi tutmadan uyumaz bana sataşmadan duramaz sürekli evde büyük çocuğumuz olmasına rağmen kucak kucağa sarmaş dolaş yaşayan bir çiftiz aşk dolu ama gel görki benim ruh hasta sanki eninde sonunda beni tekrar aldatacak piskosu beni öldürüyor hergün.
evet ben çalışıyorum, ikimiz de devlet memuruyuzSiz ne yapardiniz dediginiz icin söylüyorum:
Ben olsam bosanirdim. Ama benim sartlarim müsait ve karakter olarak bunu sindirebilen bi yapim yok.
Suc adamdayken sizin basinizin öne egilmesi bu toplumun bi ayibi iste. Ama basiniz dik olsun.
Sizin sartlariniz nasil? Calisiyor musunuz?
5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
sorgulamalar, araştırmalar, bir süredir devam eden şüphelerimin gerçek olduğunu görmek...Evden çıkar çıkmaz, ben evden çıktım mesajlarını görmek, bana işim var deyip telefonu kapatırken günde bazen 10 defa dakikalarca başka bir kadınla konuşmalarının ortaya çıkması.
Beni sevdiğini ve çocuklarımıza kıymayalım, evliliğimizi kurtaralım diyen artık bana yabancı bir adam karşımdaki . Pişman olduğunu söyleyen... sizce de komik değil mi,,,
ben yakalamasam devam edeceğini bildiğim bir namussuzluğun, şimdi evlilik kurtaralıma dönüşmesi
Sizce hangisi daha zor, iki küçük çocuğumu babasız büyütmek mi, yoksa onlar için onursuz gurursuz bir evliliği sürdürmek mi,
İçimdeki sevgiyi öldürüp robotlaşabilir miyim, daha fazla onurumu ayaklar altına alabilir miyim yoksa bir kere daha annemin babamın başını önlerine eğdiklerini görmeye dayanabilir miyim, çocuklarım geceleri haftasonları babalarını sorduklarında işi var kızım diyorken, bundan sonra babanız artık gelmeyecek diyebilir miyim...
aynen bana şu an dediği şey aynı. Bunu belki yaşamamız gerekiyordu, bundan sonra evden çıkmam, çocuklarımla ilgilenirim, gör bak zaman ver neler yaşayacağız, mutlu olacağız......
Bu işin biri de bir bini de bir, önemli olan bunu yapacak arsızlığa sahip olup olmamak... Aynen sizin durumunuzda olmaktan korkuyorum ben de
5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?