cnm sveindimmm bende arada böle güzel sözler duyuyorum kuzenim doktorrrr her gördügünde doktor kendini aşmış bukdr dogal ve yüze yakışan bi burun görmedim der hep:)insanın gurur okşanıyor böle güzel sözler duyunca:)ben 2.ay gittim kontrole şuanda 7 ayımdayım ve hala gitmedim:)bu gidişlede zor giderim senesi dolsunda öle bi gidim bari:)Kıslarrrrrrrrrr çok mutluyum.Bugün özel bir hastaneye gitmiştim.Rapor alacaktım doktordan.Gelmişken bir plastik cerrahada görünsem mi diye düşündüm.Hemşireye söyledim.4 ay önce ameliyat olduğumu fakat doktorumun başka bir ilde olduğunu kontrole gidemediğimi söyledim.O da beni plastik cerraha söyledi.Doktorda burnuma baktı.Dedimki şişlikler ne durumda.Doktorum burada değil.Bir sorun var mı diye merak ettiğimi,kendisine bir plastik cerrah olarak nasıl yapılmış bir burun olduğunu sordum.Adam tahmin ettiğimden daha çok beğendi:)Doktorumun hangi hastanede olduğunu,adını tekrar tekrar sordu.Çok doğal ve düzgün yapılmış bir burun dedi.genelde kuaförler birbirini çekemez sürekli birbirini eleştirir ya doktorlarda birbirinin yaptığı işi beğenmez diye düşünürdüm ben.Yani kuaförlerin yapacağı eleştiri gibi bişey bekliyordum ki doktordan çok iyi falan dedi:))Ben de bir kez daha doktoruma sevgi dolu teşekkürlerimi ilettim içimden:))BU GİTTİĞİM PLASTİK CERRAHTA ANTEPTEKİ EN ÜNLÜ CERRAHLARDAN BİRİ YANİ.o DA BEĞENDİĞİNE GÖRE DOKTORUMUN ÇOK BAŞARILI OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA ANLADIM VE MUTLULUKLA ODASINDAN ÇIKTIM.bUNU DA SİZİNLE PAYLAŞAYIM DEDİM CANLARIM BENİM:))
asilem44 süper olmuş burnun... Senin ve nemin burnunu gördükten sonra kesin karar verdim. Ne güzel bizim memleketimizin başarılı bir doktorunun olması.. O kadar mutluyum ki anlatamam hem kendi adıma hemde memleketimin adına... Ben ilk araştırdığımda hiç Malatya diye bakmadım hep İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde araştırdım ama inanki Büyük şehirlerde o kadar paraya olan insanlarınkinden çok çok daha başarılı çok çok daha doğal olmuşşş.. Cumaya az kaldı.. Bayram çocukları gibiyim uyuyamıyorummmmm heyecandan :)))
canim ögretmenim cok guzel olmus gule gule kullan sen kime almusdunnzemuszemus
vlla burunlar süper
süperrrr bi buruna sahipsinnn cnaımmmmmmmmm güle güleee kullanman dileğiylee
balimmmmmmmmmmm güzel puynuslummmmm
harika burnun sana cok yakisiyo yaaaaaaaaopuyorumnanaktan
Cok guzel.
canımmm, harika görünüyosun yine.. o kadar imreniyorum ki nem'e ve sana.. darısı başıma inşallah, 13 gün kaldı büyük güne eyvahedigeldismile
asilem 44, meslektaşım ben de olucam temmuzda izmirde eyvahedigeldismile ben de görebilir miyim fotolarını.okadar çok övülmüş ki çoook merak ettim. arkadaşlık gönderiyorum sana, kabul edersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?