Bebek Beslenmesi 4 aylik bebek için ek gida

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Feyzaaaaaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
584
238
103
Merhaba kizlar yengemin Bebeyim 5 aylık olacak şimdi verebileceği ek gıda onerileriniz ve tarifleriniz var mı ?

Valla benim oğluşum 4 ayı bitirdi 5ten gün alıyor ben bi kaşık tattırmalara başladım balkabağı ve havucu haşlayıp püre yaptım 1 kaşık verdim istedi ama daha vermedim bide elmayla havuç rendeleyip ince temiz bi tülbentle suyunu sıktım 1 kaşık ondan verdim öyle öyle tattırmaya başladım öncelikle anne sütü tabiki ama tek göğüs alıyor ve sütüm yetmiyor mama da veriyorum ama azar azarda tattırıyorum

Hemşire Bana yoğurt elm suyu ve armut dan tatdır dedi m şimdi araştırıyorum bende konu açacaktım sizin kini gördüm. Hipp kullanıyprım ben anne sütü yanında günde bir iki defa onun kavanoz mamaları var 4. Aydan itibaren yazıyo Püre sütlaç vs vermelimiyiz acaba bilgili arkadaşlar bir yardımcı olsa. İllaki mama olarak demiyorum püreyi kendimiz de yaparız sadece üzerlerinde 4 yazıyor

Ben 2 gün önce bebelac elmalı havuçlu püre aldım 4+ay olandan bir kaşık verdim hoşuna gitti yedi ama öyle aralara bi iki gün koyarak veriyorum ben kimseye de danışmadım valla etrafımdaki insanlardan gördüğüm kadarıyla 6 ay anne sütü ile beslenen çocuklar 6. Aydan sonra ek gıdaya geçiş yapmak istemiyor yemiyorlar ama 4. Aydan itibaren başlayanlar ise çocuklarında yemek sıkıntısı çekmiyor o kadar insan var ki hepsi tesadüf olamaz heralde diyerek birer kaşık tattırmaya başladım

Valla benim oğluşum 4 ayı bitirdi 5ten gün alıyor ben bi kaşık tattırmalara başladım balkabağı ve havucu haşlayıp püre yaptım 1 kaşık verdim istedi ama daha vermedim bide elmayla havuç rendeleyip ince temiz bi tülbentle suyunu sıktım 1 kaşık ondan verdim öyle öyle tattırmaya başladım öncelikle anne sütü tabiki ama tek göğüs alıyor ve sütüm yetmiyor mama da veriyorum ama azar azarda tattırıyorum
Saol

Back
X