4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

ben olsam boşanırdım gibi geliyor. 1 günlük değil çünkü devamlı uzun süren bi durum. hani çok kavgalı olsanız 1 gecelik bişeyi belki affedebilirim ama bu düzenli bir ilişki.. çok zor..
senin kötü hissedeceğin utanacağın bi durum yok.. utanması gereken sen değilsin ki..

Amin Allah razı olsun, ben çalışıyorum şükür maddi korkum yok, ama şu an çok güçsüz hissediyorum kendimi. Aslında annem babam 2 hafta önce bizdeydi ve onun davranışlarını gördüler ve babam beni karşısına alıp, kızım her ne karar verirsen arkandayız dedi.Ama sadece bunu söyledi önü ardı yok, ne demek istediğini anladığımda ciğerim yandı, ruhum daraldı, haketmediği halde seviyordum onu şu an içim kaskatı, dağıldım kendimi toparlayamıyorum[/QUOTE]
Biraz zaman,sonra daha güçlü olarak hayata devam edeceksin.Öldürmeyen güçlendiriyor malum.

Ailen kaldığı kısıtlı süre içerisinde bazı şeyleri hissedip
arkandayız mesajı vermiş.

Demek ki sorun sadece aldatma değil.
Bu sadece bonusu olmuş.

Oteller, aşagılamalar..
Siz onun için zaten yokmuşsunuz.

Toplum baskısından dolayı kendinize herşey revaymış
ve sineye çekmek zorundaymıssınız gibi hissetmeyin lütfen.

Allah her insana şu dünyada bir kere yaşama hakkı vermiş. bu hakkımızı en iyi şekilde kullanmak zorundayız. geriye dönüp baktığınızda "keşke"leriniz olmasın, "iyiki"leriniz olsun. bize düşmez bunu söylemek ama sırf siz olsanız ne yapardınız diye sorduğunuz için söylüyorum. bir saniye bile düşünmez ayrılırdım. saçımı savurur yoluma bakarım. her şey affedilir.. küsersin barışılır, kavga edersin unutulur... ama ihanetin üstü örtülemez, izlerini hep yanınızda taşırsınız.

Adam itiraf etmiş zaten yani şu saatten sonra boşanmasan nasıl olacak kadın seks işçisi mi nedir biliyo musun
kadınla konuştum, kadın da aldatılmış ve boşanmış daha önce
ne yaptığını bilmediği bir dönemde kafede otururken, bu adamın yanına gelip tanışmak istemesiyle tanışmışlar
evli olup olmadıklarını bile sormamışlar birbirlerine, bizim ki otele gidelim demiş kadın kabul etmemiş, 3. buluşmada hooopp otel.
kadın evli olduğunu öğrendiğinde arama demeye başlamış, bu üstüne gitmeye devam etmiş,
bir daha ararsa, mesaj atarsa size haber vericem dedi bana. Şaka gibi sevineyim mi, üzüleyim mi,,,
yaa yazamıyorum bile inanın dayanamıyorum, ben çocuklarımla birlikte intihar etmeyi bile düşündüm.....

Çocuklarla intihar etmeyi düşündün???

Allah sabir versin yardımcınız olsun cok zor bi durum. Eşlerini aldatan adamlara okadar cok sey söylemek istiyorumki. neden,niye,Aldatmak istemelerindeki sebeb ne? Bayan ewde yemek,ütü,cocuk,bi yandan esle ilgilenmek yazarken yoruldum. Adamsa sabit bi is onda bile soylenirler yoruldum, geberdim, bilmem ne derler. Sanki cocuk onların değil yap at annenin üstüne ilgi alaka yok. kefini baska kadınlarla gezer cikar rahatlığın bukadari. ay böyle erkelere işkence yapmak istiyorum canları acısin çünkü aldatilmak bir işkence.

cnm kadının doğru söylediğini ne malum güvenme bence dediklerine....intihar etmeyi hayal bile etme değer mi Allah aşkına ya...

ne intiharından bahsediyorsunuz. saçmalamayın lütfen. bu kadar insan boşuna mı konuştuk. sizi haketmeyen bi insandan ötürü değer mi hiç. yaşayacak çok güzel günleriniz var. evlatlarınızın mezuniyetlerini, mürüvvetlerini göreceksiniz daha. torun büyüteceksiniz. emekliliğin tadını çıkarıp seyahatler edeceksiniz. belki de ikinci baharınızı yaşayacaksınız. lütfen bir daha duymayalım böyle laflar sizden

yapmayın lütfen, yaşadıklarınız çok zordur eminim.

ama bir yandan da imkanlarınız size farklı seçenekler sunuyor.

burada konu açan bir arkadaşımız var, 4 çocukla hem şiddet hem aldatma, ama ne kendi geliri var, ne ailesi yardımcı.

bu arkadaş çaresizdi, ona boşan diyemedik.
o da evliliğine devam ediyor sanırım, bazı tüyolar aldı buradan hayatını kolaylaştırabilecek o kadar.

ama siz öyle değilsiniz ki, sizin 2 tane çocuğunuz ve onlara bakabilecek maddi gücünüz var.
aileniz size destek olmasalar bile en azından sırt çevirmezler.
mesleğinizi kaybetme riskiniz sıfıra yakın.
sizin tek eksiğiniz cesaretiniz.

Allah ın sevdiği kuluymuşsun ki bunlar yüzüne çarptı ve artık her şeyin farkındasın..senin pişman olacağın hiç birsey yok bundan sonrası için ama o pislik herzaman cıocuklarının kokusunu senın ve aile olmanın sıcaklığını hasretle hatırlıycak ve herseferinde canı inanılmaz yanıcak..senın ona bi ceza vermene gerek yok en güzel cezayı kendi kendine vermiş olucak..elbette su anda zor yıkıcı...ama hersey, yapman gerekenler çok net..arkana bile bakmana gerek yok... bundan sonra öyle banyoda ağlamaların felan olmıycak iyileşme zamanı emin ol daha güzel günler seni bekliyor..Allah yardımcın olsun bir an önce hayatındaki pislikleri atıp çocukların ve ailenle mutlu olursun inşallah arkadaşım

Hayır ne demek intihar etmek tek aldatilan sen değilsin. Esin intihar etsin sana yazık degilmi. Arti kadina inanma. Zor olacak ama bir günlükte olsa at cocuklari basina bakalım dayanabilecekmi.

İntihar etmek mi?
Bu kadar güçsüz müsünüz hakikaten?
Üstelik aldatıldınız diye?
Annesiniz siz çok daha büyük krizlerin üstesinden gelecek kadar güçlü olmak zorundasınız..
Güçsüzseniz bile güçlü taklidi yapın..
Mutsuzsanız mutlu taklidi yapın..
Mecbursunuz buna..
Çocuklarınız için öncelikle..

Şöyle düşündüm de senin yerinde olsam ne yapardım diye...
Ben boşanmazdım herhalde. Boşanmak o pisliğe ödül olur çünkü. İki küçük çocuğun sorumluluğundan kurtulup rahat rahat naneler yiyecek iki haftada bir görcek görmeyecek çocukları nafaka vericek vermeyecek belli değil. Bu çocukları tek yapmadım ki? Ben boynuzu yiyip neden tek ben çile çekiyorum. Gurur dediğin şey onur dediğin şey karın doyuruyor mu iki çocuğa bakıyor mu milletin çenesini kapatıyor mu?
Boşanmazdım, bundan sonra bu evliliğin bittiğini ama asla boşanmayacağımı o kadının ömrü boyunca ikinci kadın olarak kalacağını kendisinin de iki çocuğa rağmen aldatan bir şerefsiz olduğunu söylerdim. İster defolup gitsin ister bu evde kalsın ama eşek gibi her türlü gider için para harcayacağını öbür türlü tüm aleme onu rezil edeceğimi söylerdim. İki yabancı olarak aynı evde yaşardım ama boşanmazdım. İstediğini yapsın öküz.
Ay sinir geldi

Ben olmazsam çocuklarım annesiz ne yapar diye çok düşündüm,

Çok düşünerek bulduğun çözüm onları da öldürmek mi, belki lar annesiz de olsa yaşamak istiyo, hadi seninki i tıkar olurda çocukları sen öldüreceksin adı cinayet, sen bir kazada da ölebilirsin çocuklarda mı ölsün yani annesiz diye

Biraz zaman,sonra daha güçlü olarak hayata devam edeceksin.Öldürmeyen güçlendiriyor malum.[/QUOTE]

Neden korkuyorsun??
Ben aslinda evlen bosan diyenlere karşıyım bi iliskiyi anca yasayan bilir her insanin kusuru var elbet seven gormez otekini sevgi bastırır hatalari.

Ancak sen seviyor musun anlamadim bunu sen tartmalasin
Sen ve ailen değil onlar utanmali
Yalniz nasıl mucadele ederimse korkun sen zaten yalnız ceviriyorsun o aileyi.
Aile gibi gosteren senin çaban.
Artilari eksileri yaz bir kağıda evli kalirsam... ayrılırsam..
Kafanı toplaman lazım burda C canannn diye biri vardi (yanlis yazmis olabilirim)40 sf yorum vardi cocugu yoktu ama soğukkanlılığını takdir etmistim.
Bosanmaya karar verirsen lütfen duygusal olma ifsa et herşeyi ve çocuklarının geleceği için hakkın olani al.
Cocuklarinda hicbir zaman suclamaz seni sana değer vermeyen bir babayı buyuduklerinde onlarda istemeyecek sana hak vereceklerdir.

Lutfen karşılaştırma listeni yap
Hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…