süper olmuşş=)
vlla burunlar süper
kime olmuştunuz acaba.neden şimdi resim göremiyorum
asilem indi derken ? benimde yanlar kaş altı falan şiş kalın gelio 25 gün oldu sennde başlarda o sorunumu yaşadın şimdi inceldi falan yazmışsın neresi inceldi yaabenmde incelcekmi
kıs asoşşş nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnn:)
saol canım içimi rahatlattın :) kaş altlarıda incelcek dimi :)
kısssssssss karne telaşı gidiyor valla:))fazla giremiyorum nete.Girsem de hemen bakıp kaçıyorum valla.umarım sen de iyisindir valla.Sen de şu düğünü bir atlat.Rahat rahat yazışırız yine canım benim.Öpüyorum seni:))
ay ögretmenim seninde az kaldı rhatalarsın 3 ay dinlenirsin:)ablanında düğünü var demi temmuzda allah kolaylık versinnn düğüne son 1 ay kala insan çıldırıyor:)
kısssss 3 ay değil, 2 ay ancak tatil oluyor.Biz okul kapandıktan sonra bir de seminere kalıyoruz ya.burdan malatyaya gelişim 1 temmuzu buluyor.eylül 1 dede tekrar buraya dönüyorum.yani iki ay tam olarak. gERÇİ BİR ÇOK MESLEKTEN İYİ 2 AY RAHAT TATİL YAPIYORUM:))canım evet düğünün son bir ayı stresli geçiyor.Ablam da acYİP koşturmaca ve stres içinde.sen de eminim öylesindir.Çünkü çok az kaldı seninkine de.İnşallah ikinizde sorunsuz bir şekilde atlatırsınız düğün telaşını:))öpüyorum seni..
ay kuzu bunu başka biyerde deme 2 ay tatile az diyceksin nerdeyse:):)::)valla üstüne atlarlar milllet 15 gün tatili zor alıyor:)
ayy allah ablana yardım etsin valal ben çıldırmak üzereyim bitsinde kurtulayım diyorum valla:)bende öpüyorum cnm bnm:)
hehehe kıssssss tatile gözüm doymuyor valla:))haklısın şükretmek lazım.Herkes 15 gün izin kullanıyor:)Bu düğün stresinden görsen hiç kavga etmedikleri şeylere kavga ediyorlar.sÜREKLİ BİŞEY İÇİN TARTIŞIYORLAR.aLLAHTAN bu ara iyilerde ben de rahatladım.Ben de onlarla birlikte stres oluyorum:))
ben niye resimlerini göremiyorum burnunu çok merak ettim:/
Ya cok guzel burnun ya.. Kime ne yakisacagini ne kadar iyi biliyor Bilge Bey.. Bu adami derhal 1 haftaligina Istanbul'a getirmeliyiz hemen hepimizi ameliyat yapsin gitsin
Ya cok guzel burnun ya.. Kime ne yakisacagini ne kadar iyi biliyor Bilge Bey.. Bu adami derhal 1 haftaligina Istanbul'a getirmeliyiz hemen hepimizi ameliyat yapsin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?