4 aylık burun fotolarım sizlerle..:))

asilem indi derken ? benimde yanlar kaş altı falan şiş kalın gelio 25 gün oldu sennde başlarda o sorunumu yaşadın şimdi inceldi falan yazmışsın neresi inceldi yaa benmde incelcekmi

asilem indi derken ? benimde yanlar kaş altı falan şiş kalın gelio 25 gün oldu sennde başlarda o sorunumu yaşadın şimdi inceldi falan yazmışsın neresi inceldi yaa benmde incelcekmi

canım benim ilk bir ay yüzüm bir garipti.Tam olarak 4.ayda falan şişler bitti.şimdi 4.ayı bitirdim.gerçekten de çok farklı ilk zamnkine göre.zaten albümlerime bakarsan anlarsın nasıl bir fark olduğunu.2 aydan sonra incelmeler başlıyor.seninki daha çok yeni.25 günde acayip şiş olursun.merak etme.2-3 ay sonra burnun oturmaya başlayacak.ben özellikle.3.aydan sonra acayip güzel tepkiler aldım.sadece sabret canım:)

kıs asoşşş nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnn:)

kısssssssss karne telaşı gidiyor valla:))fazla giremiyorum nete.Girsem de hemen bakıp kaçıyorum valla.umarım sen de iyisindir valla.Sen de şu düğünü bir atlat.Rahat rahat yazışırız yine canım benim.Öpüyorum seni:))

ay ögretmenim seninde az kaldı rhatalarsın 3 ay dinlenirsin:)ablanında düğünü var demi temmuzda allah kolaylık versinnn düğüne son 1 ay kala insan çıldırıyor:)

ay ögretmenim seninde az kaldı rhatalarsın 3 ay dinlenirsin:)ablanında düğünü var demi temmuzda allah kolaylık versinnn düğüne son 1 ay kala insan çıldırıyor:)

kısssss 3 ay değil, 2 ay ancak tatil oluyor.Biz okul kapandıktan sonra bir de seminere kalıyoruz ya.burdan malatyaya gelişim 1 temmuzu buluyor.eylül 1 dede tekrar buraya dönüyorum.yani iki ay tam olarak. gERÇİ BİR ÇOK MESLEKTEN İYİ 2 AY RAHAT TATİL YAPIYORUM:))canım evet düğünün son bir ayı stresli geçiyor.Ablam da acYİP koşturmaca ve stres içinde.sen de eminim öylesindir.Çünkü çok az kaldı seninkine de.İnşallah ikinizde sorunsuz bir şekilde atlatırsınız düğün telaşını:))öpüyorum seni..

ay kuzu bunu başka biyerde deme 2 ay tatile az diyceksin nerdeyse:):)::)valla üstüne atlarlar milllet 15 gün tatili zor alıyor:)
ayy allah ablana yardım etsin valal ben çıldırmak üzereyim bitsinde kurtulayım diyorum valla:)bende öpüyorum cnm bnm:)

hehehe kıssssss tatile gözüm doymuyor valla:))haklısın şükretmek lazım.Herkes 15 gün izin kullanıyor:)Bu düğün stresinden görsen hiç kavga etmedikleri şeylere kavga ediyorlar.sÜREKLİ BİŞEY İÇİN TARTIŞIYORLAR.aLLAHTAN bu ara iyilerde ben de rahatladım.Ben de onlarla birlikte stres oluyorum:))

ayy tatlım bizde aynen habire kavga ediyors sanırım düğün stresinden ikimizde patlamaya hazır bomba misali:)zor işler valla allah yardım etsin evlenenlere:)

Ya cok guzel burnun ya.. Kime ne yakisacagini ne kadar iyi biliyor Bilge Bey.. Bu adami derhal 1 haftaligina Istanbul'a getirmeliyiz hemen hepimizi ameliyat yapsin gitsin

Ya cok guzel burnun ya.. Kime ne yakisacagini ne kadar iyi biliyor Bilge Bey.. Bu adami derhal 1 haftaligina Istanbul'a getirmeliyiz hemen hepimizi ameliyat yapsin gitsin

kaydirigubbakcemile3kusu sen malatyaya gel bak hem kayısı zamanı gelmek üzere mis gibi kayısıda yersinnnkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım benim.Valla keşke dediğin olsa da gelip sizin burunları da yapsa:))Ben de neme katılıyorum,hazır kayısı mevsimi yaklaşmışken gelsen iyi olur.imkanların varsa valla gel kız,çok isterim sen de mutlu ol diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…