4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

5 yaş altı çocukla boşanmak..
En iyisi bu ki ben de öyle yapmıştım..
Devam ederseniz artık siz eski siz olamayacaksınız..
Huzurlu ve mutlu olamayacaksınız..
Bu en çok çocuklarınıza zarar verecek..
Eşiniz de pişman olup size affettirir mi devam ederseniz?
Düzelir mi herşey..
Ben inanmıyorum..
Bunun ne adice bişey olduğunu bilseydi zaten yapmazdı..
Daha da küstahlaşacak, arsızlaşacak siz onu affederseniz..

özelde çalışıyor olsaydım, çocuklarım küçükken o adamı boşamaz ama evlilik ilişkimi de bititridim, sadece eve para getiren biri muamelesi yapardım. çünkü işi kaybetme riski var. ve 2 çocukla birlikte iş aramak da onlara zaman ayırabileceğiniz bir iş bulmak da zor olabilir.

ama memurmuşsunuz, eşiniz de memur, nafakayı mecbur ödemek zorunda, çünkü maaşından kesilecek otomatik.

çekilir bu adam ya, hayat güzel, keyfine bak sen.

çocuklarına da zamanı gelince babalarının iyi bir eş olmadığını anlatırsın.

QUOTE="kendinehas, post: 45440443, member: 657619"]Hiç bir gerekçe hayatınıza devam etmenize engel olmasın,kimse sizden daha kıymetli değil.Çocuklara ,mutsuz anne dünyanın en kötü şeyi biliyorum.Çocuklar alışacak emin ol.Aileniz de mutsuz olmanızı istemez bence.Başları öne eğilecek kadar başkasını düşünüyorlarsa uzakta bir yaşam kurabilirsiniz.
Biz küçücüktük annem boşandığında,ben babamı tanımıyorum bile.Eğitimsiz ama çok cesur ve hayatta kendinden başka güveneceği kimsesi olmayan bir kadındı annem,hepimizin olduğu gibi.
Robotlaşamazsın,insansın en nihayetinde,kadınsın.Sevmeyeni def etmek en mantıklısı gibi görünüyor,aldatan insanın da bir daha aldatması garanti.
Eğer korkun maddi imkanlar ise korkma,her zaman kapı açılacaktır.Manevi durumlar ise mutlaka yoluna girecektir.
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.[/QUOTE]
Amin Allah razı olsun, ben çalışıyorum şükür maddi korkum yok, ama şu an çok güçsüz hissediyorum kendimi. Aslında annem babam 2 hafta önce bizdeydi ve onun davranışlarını gördüler ve babam beni karşısına alıp, kızım her ne karar verirsen arkandayız dedi.Ama sadece bunu söyledi önü ardı yok, ne demek istediğini anladığımda ciğerim yandı, ruhum daraldı, haketmediği halde seviyordum onu şu an içim kaskatı, dağıldım kendimi toparlayamıyorum

evet ben çalışıyorum, ikimiz de devlet memuruyuz
evet ne yazıkki bizim toplumumuz böyle, bir kere daha boşandı demekki bunda bir sorun var diyecekler
Ben olsaydım bende boşanırdım sizi çok iyi anlıyorum benimde ablam boşandı bi iki kişi geldi istemeye tanışmaya babam dediki kızım bir kez denedin olmadı sonsuz açtım kapımı amma ikinciyi çok iyi düşün taşın öyle git rezil rusva oluruz bir daha kaldıramayız annenle halbusem niye rezillik olsun ama işte elalem ne der var bizimkilerdede ablam bir daha evlenmedi belki cesaret edemedi belki korktu ama öyle ihtiyaç duyuyorki bir erkek tarafından sevilip sayılmaya bunu çok net hissettiriyor karşı tarafa bu yüzden seni çok iyi anlıyorum boşan yada boşAnma bilemem ama rabbim yardımcınız olsun kuzuklarınla senin hayırlı çıkış yolu göstersin sana

Affetsende Asla unutamazsn icindr hep ya yeniden yaparsa korkusu olacak allah yardimcin olsn cok zor bi durum.. umarim kendn ve cocuklarin için en iyi kararı alirsn

ben kaldıramazdım,resmen devam eden cinselliğin yaşandığı süregelen ve buna rağmen pişman olunmadan devam etmiş bir ilişki var.üstelik bu süre içinde yapılan psikolojik şiddet var.
aldatmalarda şans verilebilir mi evet ilişki durumuna göre değişir ama bu boyuta gelmiş aldatma için,kadının unutup devam edebileceğini düşünemiyorum..
tabi şartlar önemli,2 küçük çocuk var neticede,maddiyat önemli,çalışabilecek durumda mısınız,çocuklara kim bakar,nerede kalırsınız gibi...
aldatılmış olmak kadının suçu değil,siz kimsenin başını öne eğecek birşey yapmadınız,utanması gerekenler başını öne eğsin ...

Otellerde bide düşün düşün delir

Hatun memurmuş canım şartları gayet iyi adam da memur cart diye nafaka alır

Baba zaten ortada yok şimdi işte dediğin gibi boşaninca da işte diyebilirsin, ayrıca bosanmayacaksan ne diye yakaladın yüzüne vurdun
boşanmayacaksan nedne yüzüne vurdun olayı değil ki bu, inanın ben bir süredir kendime yabancıydım, işten gelir yemek yer defolup giderdi, ben banyoya gidip sigara yakar, ben nasıl bu duruma geldim Allahım bana bir çıkış yolu ver diye dua ederdim, şüphelerim vardı ama konduramıyordum, bir ay önce karşısına geçtim, beni aldatıyor musun bana gerçeği söyle sana zorluk çıkarmam ama beni sadece aptal yerine koymanı kaldıramam demiştim ve bana ne aşk yeminleri ne sözler.... İnanın düşmanımın yaşamasını istemem, benim başıma gelmez zannederdim, öğrendiğimde rüya olmasını diledim. Ama gerçekten insan mantıklı düşünemiyor, bu çok zor bir olay. Bu cinayet sebebi bir durum, delirmekten bile korktum bir ara.

Ah arkadaşım ah durumun gerçekten çok zor ne desem bilemedim..ama sana sadece şunu söyleyeceğim yaşayan biri olarak diyorum ki ALDATAN yine ALDATIR YİNE ALDATIR...bende eşim değişti sandım mutlu olacaz sandım ama yanılmışım..boşanmayı becerebilirsen ne mutlu sana ama ben yapamıyorum...
ayrıca boşanın demek gerçekten çok kolay yaşamayan bilemez....

Ben seni yargılamıyorum çocuklara ne derim gibisinden bişey söylemişsin ona istinaden yazdım şimdide baba yok çocukların bi kaybı yok yani

ben senı anlıyorum canım karşıdan konuşmak kolay aldırma sen..
hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah bu durumda ne denebilir ki...

hele ki bunları yaşamışsınız,dürüstçe itiraf beklemişsiniz..bu kadar yalan dolandan sonra nedir sizi boşanma kararı vermekten alıkoyan???
maddiyat değil,aileniz değil,çocuklarla zaten ilgisi olmayan baba...
evet aldatılmak hele bu şekilde aldatılmak çok acı ancak çıkmaz falan bir durum değil,bu kadar büyük bir ihanet olması karraı daha kolaylaştırmalı diye düşünüyorum...

Adam itiraf etmiş zaten yani şu saatten sonra boşanmasan nasıl olacak kadın seks işçisi mi nedir biliyo musun

Ailenin başı öne eğilmez,
aldatılan sensin bi namussuzluk yapıp da yuvanı dağıtmadın ya.

Ne güzel çalışıyormuşsun daha bağımsız karar verebilirsin.
Sen yakalamasaydın muhtemelen bu buluşmalar devam edecekti.

Ben araya 3.kişiler girince ilişkini
n bi daha toparlanamayacağına inananlardanım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…