- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi sema colak
-
Işte bunu düşünemediyse uyarı geldiğinde sana ne demek yerine teşekkür etmeli. Evet ben de sürerdim anaokulu evresinde kendime oje. Ama birincisi artık internet herkesin elinin altında. Bilgi kaynaklarına ulaşmak çok kolay ve her tv kanalında bir anne bebek programı var. Ikincisi bebek daha dört aylik.Anne bu kadar Detaylı düşünmemes ya da düşünememiş olabilir . Bunları bende ilk defa duyuyorum mesela bizde küçükken Oje sürerdik anaokulu evresinde.
belki de konu sahıbıne zıt belkı onun uyarı yapış şeklini beğenmedi vs vs herşey olabilir.Işte bunu düşünemediyse uyarı geldiğinde sana ne demek yerine teşekkür etmeli. Evet ben de sürerdim anaokulu evresinde kendime oje. Ama birincisi artık internet herkesin elinin altında. Bilgi kaynaklarına ulaşmak çok kolay ve her tv kanalında bir anne bebek programı var. Ikincisi bebek daha dört aylik.
Onun kızı istediği gibi sürerOnun kızı istediği gibi Sürer sizi neden rahatsız etti ki
Onun Karısı onun köpeği demedim ben söylediğim cümleyi kendi kafanıza göre tamamlamayın lütfen .Onun kızı istediği gibi sürer
Onun karısı istediği gibi döver
Onun köpeği istediği gibi atar.
Bu ne ya ? Kaldi ki kadının çocuğuna da oje sürmüş gizli gizli ne münasebet!
O zaman araştırıp öğrenebilirsiniz.Onun Karısı onun köpeği demedim ben söylediğim cümleyi kendi kafanıza göre tamamlamayın lütfen .
Kadının çocuğuna gizli gizli sürdüğünü bilemem . Küçük bebeğe Oje ne kadar Zararlı onu da bilemem
"4 AYLIK" olduğunu okumadınız galiba.Onun kızı istediği gibi Sürer sizi neden rahatsız etti ki
Okudum . 4 aylık bebeğe ne kadar Zararlı bilmiyordum sadece"4 AYLIK" olduğunu okumadınız galiba.
Hiç gerek duymadım çünkü bebeğim yokO zaman araştırıp öğrenebilirsiniz.
Etrafınızda hiç bebekte mi yok 4 aylık bebek oje ve aseton yanyana bi düşünsenize. Daha onun ciğerleri canı ne ki. Neyse.Hiç gerek duymadım çünkü bebeğim yok
Yeğenlerim 1-2 yaslarında sürüyordu . Küçükken 4-5 yaşlarındayken bende sürerdim kardeşim de sürerdi . 4 ay erken Başlamış belki anne olarak o da bu boyutta zararlarını bilmiyordur kızına sürmek istemiştir . Konu sahibi kibarca uyarabilir.Etrafınızda hiç bebekte mi yok 4 aylık bebek oje ve aseton yanyana bi düşünsenize. Daha onun ciğerleri canı ne ki. Neyse.
Üzgünüm ama çocuğunuz olunca anlarsınız bunun nasıl hissettirdiğini.Yeğenlerim 1-2 yaslarında sürüyordu . Küçükken 4-5 yaşlarındayken bende sürerdim kardeşim de sürerdi . 4 ay erken Başlamış belki anne olarak o da bu boyutta zararlarını bilmiyordur kızına sürmek istemiştir . Konu sahibi kibarca uyarabilir.
defnecim cok zararliYeğenlerim 1-2 yaslarında sürüyordu . Küçükken 4-5 yaşlarındayken bende sürerdim kardeşim de sürerdi . 4 ay erken Başlamış belki anne olarak o da bu boyutta zararlarını bilmiyordur kızına sürmek istemiştir . Konu sahibi kibarca uyarabilir.
Sanane demesi cok degil erken ergenlige sebep oluyor bide 4 aylik cok sacma yakizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
gorunce cok sinirlendim niye suruyorsun daha cok kucuk dedim
sanane benim cocugum karisamazsn dedi senin cocugun olmasi ona istedigini yapabilecegn anlamina gelmez dedim biraz tartistik eve geldim sinir kupuyum suan
Bu denli Zararlı olduğunu bilmiyordum o Yüzden idrak edememiştim . Anneler bilinçlenmeli benim gibi bu konuda bilinçsiz olanlarda bilinçlenmelidefnecim cok zararli
4 aylik bebege de kucuk cocuga da , bizlere de zararli ancak bizler yetiskin olarak kendi vucudumuz hakkinda soz sahibiyiz kimse kendimize verdigimiz zarara karisamaz
ama kendisine yapilana sesi cikamayacak kadar ufak olanlari koruyup kollamak bizim gorevimiz
nasil ki 4 aylik bebegini doven bir kadina mudahale etmemiz gerekiyorsa , 4 aylik bebege oje surup asetonla temizleyen kadina da mudahale etmeliyiz
googleda asetonun zararlari yaz ve oku ufacik bedenlere yaptiklarini
o yuzden tum anneler bu konuya ayaklandi ve israrla zararli diyoruz
Bu denli Zararlı olduğunu bilmiyordum o Yüzden idrak edememiştim . Anneler bilinçlenmeli benim gibi bu konuda bilinçsiz olanlarda bilinçlenmeli
farzedin ki hiç zararlı değil, bebeğe oje sürmek mantıklı bir hareket mi?Okudum . 4 aylık bebeğe ne kadar Zararlı bilmiyordum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?