4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

evet bulunduğunuz yerin mahkemesinin yoğunluğuna göre değişir tabi. Biz ilçedeyiz, avukat işi kolaylaştırdı, hakimle görüştü aynı gün olması için, zaten bekleyen duruşma da yoktu o yüzden 2 saat içinde olup bitti herşey.
Teşekkür ederim, güçlü olmak zorundaydım, gurursuzca ve şüpheyle yaşamak, tek başına yaşamaktan daha ağır gelirdi bana. Hayırlısı buymuş.
 
Yaklaşık 6 ay sonra yeniden merhaba. Durumumun örnek olması adına, yaşadıklarımdan sonra bugünümü yazmak istedim.
Öncelikle yakın zamanda öğrendiklerim beni Rabbimim büyüklüğüne bir kez daha hayran bıraktı. Ah ettim, Allahım affetsin. Ben ettim de çıktı demem hiçbir zaman. Sadece Allah kimsenin Hakkını yerde bırakmaz. Kötülerin hakettiklerini verir buna sonsuz inanıyorum. Tatile bile gitmeden biriktirdiğimiz az miktar parayı 5 kuruş vermeden almış ve 1 ay içinde kadınla yemişti. Artı yarı parasını kendim verdiğim arabayı da götürmüş kadınla geziyorlardı. Görenler olmuş bana söylemişlerdi.
Öğrendim ki, toplam 70.000 TL kamu zararı çıkmış kendisine. Resmi evraklarda hata yapmış. Kendisi ödeyecekmiş. Benim çocuklarımın hakkını sinemada, akvaryumda, restoranlarda hiçbir şey olmamış gibi yerken iyiydi. Rabbim sen çok büyüksün. Kötülük hiçbir zaman yapanın yanına kalmaz. Şükürler olsun ben kimim ki Hakkı'mı alabileyim. Allah en güzel vekildir .
Daha da versin ikisine de hakettiklerini. 1,5 yaşındaki kızım daha dün dolmuşa binen bir Adama baba Dedi birkaç kez. Bu neyin zalimliğiydi de bu kadar Allahtan korkmadılar.
 


İlahi adalet kendini göstermeye başladı desene .. Allahım seni de inşallah çok güzel yerlerde güzelliklere kılsın .
Sen nasılsın? Umarım iyisindir .
 
İlahi adalet kendini göstermeye başladı desene .. Allahım seni de inşallah çok güzel yerlerde güzelliklere kılsın .
Sen nasılsın? Umarım iyisindir .
İyiyim çok şükür. Çocuklarımla daha mutluyuz. İstediğimiz gibi geziyoruz, yiyoruz, içiyoruz. Onunlayken yapamadığımız herşeyi yapabiliyoruz çok şükür. Hala atlamadım tabiki daha dün rüyama gitmişler ikisi. Atılan kazığı hazmetmem Zaman alacak. Ama şükürler olsun ki iyiyim çocuklarımla mutluyum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Allah kalbi güzel olanların yanındadır her zaman.
 
Kimsenin yaprigi yanina kalmaz.bugun yarin cikar biyerden.bu dunyada olmazsa ote dunyada ceksin cezasini.

Yanlis mi hatirliyom bilmiyorum da size de davami actilardi hakaretten bunlar.
 

Boşanma aşamasındaki ruh halin ne zaman normale döndü?
Çalışıyor musun ?
Babası çocukları görüyor mu?

İlahi adalet tecelli etmiş senin için çok sevindim...
Daum mutlu olun. ..
 
Boşanma aşamasındaki ruh halin ne zaman normale döndü?
Çalışıyor musun ?
Babası çocukları görüyor mu?

İlahi adalet tecelli etmiş senin için çok sevindim...
Daum mutlu olun. ..
İlk 1 ay çok zordu benim için. Ondan sonra giderek toparladım psikolojimi çok şükür.ben öğretmenim. Her ay görme Hakkı var . Utanmadan geliyor ama ben suratını bile görmüyorum.
Teşekkür ederim. Kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmaz. Şükürler olsun.
 
Senin için çok sevindim.
Aynı mesleği yapıyor olmak...
Bir kadın olarak güçlü duruşunu uzaktan izlemek...
Şükrü ve sabrı bilmen...
Can-ı gönülden alkisliyorum seni...

Boşanma sonrası tayin hakkın var biliyorsun değil mi ?
Şubat Özür durumunu düşünüyor musun ?
 
ilkinden neden ayrıldığı belli adam edemezsiniz önünüze bakın pişman olsaydı sizinle ikinci şansını adam gibi kullanırdı.
 
niye babanız gelmiycek artık diyeceksiniz ki cocuklarınza
bosanırsanız cocukları da mı bırakır
 
ay konu eskiymiş basta gorunce yeni sandım cok pardonnn
 

Hiç şaşırmadım. Burada aldatmadan öte şeyler vardı çünkü.. sizi aldatıp ceketini alıp gitse boşansanız
neyse yaptığı hatayı kabullenmiş olurdu..
Ama öyle şeyler yapmış ki bu adam sanki zorla Allah'dan belasını aramış.
2 bebeğinin rızkını elin kadınlarıyla yemeye kalkarsa böyle hatta daha beteri olur.
Ben diğer konunuzu biliyordum bu yaptıklarını okumamıştım..
adam öncesinde de sizin ve çocuklarına ait parayı yediği yetmemiş birde çocuklarının annesini dava edip ordan koparacağı 3-5 kuruşa göz dikmiş.
Eğer başına gelen bu kadar şükretsin çünkü yaptıkları bayağı bir kötülük yani..
hem sizin hemde el kadar bebeklerin, hakkını yemektir ki üstelik kendisinin bakması gereken öz çocukları söz konusu..
 
2. evliliğiniz diye sizi hiçe sayan başka kadınlardan aşağı tutan bir adamı çekmek zorunda değilsiniz
 
Boşanma sonrası tayin Hakkı MEB için kaldırılmış kötüye kullanımlar nedeniyle. Ancak hayati tehlike içeren bir durum varsa valilik onayı ile tayin istenebiliyormuş. Haziran isteğe bağlı ildışını bekliyorum.
Çok teşekkür ederim söyledikleriniz beni çok mutlu etti.
 
tabıkı bosanacaksınız aldatılmak en kotusu
 
Durum aynen bu olacak şüphe insana içten içe eritiyor
 
Güven kaybı olmuş bir kere bence geçmez.Psikolojiniz hep kötü etkilenecek çocuklarınıza yansıyacak.Boşanmanız daha mantıklı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…