4 aylık burun fotolarım sizlerle..:))

asilem44 merhaba.ben de burun amlyatı olmak istiyorum fakat doktora bir türlü karar veremiyorum.uzun zamandır misafr olark burun estetiği ile ilgli kısımları okuyorum.nem in burnunu grdum.doktor gayt güzel yapmş.sen de aynı doktra amlyt olmşsun ama fotolarını göremiyrum bni arkdş olrk ekleyebilr msn:) tam olrk karar vermedn once bu sitede bilge beye esttk yptrnlarn fotolarını grmek istiyorum acaba doktr seçimim isabtli mi diye:)

asilem44 fotolarını grdm.burnun çok güzel olmş,çok beğendim:) inşllh benm brnum da byle güzel olur

Asilem,Canımm cevabını merak ettiğim bi soru sormuştum sana "nemin burnu"adlı topikte.Benden sonra yazı yazmışsın;ama sanırım sorumu fark etmedin Canım.
Ona uygun olduğunda cevap verirsen sevinirim.
Yada dur ben burayada kopyala yapıştır yapayım sorumu:)

Canım inan minnetarım sizlere.Sizleri sayesinde rahatlıyorum.
Canım şimdi kafam takılan bi iki sual var.Ben memur kızıyım,babamda hastanede çalışıyo,hastaneye gittiğimizde babamdan dolayı işlmerimiz kısa sürede tamalanıyo ve tüm işlemleri babam hallediyor.Dolayısıyla hastane prosedürleri hakkında hiçbi bilgim yok.Babamında Malatya işinden haberi yok zaten.Ben Malatya'ya sağlık karnemle gelecem bu kadar yeterli mi?Yani budan sevk alma durumu falan yok dimi?(umarım yoktur)

Gerçi son aldığım duyuma göre sağlık karneleride kalkmış deniliyo:)
Uzayda falan başka bi gezegende yaşıyor gibi hissediyorum kendimi bu sorularımla:)
Allah'ıma Çok Çok şükür hastanelik işim olmuyo ve çok nadir olsada şip şak babam yapıyo,ben sadece doktora görünüyorum,ondan kaynaklanıyo aslında bilmemem:)

canım bu sorunu hatırlıyorum da bilgisayar donmuştu cvp yazamamıştım.Ben de sinirlenmiştim.Sonra da cevap yazmayı unuttum:))Şimdi cevap veriyorum.Evet canım sağlık karnesi kalktı.Artık TC kimlik numaranla muayene olabiliyorsun.Ben çalıştığım için ameliyat olduktan sonra doktorun rapor yazması gerekmişti.Sadece onun için vizite kağıdı gerekmişti raporu alabilmem için.Yani sevk gibi bişey.Ama o zamn okul vardı.Şimdi tatil olduğu için rapor almana gerek yoksa sadece kimlik numaranla bütün işlemleri yaptırabilirsin canım.Yani ben öğretmen olduğum için okula raporumu göstwermek zorundaydım.Bunun için de vizite gerekiyordu.Okuluma tel açıp viziteyi fakslatmıştım canım.Senin böyle bir durumun yoksa TcKİMLİK nosu yeterli.Sorun varsa başka yaz.Ben açınca neti cvp yazarım sana:))

Çok Sağol Canım.İnan rahatladım;hastaneden sevk işi falan olsaydı mümkün değil yapamazdım;çünkü gizlide yapamazdım;çünkü babamın elindne geçiyo hastanedeki işlemler.İmza-mühür falan.Babam şok olurdu heraldesırnaşık şey
Sorum olduğunda mutlaka yazacam sizlere Canım;çünkü bu konuda sadece siz varsınız paylaşım yaptığım.
Görüşmek üzere CANIM.HOŞÇA KAL.

Onay verirseniz ,ben de resimleri görmek isterim.
Cuma günü ameliyat oluyorum, umarım bana da resimlerimi göstermek nasip olur :)

asilem bana da teklif gönderirmiisn merak ettim ben de bilge beye ameliyat oldum nerdeyse 4 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…