4 aylık bebege oje

çocuk onun istediğini yapar ne demek ya böyle zihniyet var mı? tabi ki böyle pislikleri yapamazlar. o çocuk günde kaç. kere o kansorojen maddeyi emecek haberiniz var mı
Ben o anlamda demedim
Kadncagiz uyarmis..Bakin nasil tepki vermis kadn iyilik yapaym demis laflariyla dovmus kadini daha ne yapsin karismamasi en guzeli kendini yipratir bunlara iyilik yaramaz karisan kotu olur cikar

Ben o anlamda demedim
Kadncagiz uyarmis..Bakin nasil tepki vermis kadn iyilik yapaym demis laflariyla dovmus kadini daha ne yapsin karismamasi en guzeli kendini yipratir bunlara iyilik yaramaz karisan kotu olur cikar
Bazen doğru bildiğimiz şeyleri anlatmak için kötü olmamız gerekir. Özellikle kendini ifade edemeyen her canlı için

Kusura bakma ama gormemisin çocuğu olmuş bu durum.. salak mı ne kadın oje sürülür mü şuan bile zararlı yönleri bizlere

Haklı keşke karismasaydniz...

Bazılarımız heralde şey falan sanıyorsunuz; biz yetişkinlere ne kadar etki ediyorsa bebeği de en fazla o kadar etkiler ?
Sırf ağzında yara olan yetişkin biri tarafından öpüldüğü için ölen, felç kalan bebekler var. Bize göre küçücük bi yara onlara göre ölüm sebebi.. Çünkü onların bağışıklık sistemi henüz biz yetişkinler kadar güçlü değil..

Siz araştırmaya üşenmişsiniz ben size oje ve asetonun zararlarını yazayım; En başta kanserojen. Solunum sistemini tahrip ediyor. Dolayısıyla çocuklarda nefes darlığı, öksürük, bulantı, hırıltılı solunuma yol açabiliyor, alerjik hassas çocukların şikayetlerinin artmasına, kronik alerjilere neden olabiliyor. Sinir sistemi, cilt, göz üzerinde de zararlı etkilere sahip. Yutulduğunda sindirim sistemine de çok zarar verebilir. Sinir sistemine olan etkileri baş ağrısı, baş dönmesi, uykusuzluk ayrıca davranış bozuklukları ve epilepsi gibi hastalıklara kadar neden olabiliyor.

Daha da var da, yazmıyım şimdi sıkılırsınız. Toplum olarak okumayı pek sevmiyoruz malum. İşkembeden 'aman nolcak' diye sallayıp gözardı etmek daha kolay.

Oha. Ben bebeğim altı aylıkken kendi parmağıma oje sürdüm, bebğim meme emmedi kokudan rahatsız oldu. Sildim hemen. Şimdi 10 ay 5 günlük, hâlâ sürmüyorum.

Ben elime camasir suyu sinmedin diye eldivenle yaptim temizligimi. emzirirken koku gitmesin bebisime diye.. ama bu durumda ne yapabilirsinki? Valla yaraticilikta sinir yok bizde baksana 4 aylikken oje filan.. kafayi yemis olmali

Iyi hos dusunmussun ama cocuk onun cocugu. Sen gerekeni yapmissin soylemissin gerisi ona kalmis. Belki de kiz cocugunu cok istiyordu heveslendi surdu. Sende kendi cocuguna surmezsin canim. Benim eltimde yere dusen oyuncak vs killi tuylu herseyi bebegine veriyor uyariyorim ama anlamiyor bende bisey diyemiyorum

Deli midir nedir ya bebek oje sürübce süslü ve güzel mi oluyormuş? Kesin hasta eltin. Seni dinlemez de babasına falan söyle o engellerin. Yazık ya elini ağzına sokuyprdur kemiriyordur ojeyi Yavrucuk.

Eltiniz bebeği oyuncak zannetti süslüyor heralde.Sert çıkınca da işi inada bindirebilecek kadar cahil görünüyor eltiniz.Malesef gönül istemese de,bu kişilere uygun dille konuşmaktan ,sözü yumuşak tutmaktan başka çare yok.Onun cocugu size ne diyenlere de ,söyleyecek pek bisey kalmamıs.Beni ilgilendirmeyen hicbirseye karışmam kafası bildigin.

Olmaması gereken birşey ama kadın cahilse elden birşey gelmez. Tartışacak birşey yok sadece uyarabilirdin gerisi zaten seni ilgilendirmez.

Kendi çocuğun için yapmaman gerekenleri bil önemli olan o.

Şu an ben bile sinir oldum ne kadar şuursuzmuş yazık minicik bebeğe yaa, herkes anne olmamalı diyesim var da neyse...

O çocuklar bizim değil
Yalnızca belli bir vakte kadar misafir
Konu Sahibi seni tebrik ediyorum duyarsız olmadığın için
Ama eltin acayip cahil
Benimde görümcem var kızının bakım seti vardı
Daha bir yaşında bile değilken bebek onun parfüm ve kremini kullanıyordu
Çok üzülüyorum böyle çocuklar adına
Benim görümcemin de senin eltiden kalır yani yok
Ufak tefek şeyleri söylüyordum önceden ama düşündüm ki elinde bilgisayar gibi telefon
24 saat fotoğraf paylaşana kadar açsın okusun bir zahmet
Ama yine dayanamayıp arada bir söylüyorum bende
Aldırış etmiyor ama benim vicdanım rahat en azından

Ben de bir arkadaşımı bozmuştum yine olsa yine yaparım pişman değilim. Küçücük çocukların tırnaklarında ojeden nefret ediyorum. Nedir bu kadınlık merakı? Zaten büyüyünce sürecek şimdiden ne gerek var?

5 yaşında kızım var özenmiyor mu ojeye makyaja hem de nasıl özeniyor ama yapmaması gerektiğini de biliyor. Kulaklarını bile kendi iradesi dışında deldirme taraftarı değilim ben.

Yazık bebeğe

o zaman bebegini apartmanin en ust katindan atsin benim kizim desin bizde istedigi gibi yapar bizi niye rahatsiz ediyo ki diyelim ?

Yersiz şekilde dramatikleşmeyin zira haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.

Annenin yaptığı sağlıklı bi hareket olmamakla beraber sizin tavrınız da en az annenin hareketi kadar sağlıksız.

Öncelikle zarar verme ve istismar ile özensizlik arasındaki farkı bilmek lazım. Zira dışarıdan ne derece müdahale edebileceğiniz davranışın niteliğine göre değişir.

Evebeynler bilinçli ya da bilinçsiz olarak çocuklarının bedensel ve ruhsal sağlığına yeterli özeni göstermeyebilir, bi hevesle yaşlarının üstünde şeyleri çocukların üstünde deneyebilir. Kötü niyetli degil ama cahilce hareketler bunlar.

4 aylık bebeğe oje sürülmesi de bu kapsamda bi hareket olup tabi ki müdahale edilmesi gerekir, kimse de sanane falan diyemez. Ve fakat yapılması gereken anneyi bilinçlendirmektir; kadını ters bi üslupla kışkırtıp, doğrusunu öğretmek yerine kavga ederek kendini iletişime kapatmasına sebep olup işi inada bindirmek değil.

Zira bunun bebeğe de bi faydası olmaz. Kadın belli ki bilinçli biri degil, siz de ondan beter davranmışsınız. Noldu şimdi, eltim bebeğimi kıskanıyo işime karışıyo oldu. Yavrum da ojeleriyle duruyo.

Yersiz şekilde sinirlenip azarlamak yerine insanca yaklaşıp zararlarını anlatsaydınız eşek değil ya anlardı. Ya da içine bi kurt düşerdi en azından, acaba diye bi düsünür ona göre davranırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…