cnmmm söze negerek diyorum resimler döktürüyor yine:)çok güzel ya her gecengünnn daha güzelleşiyor:)
cnmmmmmmmm bende snein gibi buraya bakar olanlara imrenirdimmm:)amlyt olmadan önce imknasız gelirdi güzle bi burnumun olacagı:)şimdi ise eski burnumu unuttum:)cidden çok güzle bi duygu isteyen herkesin olur inş:)teşekkür ederim canım..:))evet canım gün geçtikçe inceliyor burnum.Yani daha zarif gözüküyor.Valla canım böyle memnun olmak ayrı bir mutlulukmuş:))Seni şimdi daha iyi anlıyorum.Sen benden önce ameliyat olduğun için sana çok özenirdim.Acaba benimki de güzel olur mu diye:))Çok şükür atlattım 4 ayı,mutluyum.İnşallah herkes sen ve benim gibi memnun olur burnuşundan..:))
Maşallahh vallahi çok güzel olmuşş ben ameliyat olmadan önce nirelerdeydiniz yaa
atlar gelirdim walla Malatya'ya
ayyyyyyyyy balımm malatyaya gelmene gerek kalmadıki gayet güzel oldu brunuşun:)ama başka biyerler varsa malatyaya beklerissengözlerimebaksanabaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
öğretmenim yine harikasınız valla. yaaa hocam benim iki tane öğretmen kardeşim var talip olsak sizeeee. nerede öğretmensiniz acaab.a.
kaydirigubbakcemile3başı baglı asilemin suaycımaklinialirimsmileyoksa hemşerimi ben kapar alırdımkaydirigubbakcemile3
hadi yaaaa tühhhh epeydir aklımdaydı kaçırdık fıstık gibi öğretmeni. Allah sahibine bağışlasın. eee enişte çokkkk şanslı kıymetini bilir inşallah.
Asilemcim yine harika resimler koymuşsun, burna saçına kıyafetlerine bittim:)) maşallah sana, buruna zaten söylenecek fazla söz yok harika olmuş <3
Maşallahh vallahi çok güzel olmuşş ben ameliyat olmadan önce nirelerdeydiniz yaa
atlar gelirdim walla Malatya'ya
öğretmenim yine harikasınız valla. yaaa hocam benim iki tane öğretmen kardeşim var talip olsak sizeeee. nerede öğretmensiniz acaab.a.
hadi yaaaa tühhhh epeydir aklımdaydı kaçırdık fıstık gibi öğretmeni. Allah sahibine bağışlasın. eee enişte çokkkk şanslı kıymetini bilir inşallah.
kızlarrrrrrrr çok özledim hepinizi.Ne zamndır fazla giremedim nete.İlk fırsatta foto yükleyeyim dedim.Yorumlarınızı bekliyorum.Albümüm sizlerle..:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kardeşi vardır belkim sen yinede sor asilemekaydirigubbakcemile3
merak ettim ama göremedim albümü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?