ne güzel eşin erken geliyormuş. öğretmen falan mı sen ne iş yapıyosun sende mi öğretmensin
bende bu siteyi çocuk doğunca farkettim. dediğin gibi aradığını bulabiliyorsun. ben annemle kayınvalideme baktırcam. aralarında dönüşümlü olarak bakıcaklar. senin annen ya da kayınvaliden bakmaz mı
bizimkilerde uzakta aslında ama bakıcaklar. Ben izmirdeyim ailem ankarada kayınvalidem konyada. Büyük bi olasılık izmirden de taşınıcaz ama yinede gittiğim yere gelicekler. Dediğin gibi aile boyu taşınacaklar.
bizimkilerde uzakta aslında ama bakıcaklar. ben izmirdeyim ailem ankarada kayınvalidem konyada. büyük bi olasılık izmirden de taşınıcaz ama yinede gittiğim yere gelicekler. dediğin gibi aile boyu taşınacaklar.
4 aylık bebeği olan arkadaşlar ne güzel toplanmışsınız.
feysabcığım(böyle de garip oluyor) iyiki açmışsın bu konuyu.
öncelikle bugün çok ama çok üzgünüm.
kuzucum iki hafta önce 6 kiloydu.bugün tartıldı ve sadece 150 gr almış.boyu 63 cm.
neden nasıl oldu bilmiyorum.neyi ihmal ettim anlamıyorm.onu hiç besleyememişim.
akıllı doktor hala normal olduğunu söylüyor.bebeklerin 5.aya kadar doğum kilolarının iki katına ulaşması gerek Ece de ulaştığına göre sorun yok, bundan sonra ayda 500-600 gr alacak dedi.
içim hiç rahat değil.mama aldık geldik eve.
meyve suyuna,yoğurda başla dedi.biraz böyle de kilo alır dedi.soramadım ki hangi meyve ne şekilde?...veresim de yok hemen
idrar tahlili istedim.doktor kültür yazmış verdik bakalım perş. çıkacak.
2 gündür de ferro sanol a başladık iki gündür de gece uyumalarımız bölünmeye başladı.gazı hortladı.
o tartıdaki rakamı gördüm ya başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
öyle üzgünüm ki anlatamam.
4 aylık bebeği olan arkadaşlar ne güzel toplanmışsınız.
feysabcığım(böyle de garip oluyor) iyiki açmışsın bu konuyu.
öncelikle bugün çok ama çok üzgünüm.
kuzucum iki hafta önce 6 kiloydu.bugün tartıldı ve sadece 150 gr almış.boyu 63 cm.
neden nasıl oldu bilmiyorum.neyi ihmal ettim anlamıyorm.onu hiç besleyememişim.
akıllı doktor hala normal olduğunu söylüyor.bebeklerin 5.aya kadar doğum kilolarının iki katına ulaşması gerek Ece de ulaştığına göre sorun yok, bundan sonra ayda 500-600 gr alacak dedi.
içim hiç rahat değil.mama aldık geldik eve.
meyve suyuna,yoğurda başla dedi.biraz böyle de kilo alır dedi.soramadım ki hangi meyve ne şekilde?...veresim de yok hemen
idrar tahlili istedim.doktor kültür yazmış verdik bakalım perş. çıkacak.
2 gündür de ferro sanol a başladık iki gündür de gece uyumalarımız bölünmeye başladı.gazı hortladı.
o tartıdaki rakamı gördüm ya başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
öyle üzgünüm ki anlatamam.
benim yanımda 4 ay durdular daha yeni gittiler bir haftadır bende tekim. dediğin gibi insan sıkılıyor. gerçi eşimle haftasonu alışveriş merkezlerine gidiyoruz. bebeği koyuyorum bebek arabasına yanımada mama alıyorum. evden çıkarken emziriyorum bir buçuk iki saat sonrada yanıma aldığım mamayı yediriyorum. mamada iki saat tok tutuyor bana üç buçuk dört saat kadar gezme fırsatı oluyor. gerçi ben izmirdeyim hava bazen burda güzel oluyor bebek arabasıyla bir saate yakın dışarda da geziyoruz.
bebişler uyuyo mu kızlar toplaşmışız))
bizimki babasının kucağında hem esniyo hem inatlaşıyo uykuyla
Uyuyo benimki. Aşı yapıldı i 2 bacaktanda bugün. Mahsun mahsun.
benimki uyudu uyandı.daha gece uykusuna geçmedi.bizimki de aşısını oldu.pek nazlıyız.sizin bebişler de ağladı mı aşıda?
Kızım bugün 4. ay 1 günlük. Sağlık ocağında aşısı vardı. Tartıldı kilosu 5.300.
Kilo sorunumuz olduğu için 1 öğün mama alıyoruz
Mamayı bazen yemiyor. Diğer gelişimlerinde şükür sorun yok.
Kilosu ayına göre normalmi?
Kilo sorunu beni çok geriyor...:26:
nursena senin bebekte erken uyuyor heralde. kaçta yatıyor kaçta kalkıyor..
2 , 3 hafta öncesine kadar gece 23:00 ile 00:00 arasında uyuyup sabah saat 09:00'da kalkardıda şimdi durum değişti(( bu saatlerde uyutma çabasına giriyorum az önce denedim başarısız oldum... Eşime Bıraktım Bebişimi.gece uykusu güzel ama , sabahlarıda ortam sessiz olursa 10:00 a kadar falan uyuyo. Maşallah Barekallah kızıma.
Kızlar Benm bebişin saçları çok uzadı yaa kestirmeyi düşünüyorum...Sizinkilerde durum ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?