- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
- Konu Sahibi betty_berry
-
Amin Allah razı olsun, ben çalışıyorum şükür maddi korkum yok, ama şu an çok güçsüz hissediyorum kendimi. Aslında annem babam 2 hafta önce bizdeydi ve onun davranışlarını gördüler ve babam beni karşısına alıp, kızım her ne karar verirsen arkandayız dedi.Ama sadece bunu söyledi önü ardı yok, ne demek istediğini anladığımda ciğerim yandı, ruhum daraldı, haketmediği halde seviyordum onu şu an içim kaskatı, dağıldım kendimi toparlayamıyorum[/QUOTE]QUOTE="kendinehas, post: 45440443, member: 657619"]Hiç bir gerekçe hayatınıza devam etmenize engel olmasın,kimse sizden daha kıymetli değil.Çocuklara ,mutsuz anne dünyanın en kötü şeyi biliyorum.Çocuklar alışacak emin ol.Aileniz de mutsuz olmanızı istemez bence.Başları öne eğilecek kadar başkasını düşünüyorlarsa uzakta bir yaşam kurabilirsiniz.
Biz küçücüktük annem boşandığında,ben babamı tanımıyorum bile.Eğitimsiz ama çok cesur ve hayatta kendinden başka güveneceği kimsesi olmayan bir kadındı annem,hepimizin olduğu gibi.
Robotlaşamazsın,insansın en nihayetinde,kadınsın.Sevmeyeni def etmek en mantıklısı gibi görünüyor,aldatan insanın da bir daha aldatması garanti.
Eğer korkun maddi imkanlar ise korkma,her zaman kapı açılacaktır.Manevi durumlar ise mutlaka yoluna girecektir.
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.
kadınla konuştum, kadın da aldatılmış ve boşanmış daha önceAdam itiraf etmiş zaten yani şu saatten sonra boşanmasan nasıl olacak kadın seks işçisi mi nedir biliyo musun
kadınla konuştum, kadın da aldatılmış ve boşanmış daha önce
ne yaptığını bilmediği bir dönemde kafede otururken, bu adamın yanına gelip tanışmak istemesiyle tanışmışlar
evli olup olmadıklarını bile sormamışlar birbirlerine, bizim ki otele gidelim demiş kadın kabul etmemiş, 3. buluşmada hooopp otel.
kadın evli olduğunu öğrendiğinde arama demeye başlamış, bu üstüne gitmeye devam etmiş,
bir daha ararsa, mesaj atarsa size haber vericem dedi bana. Şaka gibi sevineyim mi, üzüleyim mi,,,
yaa yazamıyorum bile inanın dayanamıyorum, ben çocuklarımla birlikte intihar etmeyi bile düşündüm.....
cnm kadının doğru söylediğini ne malum güvenme bence dediklerine....intihar etmeyi hayal bile etme değer mi Allah aşkına ya...kadınla konuştum, kadın da aldatılmış ve boşanmış daha önce
ne yaptığını bilmediği bir dönemde kafede otururken, bu adamın yanına gelip tanışmak istemesiyle tanışmışlar
evli olup olmadıklarını bile sormamışlar birbirlerine, bizim ki otele gidelim demiş kadın kabul etmemiş, 3. buluşmada hooopp otel.
kadın evli olduğunu öğrendiğinde arama demeye başlamış, bu üstüne gitmeye devam etmiş,
bir daha ararsa, mesaj atarsa size haber vericem dedi bana. Şaka gibi sevineyim mi, üzüleyim mi,,,
yaa yazamıyorum bile inanın dayanamıyorum, ben çocuklarımla birlikte intihar etmeyi bile düşündüm.....
ben çocuklarımla birlikte intihar etmeyi bile düşündüm.....
Ben olmazsam çocuklarım annesiz ne yapar diye çok düşündüm,Çocuklarla intihar etmeyi düşündün???
Hayır ne demek intihar etmek tek aldatilan sen değilsin. Esin intihar etsin sana yazık degilmi. Arti kadina inanma. Zor olacak ama bir günlükte olsa at cocuklari basina bakalım dayanabilecekmi.kadınla konuştum, kadın da aldatılmış ve boşanmış daha önce
Ben olmazsam çocuklarım annesiz ne yapar diye çok düşündüm,
Biraz zaman,sonra daha güçlü olarak hayata devam edeceksin.Öldürmeyen güçlendiriyor malum.[/QUOTE]Amin Allah razı olsun, ben çalışıyorum şükür maddi korkum yok, ama şu an çok güçsüz hissediyorum kendimi. Aslında annem babam 2 hafta önce bizdeydi ve onun davranışlarını gördüler ve babam beni karşısına alıp, kızım her ne karar verirsen arkandayız dedi.Ama sadece bunu söyledi önü ardı yok, ne demek istediğini anladığımda ciğerim yandı, ruhum daraldı, haketmediği halde seviyordum onu şu an içim kaskatı, dağıldım kendimi toparlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?