- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
evet bulunduğunuz yerin mahkemesinin yoğunluğuna göre değişir tabi. Biz ilçedeyiz, avukat işi kolaylaştırdı, hakimle görüştü aynı gün olması için, zaten bekleyen duruşma da yoktu o yüzden 2 saat içinde olup bitti herşey.Bu kadar kısa sürede bitebiliyor muymuş. Ben de yurtdışındayım boşanma işlemleri için önceden de başvurmuştum, mahkeme yoğunluğuna göre gün veriyor 1-2 ay değişir demişlerdi. Bunu öprendiğim iyi oldu.
Bu arada sizi tebrik ediyorum. Allah kurtarmış. Çok güçlü bir kadınsınız, maşallah
Yaklaşık 6 ay sonra yeniden merhaba. Durumumun örnek olması adına, yaşadıklarımdan sonra bugünümü yazmak istedim.
Öncelikle yakın zamanda öğrendiklerim beni Rabbimim büyüklüğüne bir kez daha hayran bıraktı. Ah ettim, Allahım affetsin. Ben ettim de çıktı demem hiçbir zaman. Sadece Allah kimsenin Hakkını yerde bırakmaz. Kötülerin hakettiklerini verir buna sonsuz inanıyorum. Tatile bile gitmeden biriktirdiğimiz az miktar parayı 5 kuruş vermeden almış ve 1 ay içinde kadınla yemişti. Artı yarı parasını kendim verdiğim arabayı da götürmüş kadınla geziyorlardı. Görenler olmuş bana söylemişlerdi.
Öğrendim ki, toplam 70.000 TL kamu zararı çıkmış kendisine. Resmi evraklarda hata yapmış. Kendisi ödeyecekmiş. Benim çocuklarımın hakkını sinemada, akvaryumda, restoranlarda hiçbir şey olmamış gibi yerken iyiydi. Rabbim sen çok büyüksün. Kötülük hiçbir zaman yapanın yanına kalmaz. Şükürler olsun ben kimim ki Hakkı'mı alabileyim. Allah en güzel vekildir .
Daha da versin ikisine de hakettiklerini. 1,5 yaşındaki kızım daha dün dolmuşa binen bir Adama baba Dedi birkaç kez. Bu neyin zalimliğiydi de bu kadar Allahtan korkmadılar.
İyiyim çok şükür. Çocuklarımla daha mutluyuz. İstediğimiz gibi geziyoruz, yiyoruz, içiyoruz. Onunlayken yapamadığımız herşeyi yapabiliyoruz çok şükür. Hala atlamadım tabiki daha dün rüyama gitmişler ikisi. Atılan kazığı hazmetmem Zaman alacak. Ama şükürler olsun ki iyiyim çocuklarımla mutluyum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Allah kalbi güzel olanların yanındadır her zaman.İlahi adalet kendini göstermeye başladı desene .. Allahım seni de inşallah çok güzel yerlerde güzelliklere kılsın .
Sen nasılsın? Umarım iyisindir .
Evet açtılar. Aralıkta ilk duruşma var.Allahın adaletine güvenim sonsuz.Kimsenin yaprigi yanina kalmaz.bugun yarin cikar biyerden.bu dunyada olmazsa ote dunyada ceksin cezasini.
Yanlis mi hatirliyom bilmiyorum da size de davami actilardi hakaretten bunlar.
İyiyim çok şükür. Çocuklarımla daha mutluyuz. İstediğimiz gibi geziyoruz, yiyoruz, içiyoruz. Onunlayken yapamadığımız herşeyi yapabiliyoruz çok şükür. Hala atlamadım tabiki daha dün rüyama gitmişler ikisi. Atılan kazığı hazmetmem Zaman alacak. Ama şükürler olsun ki iyiyim çocuklarımla mutluyum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Allah kalbi güzel olanların yanındadır her zaman.
İlk 1 ay çok zordu benim için. Ondan sonra giderek toparladım psikolojimi çok şükür.ben öğretmenim. Her ay görme Hakkı var . Utanmadan geliyor ama ben suratını bile görmüyorum.Boşanma aşamasındaki ruh halin ne zaman normale döndü?
Çalışıyor musun ?
Babası çocukları görüyor mu?
İlahi adalet tecelli etmiş senin için çok sevindim...
Daum mutlu olun. ..
Senin için çok sevindim.İlk 1 ay çok zordu benim için. Ondan sonra giderek toparladım psikolojimi çok şükür.ben öğretmenim. Her ay görme Hakkı var . Utanmadan geliyor ama ben suratını bile görmüyorum.
Teşekkür ederim. Kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmaz. Şükürler olsun.
ilkinden neden ayrıldığı belli adam edemezsiniz önünüze bakın pişman olsaydı sizinle ikinci şansını adam gibi kullanırdı.5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
sorgulamalar, araştırmalar, bir süredir devam eden şüphelerimin gerçek olduğunu görmek...Evden çıkar çıkmaz, ben evden çıktım mesajlarını görmek, bana işim var deyip telefonu kapatırken günde bazen 10 defa dakikalarca başka bir kadınla konuşmalarının ortaya çıkması.
BAşka bir şehrin otellerinde yaşananları zorla itiraf ettirmek....
Beni sevdiğini ve çocuklarımıza kıymayalım, evliliğimizi kurtaralım diyen artık bana yabancı bir adam karşımdaki . Pişman olduğunu söyleyen... sizce de komik değil mi,,,
ben yakalamasam devam edeceğini bildiğim bir namussuzluğun, şimdi evlilik kurtaralıma dönüşmesi
Sizce hangisi daha zor, iki küçük çocuğumu babasız büyütmek mi, yoksa onlar için onursuz gurursuz bir evliliği sürdürmek mi,
İçimdeki sevgiyi öldürüp robotlaşabilir miyim, daha fazla onurumu ayaklar altına alabilir miyim yoksa bir kere daha annemin babamın başını önlerine eğdiklerini görmeye dayanabilir miyim, çocuklarım geceleri haftasonları babalarını sorduklarında işi var kızım diyorken, bundan sonra babanız artık gelmeyecek diyebilir miyim...
Siz olsanız ne yapardınız....
5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
sorgulamalar, araştırmalar, bir süredir devam eden şüphelerimin gerçek olduğunu görmek...Evden çıkar çıkmaz, ben evden çıktım mesajlarını görmek, bana işim var deyip telefonu kapatırken günde bazen 10 defa dakikalarca başka bir kadınla konuşmalarının ortaya çıkması.
Beni sevdiğini ve çocuklarımıza kıymayalım, evliliğimizi kurtaralım diyen artık bana yabancı bir adam karşımdaki . Pişman olduğunu söyleyen... sizce de komik değil mi,,,
ben yakalamasam devam edeceğini bildiğim bir namussuzluğun, şimdi evlilik kurtaralıma dönüşmesi
Sizce hangisi daha zor, iki küçük çocuğumu babasız büyütmek mi, yoksa onlar için onursuz gurursuz bir evliliği sürdürmek mi,
İçimdeki sevgiyi öldürüp robotlaşabilir miyim, daha fazla onurumu ayaklar altına alabilir miyim yoksa bir kere daha annemin babamın başını önlerine eğdiklerini görmeye dayanabilir miyim, çocuklarım geceleri haftasonları babalarını sorduklarında işi var kızım diyorken, bundan sonra babanız artık gelmeyecek diyebilir miyim...
niye babanız gelmiycek artık diyeceksiniz ki cocuklarınza5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
ay konu eskiymiş basta gorunce yeni sandım cok pardonnn5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
Yaklaşık 6 ay sonra yeniden merhaba. Durumumun örnek olması adına, yaşadıklarımdan sonra bugünümü yazmak istedim.
Öncelikle yakın zamanda öğrendiklerim beni Rabbimim büyüklüğüne bir kez daha hayran bıraktı. Ah ettim, Allahım affetsin. Ben ettim de çıktı demem hiçbir zaman. Sadece Allah kimsenin Hakkını yerde bırakmaz. Kötülerin hakettiklerini verir buna sonsuz inanıyorum. Tatile bile gitmeden biriktirdiğimiz az miktar parayı 5 kuruş vermeden almış ve 1 ay içinde kadınla yemişti. Artı yarı parasını kendim verdiğim arabayı da götürmüş kadınla geziyorlardı. Görenler olmuş bana söylemişlerdi.
Öğrendim ki, toplam 70.000 TL kamu zararı çıkmış kendisine. Resmi evraklarda hata yapmış. Kendisi ödeyecekmiş. Benim çocuklarımın hakkını sinemada, akvaryumda, restoranlarda hiçbir şey olmamış gibi yerken iyiydi. Rabbim sen çok büyüksün. Kötülük hiçbir zaman yapanın yanına kalmaz. Şükürler olsun ben kimim ki Hakkı'mı alabileyim. Allah en güzel vekildir .
Daha da versin ikisine de hakettiklerini. 1,5 yaşındaki kızım daha dün dolmuşa binen bir Adama baba Dedi birkaç kez. Bu neyin zalimliğiydi de bu kadar Allahtan korkmadılar.
2. evliliğiniz diye sizi hiçe sayan başka kadınlardan aşağı tutan bir adamı çekmek zorunda değilsiniz5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
Onda da bisey cikmaz insallah.Evet açtılar. Aralıkta ilk duruşma var.Allahın adaletine güvenim sonsuz.
Boşanma sonrası tayin Hakkı MEB için kaldırılmış kötüye kullanımlar nedeniyle. Ancak hayati tehlike içeren bir durum varsa valilik onayı ile tayin istenebiliyormuş. Haziran isteğe bağlı ildışını bekliyorum.Senin için çok sevindim.
Aynı mesleği yapıyor olmak...
Bir kadın olarak güçlü duruşunu uzaktan izlemek...
Şükrü ve sabrı bilmen...
Can-ı gönülden alkisliyorum seni...
Boşanma sonrası tayin hakkın var biliyorsun değil mi ?
Şubat Özür durumunu düşünüyor musun ?
tabıkı bosanacaksınız aldatılmak en kotusu5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
Durum aynen bu olacak şüphe insana içten içe eritiyoraynen bana şu an dediği şey aynı. Bunu belki yaşamamız gerekiyordu, bundan sonra evden çıkmam, çocuklarımla ilgilenirim, gör bak zaman ver neler yaşayacağız, mutlu olacağız......
Bu işin biri de bir bini de bir, önemli olan bunu yapacak arsızlığa sahip olup olmamak... Aynen sizin durumunuzda olmaktan korkuyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?