• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık evli ve umutsuzum

görücü usulümü evlendin arkadaşım. bence eşinin başk bir sıkıntısı var. birde de ki ona küfür ediyon ama namazdanda şaşmıyon nasıl oluyo o de. o defol git deyince sende usulca sesini çıkarmadan kayınvalidenlere git onlara da bişey anlatma. bakalım ne yapck
gorucu usuluyle severek gıbı ıkısının ortasında bısey ıste uff :(

profilinizi inceledim de bize sizce gitmeli miyim diye sorarken diğer yandan başka bir konuda bebek düşündüğünüzü yazmışsınız eğer ki konu doğruysa kendinize acımıyorsunuz bari günahsız yavruya acıyın hata üzerine hata yapmayın
ordakı yorumlarımın sonlarına bakarsan aramızda problem oldugunu gorursun canım cok ıstedım ama sımdı ıstemıyorum

selamun aleykum ben 4 aylık evliyim ve bizim sonumuz olmadıgına inanıyorum eşim bana namaz kılmam için çok agır laflar söylüyo ve bende namaz kılmayı bilmiyorum öğret madem diyorum onuda yapmıyo tek yaptıgı hakaret etmek az kaldı gavursun sen dıycek . senin yanında sadece babam uzulmesın dıye kalıyorum yoksa coktan bosıycam dıyo bu benm cok agırıma gıdıyo bugunde ben senınle sadece babamn evınden ayrılmak ıcın evlendım o evden baska turlu cıkamadım bekara ev vermıyolar kıraya dıye evlendım senınle o evde kafayı yemeye nıyetım yoktu karsıma senin gibi bi salak cıktıda kurtulmak ıcın evlendım dedı . bu arada kendısı 30 yasında ben 21 yasındayım o yasına kadar evvlenmemıs neymıs en guzelını beklemıs gozunu dısarı kaydırtmıycak kadar guzel olanını .bu lafları soyledıkten yarım saat sonra gelıp bana sarılmaya ugrasıyo ve beni çok sevdıgını soyluyo !!!! yalannn ben buna ınanmıyıyorum artık onun benı sevdıgıne ınanmıyorum 2 hafta oncede 1 aylık bebegımı dusurdum ıyıkı dıyorum ıyıkı dusmus bızzım sonumuz yok rabbım bunu bılerek o melegı gondermedı dunyaya ... kızlar bana s.. gıt dedı defol sayende o evden kurtuldum sımdı gıt dedı ne yapayım annemın evıne gıtmelımıyım bunca seye ragmen durmalı sabretmelimi cok umutsuzum mutsuzum :KK43:

eşinin hareketleri çok iğrenç insanlıktan nasibini almamış piskolojik şiddet uyguluyor sana sen namaz kılacaksanda allaha kılacaksın ona ne ,

hoca diyordur hanıma baskı yapın diye hoca senin sakalına tüküreyim hemi!

eşinin hareketleri çok iğrenç insanlıktan nasibini almamış piskolojik şiddet uyguluyor sana sen namaz kılacaksanda allaha kılacaksın ona ne ,

hoca diyordur hanıma baskı yapın diye hoca senin sakalına tüküreyim hemi!
biiz hanefiyiz eşimde oyle ama yaslı bı adam var şaafi onunla gezıyo tozuyo dını sohbetlere gıdıyo onunla o der mı bılmıyorum benıde getrmek ıstıyo o gıbı yerlere bana carsaf gıyermısın dıye soruyo her o sohbetlere gıttıgınde bende her seferınde once annen carsaf gıysın benden bunu bekleme sen bnı bole gorup bole aldın degstrmeye ugrasma dıye terslıyorum

biiz hanefiyiz eşimde oyle ama yaslı bı adam var şaafi onunla gezıyo tozuyo dını sohbetlere gıdıyo onunla o der mı bılmıyorum benıde getrmek ıstıyo o gıbı yerlere bana carsaf gıyermısın dıye soruyo her o sohbetlere gıttıgınde bende her seferınde once annen carsaf gıysın benden bunu bekleme sen bnı bole gorup bole aldın degstrmeye ugrasma dıye terslıyorum

evlenmeden sen bu mevzuları konuşmadın mı ?
konuşman gerekirdi bence ,çok geç kalmışsın niye acaba ki oda bu şartları istediğini sana söylemeliydi

evet hoca ona baskı yapıyor oda eve gelince sana baskı yapıyor evliliğiniz 3 kişilik

yav arkadaş bunlar nasıl müslüman? bir kere çarşafın dinimizde yeri yok... kadınlar, yüzlerini, ellerini ve ayaklarını (ayak bileklerine kadar kapalı) açıkta bırakarak tesettüre girerler... öyle gözlere kadar kapanmak diye bişey yok, hatta gözlerine bile örtü örten var, o da ayrı bir tuhaflık...

evlenmeden sen bu mevzuları konuşmadın mı ?
konuşman gerekirdi bence ,çok geç kalmışsın niye acaba ki oda bu şartları istediğini sana söylemeliydi

evet hoca ona baskı yapıyor oda eve gelince sana baskı yapıyor evliliğiniz 3 kişilik
evlenmeden konustuk basta herseyb ıyıydı sonradan bole oldu ayrıca bende tesetturluyum zaten pardusemı herseyımı gıyen bırıyım bna carsaf dıyo ole ıste

evlenmeden konustuk basta herseyb ıyıydı sonradan bole oldu ayrıca bende tesetturluyum zaten pardusemı herseyımı gıyen bırıyım bna carsaf dıyo ole ıste

eşin para yardımımı alıyor ki hocanın dediğini yapmak zorundasın yada onlara üye mi

bırde ablama falan anlattım bu durumu ablam ınanmadı yanı etrafı o kadar buyulemıskı ıyı ınsan olarak goruyo herkes ınanmadı hıc sanmam ben ole bısey yapacagını falan

olamaz böyle birsey !! OLAMAZ!!! Ona sunu bi hatirlatirmisin: "Sizin en hayırlınız aile fertleri için en hayırlı olanınızdır..." Tirmizi, 3892.

Bir meslek yapip kendi ayaklari üzerinde durmani tavsiye ederim. Neden bu kadar genc evlendinki ?

selamun aleykum ben 4 aylık evliyim ve bizim sonumuz olmadıgına inanıyorum eşim bana namaz kılmam için çok agır laflar söylüyo ve bende namaz kılmayı bilmiyorum öğret madem diyorum onuda yapmıyo tek yaptıgı hakaret etmek az kaldı gavursun sen dıycek . senin yanında sadece babam uzulmesın dıye kalıyorum yoksa coktan bosıycam dıyo bu benm cok agırıma gıdıyo bugunde ben senınle sadece babamn evınden ayrılmak ıcın evlendım o evden baska turlu cıkamadım bekara ev vermıyolar kıraya dıye evlendım senınle o evde kafayı yemeye nıyetım yoktu karsıma senin gibi bi salak cıktıda kurtulmak ıcın evlendım dedı . bu arada kendısı 30 yasında ben 21 yasındayım o yasına kadar evvlenmemıs neymıs en guzelını beklemıs gozunu dısarı kaydırtmıycak kadar guzel olanını .bu lafları soyledıkten yarım saat sonra gelıp bana sarılmaya ugrasıyo ve beni çok sevdıgını soyluyo !!!! yalannn ben buna ınanmıyıyorum artık onun benı sevdıgıne ınanmıyorum 2 hafta oncede 1 aylık bebegımı dusurdum ıyıkı dıyorum ıyıkı dusmus bızzım sonumuz yok rabbım bunu bılerek o melegı gondermedı dunyaya ... kızlar bana s.. gıt dedı defol sayende o evden kurtuldum sımdı gıt dedı ne yapayım annemın evıne gıtmelımıyım bunca seye ragmen durmalı sabretmelimi cok umutsuzum mutsuzum :KK43:
sen ona s.. cek , o gıtsın anasının evıne, sende hemen bosanma dılekçenı ver, hakaret yaptıgını da belırt ayrıca avukatına...

Abin baban vs varsa, bu laflarini onlara soyle, bir guzel agzini burnunu dagitsinlar onun..ondan sonra da evden at onu, o defolup gitsin ve boşa bu adami..gelecek dusunuyo musun bununla sen ?

belli ki agresif bir yapısı var evlilik için hep söylenen bişey var ilk 1 sene çok ağır geçer birbirinizi daha yakından tanıma fırsatınız var çünkü. herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar zamanla yerine oturan evlilikler var. yuva dağıtmak çok kolay ama evine gittiğinde aileni eskisi gibi bulamayabilirsin inan bana üstelik haklı dahi olsan.

Rabbim yardımcınız olsun ama bence biraz daha bekleyin ve hemen kestirip atmayın bebek konusunda dikkat edin . Ayrıca eşiniz belki sizi soğutmuş olabilir ama önerim internetten veya çevre yardımıyla namazı öğrenmeniz ve bol bol dua etmeniz. Rabbim kulunu yalnız bırakmaz duaları kabul eder unutmayın.

bu durumda esın sana hakaret ettıgı ıcın boşanma davası ac, esıne de uzaklaştırma kararı aldır, nafaak ve tazmınat ıste muhakkak ve sen degıl o terk etsın evı...

Back
X