4 aylık burnum hala şiş neden böyle kızlarrrr...:(

miss_angela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
671
1
118
37
ortası hala incelmedi..yandanda kalkık olduu söylenemez..şansmı yoksa yanlış doktor seçimimi bilmiyorum kadersizim galibaamafoldumben

Son düzenleme:
ortasi hala incelmedi derken burnunun neresini kastettin cnm??
doktorun kimki?

resimde güzel duruyor ama resim iki boyutlu sonuçta tam göremiyor olabiliriz..
seni yakından görenler ne diyor onlara sor bence..
gayet güzel olmuş benim fikrim..

ayyy çok güzel ama. daha 6 ay bir dolsun daha da hoş olur. keşke benimkide böyle olsaydı. ben 4 yıl oldu ameliyat olalı. ortası çukur, ve uzun kaldı küçülmedi. doktor seçimi çok önemli. bence hiç üzülme çok güzel görünüyorsun. daha oturmamış.4 ay olmuş .buna rağmen güzel.

Kaşlarının arası hala çok şiş, en zor şişi inen yermiş orası zaten bu yüzden burun çok düz duruyor, sonunda geçiyomuş çoğu kişiden böyle duydum şişliğin yapı ile de alakası var geçicektir cnm güzel bi burun zaten daha da güzel olur sıkma canını

canım saol moral verdiğin içinn..sadeje ucu hala dokununca acıyo hala şişşş ama ortasından hiç bi acı hissetmıyorum tamamen inmiş gibi ama bilemiyorum tabi keşke emre ilhana olsaydım ameliyatımı çok pişmanımm

canım çok kötü durmuyor.Ben beğendim burnunun yandan görüntüsünü.önden pek yaakın göremediğim için yorum yapamıyorum.ama zamanla inecektir şişler.sabırlı ol.benimde daha alçım alınmadı.bakalım benimki nasıl oldu?:))

canım şimdiden geçmiş olsun sen kime oldun ameliyatını..?
süreç nasıl gidiyor..varmı takıldığın bişey yardımcı olabilirimkaydirigubbakcemile5

miss_angela bence fotoğraflardan görüldüğü kadarıla burnun çok doğal duruyor. çok kalkık burunlar herkese gitmez zaten. ama bu bence yüzüne yakışmış. en az bir 6 ay geçmesi gerekiyormuş zaten oturması için. bide önden fotoğrafın varsa yakın çekilmiş koyarsan daha net bişiler söylenebilir. çünkü bi çok kişinin burnu yandan güzel ama önden kötü(( ayrıca eski bir fotğrafın varsa onuda koyarsan sevinirim:)

su.ay kime oldun ameliyatını ve nefes almanda problem varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…