- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi sema colak
-
Onun kızı istediği gibi Sürer sizi neden rahatsız etti ki
Ikisini aynı kefeye mi koyuyorsunuz ? Cevabınız evetse baska yorum yokSokak ortasında karısını döven adama tepki gösterseniz, adam da size dönüp "benim karım size ne" dese ne yapardınız acaba?
Ikisini aynı kefeye mi koyuyorsunuz ? Cevabınız evetse baska yorum yok
Bide karistiginda tekrar o kadin " kocamdir severde doverde" diyenler var :)Sokak ortasında karısını döven adama tepki gösterseniz, adam da size dönüp "benim karım size ne" dese ne yapardınız acaba?
benim yaptigimin neyi onunkinden dahada yanlis?
Süremez. Çocuklar sadece anne babalarının değil tüm toplumundur. Dört aylık bebegin zehirlenmesine göz mu yunsun konu sahibi! İyi o zaman mesela bebeğinin vücudunda sigara söndürene de onun çocuğu istediğini yapar diyelim. Kaldi ki daha dort aylikken kadin gibi davranmak birbebege. Ne kadar cahilce. Konu sahibi arkadasim, Ben direk buna benzer bir olayı şikayet ettim. Kızının saçını boyayan bir arabam uyarımı dinlemeyince sosyal hizmetlere şikayet ettim. Artık eskisi gibi değil. Direk geldiler. Inanın bir daha cesaret edemez böyle aptalca cahilce şeylere.Onun kızı istediği gibi Sürer sizi neden rahatsız etti ki
kizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
gorunce cok sinirlendim niye suruyorsun daha cok kucuk dedim
sanane benim cocugum karisamazsn dedi senin cocugun olmasi ona istedigini yapabilecegn anlamina gelmez dedim biraz tartistik eve geldim sinir kupuyum suan
Üzerinde sigara söndürmekle Oje sürmek aynı şey mi ?Süremez. Çocuklar sadece anne babalarının değil tüm toplumundur. Dört aylık bebegin zehirlenmesine göz mu yunsun konu sahibi! İyi o zaman mesela bebeğinin vücudunda sigara söndürene de onun çocuğu istediğini yapar diyelim. Kaldi ki daha dort aylikken kadin gibi davranmak birbebege. Ne kadar cahilce. Konu sahibi arkadasim, Ben direk buna benzer bir olayı şikayet ettim. Kızının saçını boyayan bir arabam uyarımı dinlemeyince sosyal hizmetlere şikayet ettim. Artık eskisi gibi değil. Direk geldiler. Inanın bir daha cesaret edemez böyle aptalca cahilce şeylere.
Sigara yanığı iyileşir ama oje vücudu zehirler belki de kalıcı hasar verir. Keşke insanlar anne olmadan önce biraz olsun bilinclenebilse. Toksik maddeler konusunda en azından birazcık bilgi sahibi olsalar. Ayrıca bebeğini çok düşünen kendisine bunun zararlı olduğu söylendiğinde sanane gibi bir cevap vermek yerine yaptığı hatadan en kısa zamanda dönmeye çalışır. Zeka geriliği olanlar bile bilir herhalde objenin bebeğe zararlı olacağını. Hepsini bir kenara bırak o bebek elini ağzına sokacak. O oje ıslanacak kabaracak. Parçaları belki de o bebeğin boğazına yapışacak. Yanı dahi olmaya gerek yok bunu bilmek için.Üzerinde sigara söndürmekle Oje sürmek aynı şey mi ?
Belki de Bebeğin annesi ilk anneliğini yaşıyor ve ojenin küçük bebek için bu denli Zararlı olduğunu bilmiyor . Olamaz mı ?
Konuşsun uygun şekilde o kadar zararlı madem
Anne bu kadar Detaylı düşünmemes ya da düşünememiş olabilir . Bunları bende ilk defa duyuyorum mesela bizde küçükken Oje sürerdik anaokulu evresinde.Sigara yanığı iyileşir ama oje vücudu zehirler belki de kalıcı hasar verir. Keşke insanlar anne olmadan önce biraz olsun bilinclenebilse. Toksik maddeler konusunda en azından birazcık bilgi sahibi olsalar. Ayrıca bebeğini çok düşünen kendisine bunun zararlı olduğu söylendiğinde sanane gibi bir cevap vermek yerine yaptığı hatadan en kısa zamanda dönmeye çalışır. Zeka geriliği olanlar bile bilir herhalde objenin bebeğe zararlı olacağını. Hepsini bir kenara bırak o bebek elini ağzına sokacak. O oje ıslanacak kabaracak. Parçaları belki de o bebeğin boğazına yapışacak. Yanı dahi olmaya gerek yok bunu bilmek için.
Süremez. Çocuklar sadece anne babalarının değil tüm toplumundur. Dört aylık bebegin zehirlenmesine göz mu yunsun konu sahibi! İyi o zaman mesela bebeğinin vücudunda sigara söndürene de onun çocuğu istediğini yapar diyelim. Kaldi ki daha dort aylikken kadin gibi davranmak birbebege. Ne kadar cahilce. Konu sahibi arkadasim, Ben direk buna benzer bir olayı şikayet ettim. Kızının saçını boyayan bir arabam uyarımı dinlemeyince sosyal hizmetlere şikayet ettim. Artık eskisi gibi değil. Direk geldiler. Inanın bir daha cesaret edemez böyle aptalca cahilce şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?