4 aylık bebege oje

Bir gün bebişiniz olursa oje sürmeyeceğinizden emin olabilir miyim? :) şimdiden uyarayım da ben:)
Valla ben süslü biriyim ama henüz anne değilim kız bebek hayalim var böyle güzel şeyler yapmak için ancak kimyasal bisey bebek sürecinde tabiki kullanmam Allah nasip ederse tabi :)) uyarınız aklımda

İyilik yaramaz hele ki eltiye yani... boş yere canın sıkılmış, umarım mevzu uzamaz.

Çocuğunun sağlığını hiçe saymayı ne güzel de marifet biliyor. Acaba o mis kokulu bebeğin güzelleşmeye ihtiyacı mı var yani modern dünyanın dayattığı güzellik algılarına uymaya.

evet yaptığı yanlış ama sizin yaptığınız da yanlış. usulunce derdinizi anlatmak yerine sinirlenip azarladınız sanırım. kadnd a haklı olarak tepki verdi.

Yok artık ya çocuğum 9 aylık ben kendim surmuyorum oje vs. Parfüm sıkmıyorum bunun gibi birsürü şey. Yazık çocuğa.

Geçen yolda yürüyoruz. Benim bebe çığlıklar atarak pusetinde oturuyor, etrafına bakınıyor, elinde çubuk krakerle keyif yapıyor. Karşıdan gelen bir kadın “ay boğazına kaçmasın” diyor. La havle çekiyorum. Çünkü iyi niyet sahibi de olunsa çocuğumla ilgili bana karışılmasından (tanıdık yabancı fark etmez) hiç hoşlanmıyorum. Kadını doğal olarak tersliyorum. Yoluma devam ediyorum.

4 aylık bebeğe oje sürülmez. Süren anneye de bir şey söylenmez. Gerçekler böyle.

ben ilk okula giden kız çocuklarının bile annesinin makyaj malzemelerini kullanmalarına karşıyım.
bazı şeyler yaşı geldiğinde güzeldir.
el kadar bebeğe oje sürmek bence psikolojik bir problemdir.
o yüzden siz ona bir şey anlatamazsınız.
kendinizi hırpalamayın.

Hamileliği boyunca sürekli sürekli kendini kurduğu için "Ah kızım olsun da süslü olsunnn neler edicem ona etekler küpelerr, bandanalarr, ojeler, kolyelerrr, her şeyy her şey.." doğurur doğurmazda elinden geleni ardına koymuyorr tabi :| doğar doğmaz bulduğu mercimek ucu kadar tırnağa kırmızı oje nedir ya :/ ben çocukların özendirilmesine de sıcak bakmıyorum. Çocuklar makyaj yapmamalı

Haddinizi aşmışsınız. Ne demek senin çocuğun olması istediğini yapma hakkı vermez?

Yaptığı elbet yanlış sağlıklı değil ama dediğim gibi siz haddinizi aşmışsınız. Hiç sağlıklı değil diye uyarabilirdiniz sadece..

Eltinin yaptığı çocuğun sağlığı acısında çok yanlışsa sizin de uyarma üslubunuz çok yanlış. Öyle ters ters söylerseniz karşınızdaki kişi hemen savunmaya geçer. Keşke zararlarından bahsetseydiniz daha etkili olurdu.

Çok iyi yapmışsınız uyarmakla. Biri ayağında sallar öteki sallamaz. Herkes kendi çocuğunda sorumludur dersin. Ama bunun gibi çocuğun sağlığına zarar verecek davranışlarda yakın çevre, gerekirse de devlet müdahil olur. Yok öyle ben doğurdum istediğimi yaparım. Hem cahil hem terbiyesizmiş.

Anne çocuğunu herkesten iyi düşünür. O an eğlenmek istemiş düşünememiş olabilir .neyse ben olsam pis pis gülerdim aklını küçümser gibi ama karışmazdım banane.

Şiddet olmadığı sürece kımsenın çocuğuna karışmayın
O ne bacım laf ya son paragrafınız
Iyımısınız benım çocuğuma sen mı karışacaksın
Belkı heveslendı o an düşünmedi ağzına elını alacagını

Valla bebeğin onun olması herşeyi yapabileceği anlamına gelmiyor.o zaman bebeği dövsün ondan sonra benim bebeğim sanane desin.böyle birşeyi yurt dışında yapsa birçok yaptırımı vardır ama maalesef bizim ülkemizde normal karşılanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…