- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
- Konu Sahibi sema colak
-
Ben o anlamda demedimçocuk onun istediğini yapar ne demek ya böyle zihniyet var mı? tabi ki böyle pislikleri yapamazlar. o çocuk günde kaç. kere o kansorojen maddeyi emecek haberiniz var mı
Bazen doğru bildiğimiz şeyleri anlatmak için kötü olmamız gerekir. Özellikle kendini ifade edemeyen her canlı içinBen o anlamda demedim
Kadncagiz uyarmis..Bakin nasil tepki vermis kadn iyilik yapaym demis laflariyla dovmus kadini daha ne yapsin karismamasi en guzeli kendini yipratir bunlara iyilik yaramaz karisan kotu olur cikar
kizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
gorunce cok sinirlendim niye suruyorsun daha cok kucuk dedim
sanane benim cocugum karisamazsn dedi senin cocugun olmasi ona istedigini yapabilecegn anlamina gelmez dedim biraz tartistik eve geldim sinir kupuyum suan
Boşver tatlım ya dert etme onun kızı annesi uygun görüyorsa gerisine sen karışma uyarını yap çekilo zaman bebegini apartmanin en ust katindan atsin benim kizim desin bizde istedigi gibi yapar bizi niye rahatsiz ediyo ki diyelim ?
kizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
sanane benim cocugum karisamazsn dedi senin cocugun olmasi ona istedigini yapabilecegn anlamina gelmez dedim biraz tartistik eve geldim sinir kupuyum suan
Deli midir nedir ya bebek oje sürübce süslü ve güzel mi oluyormuş? Kesin hasta eltin. Seni dinlemez de babasına falan söyle o engellerin. Yazık ya elini ağzına sokuyprdur kemiriyordur ojeyi Yavrucuk.kizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
Şu an ben bile sinir oldum ne kadar şuursuzmuş yazık minicik bebeğe yaa, herkes anne olmamalı diyesim var da neyse...kizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
Yazık bebeğekizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
o zaman bebegini apartmanin en ust katindan atsin benim kizim desin bizde istedigi gibi yapar bizi niye rahatsiz ediyo ki diyelim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?