ya çok merak ettim resimlerini puff göremiyorummmmm
canım ekledim seni görebilirsin:))profilime bak
bende göremiyorı-um
çok güzel :)
Canım inan minnetarım sizlere.Sizleri sayesinde rahatlıyorum.
Canım şimdi kafam takılan bi iki sual var.Ben memur kızıyım,babamda hastanede çalışıyo,hastaneye gittiğimizde babamdan dolayı işlmerimiz kısa sürede tamalanıyo ve tüm işlemleri babam hallediyor.Dolayısıyla hastane prosedürleri hakkında hiçbi bilgim yok.Babamında Malatya işinden haberi yok zaten.Ben Malatya'ya sağlık karnemle gelecem bu kadar yeterli mi?Yani budan sevk alma durumu falan yok dimi?(umarım yoktur)
canım bu sorunu hatırlıyorum da bilgisayar donmuştu cvp yazamamıştım.Ben de sinirlenmiştim.Sonra da cevap yazmayı unuttum:))Şimdi cevap veriyorum.Evet canım sağlık karnesi kalktı.Artık TC kimlik numaranla muayene olabiliyorsun.Ben çalıştığım için ameliyat olduktan sonra doktorun rapor yazması gerekmişti.Sadece onun için vizite kağıdı gerekmişti raporu alabilmem için.Yani sevk gibi bişey.Ama o zamn okul vardı.Şimdi tatil olduğu için rapor almana gerek yoksa sadece kimlik numaranla bütün işlemleri yaptırabilirsin canım.Yani ben öğretmen olduğum için okula raporumu göstwermek zorundaydım.Bunun için de vizite gerekiyordu.Okuluma tel açıp viziteyi fakslatmıştım canım.Senin böyle bir durumun yoksa TcKİMLİK nosu yeterli.Sorun varsa başka yaz.Ben açınca neti cvp yazarım sana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?