- Konu Sahibi betty_berry
-
Ben olsaydım bende boşanırdım sizi çok iyi anlıyorum benimde ablam boşandı bi iki kişi geldi istemeye tanışmaya babam dediki kızım bir kez denedin olmadı sonsuz açtım kapımı amma ikinciyi çok iyi düşün taşın öyle git rezil rusva oluruz bir daha kaldıramayız annenle halbusem niye rezillik olsun ama işte elalem ne der var bizimkilerdede ablam bir daha evlenmedi belki cesaret edemedi belki korktu ama öyle ihtiyaç duyuyorki bir erkek tarafından sevilip sayılmaya bunu çok net hissettiriyor karşı tarafa bu yüzden seni çok iyi anlıyorum boşan yada boşAnma bilemem ama rabbim yardımcınız olsun kuzuklarınla senin hayırlı çıkış yolu göstersin sanaevet ben çalışıyorum, ikimiz de devlet memuruyuz
evet ne yazıkki bizim toplumumuz böyle, bir kere daha boşandı demekki bunda bir sorun var diyecekler
ben kaldıramazdım,resmen devam eden cinselliğin yaşandığı süregelen ve buna rağmen pişman olunmadan devam etmiş bir ilişki var.üstelik bu süre içinde yapılan psikolojik şiddet var.
aldatmalarda şans verilebilir mi evet ilişki durumuna göre değişir ama bu boyuta gelmiş aldatma için,kadının unutup devam edebileceğini düşünemiyorum..
tabi şartlar önemli,2 küçük çocuk var neticede,maddiyat önemli,çalışabilecek durumda mısınız,çocuklara kim bakar,nerede kalırsınız gibi...
aldatılmış olmak kadının suçu değil,siz kimsenin başını öne eğecek birşey yapmadınız,utanması gerekenler başını öne eğsin ...
ben kaldıramazdım,resmen devam eden cinselliğin yaşandığı süregelen ve buna rağmen pişman olunmadan devam etmiş bir ilişki var.üstelik bu süre içinde yapılan psikolojik şiddet var.
aldatmalarda şans verilebilir mi evet ilişki durumuna göre değişir ama bu boyuta gelmiş aldatma için,kadının unutup devam edebileceğini düşünemiyorum..
tabi şartlar önemli,2 küçük çocuk var neticede,maddiyat önemli,çalışabilecek durumda mısınız,çocuklara kim bakar,nerede kalırsınız gibi...
aldatılmış olmak kadının suçu değil,siz kimsenin başını öne eğecek birşey yapmadınız,utanması gerekenler başını öne eğsin ...
boşanmayacaksan nedne yüzüne vurdun olayı değil ki bu, inanın ben bir süredir kendime yabancıydım, işten gelir yemek yer defolup giderdi, ben banyoya gidip sigara yakar, ben nasıl bu duruma geldim Allahım bana bir çıkış yolu ver diye dua ederdim, şüphelerim vardı ama konduramıyordum, bir ay önce karşısına geçtim, beni aldatıyor musun bana gerçeği söyle sana zorluk çıkarmam ama beni sadece aptal yerine koymanı kaldıramam demiştim ve bana ne aşk yeminleri ne sözler.... İnanın düşmanımın yaşamasını istemem, benim başıma gelmez zannederdim, öğrendiğimde rüya olmasını diledim. Ama gerçekten insan mantıklı düşünemiyor, bu çok zor bir olay. Bu cinayet sebebi bir durum, delirmekten bile korktum bir ara.Baba zaten ortada yok şimdi işte dediğin gibi boşaninca da işte diyebilirsin, ayrıca bosanmayacaksan ne diye yakaladın yüzüne vurdun
onu şimdi okudum canım ,o zaman düşünmeye gerek yok,şimdiye kadar tüm eşyalarını toplayıp kapıya koymuştum adamın..Hatun memurmuş canım şartları gayet iyi adam da memur cart diye nafaka alır
boşanmayacaksan nedne yüzüne vurdun olayı değil ki bu, inanın ben bir süredir kendime yabancıydım, işten gelir yemek yer defolup giderdi, ben banyoya gidip sigara yakar, ben nasıl bu duruma geldim Allahım bana bir çıkış yolu ver diye dua ederdim, şüphelerim vardı ama konduramıyordum, bir ay önce karşısına geçtim, beni aldatıyor musun bana gerçeği söyle sana zorluk çıkarmam ama beni sadece aptal yerine koymanı kaldıramam demiştim ve bana ne aşk yeminleri ne sözler.... İnanın düşmanımın yaşamasını istemem, benim başıma gelmez zannederdim, öğrendiğimde rüya olmasını diledim. Ama gerçekten insan mantıklı düşünemiyor, bu çok zor bir olay. Bu cinayet sebebi bir durum, delirmekten bile korktum bir ara.
ben senı anlıyorum canım karşıdan konuşmak kolay aldırma sen..boşanmayacaksan nedne yüzüne vurdun olayı değil ki bu, inanın ben bir süredir kendime yabancıydım, işten gelir yemek yer defolup giderdi, ben banyoya gidip sigara yakar, ben nasıl bu duruma geldim Allahım bana bir çıkış yolu ver diye dua ederdim, şüphelerim vardı ama konduramıyordum, bir ay önce karşısına geçtim, beni aldatıyor musun bana gerçeği söyle sana zorluk çıkarmam ama beni sadece aptal yerine koymanı kaldıramam demiştim ve bana ne aşk yeminleri ne sözler.... İnanın düşmanımın yaşamasını istemem, benim başıma gelmez zannederdim, öğrendiğimde rüya olmasını diledim. Ama gerçekten insan mantıklı düşünemiyor, bu çok zor bir olay. Bu cinayet sebebi bir durum, delirmekten bile korktum bir ara.
hele ki bunları yaşamışsınız,dürüstçe itiraf beklemişsiniz..bu kadar yalan dolandan sonra nedir sizi boşanma kararı vermekten alıkoyan???boşanmayacaksan nedne yüzüne vurdun olayı değil ki bu, inanın ben bir süredir kendime yabancıydım, işten gelir yemek yer defolup giderdi, ben banyoya gidip sigara yakar, ben nasıl bu duruma geldim Allahım bana bir çıkış yolu ver diye dua ederdim, şüphelerim vardı ama konduramıyordum, bir ay önce karşısına geçtim, beni aldatıyor musun bana gerçeği söyle sana zorluk çıkarmam ama beni sadece aptal yerine koymanı kaldıramam demiştim ve bana ne aşk yeminleri ne sözler.... İnanın düşmanımın yaşamasını istemem, benim başıma gelmez zannederdim, öğrendiğimde rüya olmasını diledim. Ama gerçekten insan mantıklı düşünemiyor, bu çok zor bir olay. Bu cinayet sebebi bir durum, delirmekten bile korktum bir ara.
ben senı anlıyorum canım karşıdan konuşmak kolay aldırma sen..
hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah bu durumda ne denebilir ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?