ben,m bebeğim ya 1 kere yada 2 kere kaka yapıyor , gaz sorununumuz olmadı ben yediklerime çok dikkat eettim , kaka yı bebekler 2 günde 1 de yaparlarmış bu normalmiş bizim doktor söyledi. ben bide gaz olmasın diye bebeğin karnını herzaman kendi karnıma doğru getiriyorum emzirirken. bildiğim kadarı ile gaz damlası var abimler kullanıyo . o rahtlatıyormuş bebeği. Allah Yardımcınız Olsun. Gaz yapıcı besnler alma bolca su iç bende çok işe yarıyo 2,5 lt su . 2 güne kadar hergn 2,5 lt su içiyordum .
bizimki ayakta sallanmak da istemiyo.napıcamı şaşırdım.başlarda nasıl uyutuyodunuz peki?
merhaba.benim kızım da 4 ekim doğumlu.benim bebeğim de kendisi dönmüyo.bizimki 67 cm.7.200 gr.uyumayınca mecbur sallıyosun ama nereye kadar işte.ne zamana kadar sürecek?
sallamaya alışan bebekler uzun bi süre sallanmak istiyor. benim görümcem 5 yaşına kadar kızını salladı. belki daha da sallardı ama ikinci be3bek oldu. şimdi onu sallıyor. bazen diyorum keşke en baştan sallamaya alıştırmasaydım.
bizim bebekler arasında 1 gün benimkide 5 ekim doğumlu.salyası akmaya başladı mı. bizimkinin bu ara salyası akıyor. bi kaç kişi dişten dedi ama çok erken değil mi diş için
sallamaya alışan bebekler uzun bi süre sallanmak istiyor. benim görümcem 5 yaşına kadar kızını salladı. belki daha da sallardı ama ikinci be3bek oldu. şimdi onu sallıyor. bazen diyorum keşke en baştan sallamaya alıştırmasaydım.
bizim bebekler arasında 1 gün benimkide 5 ekim doğumlu.salyası akmaya başladı mı. bizimkinin bu ara salyası akıyor. bi kaç kişi dişten dedi ama çok erken değil mi diş için
Tükürük Bezleri Gelişiyo Bebeklerin , Benim Kızımdanda aktığı gibi bütün gün eli ağzında...Ek Besine ne zaman başalayacaksınız 15 ekim doğumlu
genelde 6 ay anne sütü diyorlar ama benim sütüm yeterli olmadığı için mama takviye ediyorum.doktorumda mama takviye ettiğimiz için 4. ayda bizi ek gıdaya geçirdi.ben şimdi ek gıda veriyorum.benim çocuğumda 5 ekim doğumlu. bu arada anne sütü versende yavaş yavaş ek gıdaya başlamanda sakınca olmaz sanırım.
öncelikle meyve sularından başlatıyolar.sonra yoğurt. sebze çorbaları.yalnız bunları denerken hergün sadece bir şey denencekmiş çünkü bebeğin o maddeye karşı alerjisi olup olmadığını öğrenmek için baktın bi şey olmuyor bi sonraki gün onun yanında farklı bi besin verebilirsin.
sallamak istemiyorum demekle olmuyor işte. yapacak bir şey kalmayınca sallıyoruz işte. bir yerde okumuştum bebeği önce sakinleştirecekmişiz sakin bir odaya yatırıp kapıyı kapatıp çıkacakmışız 15 dk kadar ağlamasına izin verecekmişiz. kendi kendine ağlaya ağlaya uyurmuş. uyumazsa tekrar sakinleştirdikten sonra tekrar çıkacakmışız. bu arada sallamak falan yok yani. sadece pışpışlanabilirmiş. öyle alışırmış kendi kendine uyumaya. peki bunu yapabilecek kaç kişi vardır buralarda? salya konusuna gelince bizimkinin de salyası akıyor çok fazla. diş dediler biz de doktora sorduk. o da daha erken dedi. salyası beyin gelişimiyle ilgiliymiş. bu aylarda gördüğü her şeyi yiyecek bir şey olarak algılayıp ağzına götürmek istermiş. ağzının suyu ondan akıyor dedi doktor.
meyve suuyunu ne kadar vermem gerekir ? Gün içinde kaç kere vermem gerekir acaba..Benm İlk Çocuğum da zaten emme konusunda biraz sıkıntılıydık yeni yeni atlattık gibi ama hala emin değilim atlattığımızdan
Ben de başlayacağım yavaş yavaş. Ayın 15'nde kontrolumuz var 200 gr geçtiyse 1 haftada başlamam gibi geliyo bana zaten bu ay kilo alımımız çok düştü emmemesinden dolayıGeçen hafta aldı hemen 200-250 gr ondan önceki 2 haftada pek bişe almadı.Kilosuda 6,300 gr
Biz kan ilacı falan kullanmııyoruz, kanı düşük olan bebeklerde mi kullanılıyo. Kan sayımı yaptırdık biz sorun çıkmadı
Biz kan ilacı falan kullanmııyoruz, kanı düşük olan bebeklerde mi kullanılıyo. Kan sayımı yaptırdık biz sorun çıkmadı
Ferrum yazmayı unutmuşum:) 2 emzirme arasında veriyorum emzirdikten 1 saat sonra verip 1 saat daha emzirmemeye dikkat ediyorum ki aslında demir emilimi c vitaminiyle birlikte alındığında en fazla oluyor. Ben kan ilacı yada pekmez kullanırken portakal suyuyla kullanıyordum. Bebeğime şimdilik elma suyuna izin var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?